Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 472
  • 806
  •   1
Отговори
# 390
Бояна, нали златно огледало, бе жена.Предполага се, че всички са красавици, чаровници... и.т.н.Не е задълже да са умни, нали Wink

Номинацията беше - дала заявка за най- красива, а номинациите са от потребители, за теб някоя може да не е невероятно красива, но явно за достатъчно потребители е. Пък и нали си играем, каква е драмата, показахме си снимки, запознахме се задочно, за какво и да се бием. Не те възпитавам, просто е нечестно, от моя гледна точка, да се правят такива коментари. Каквото и самочувствие да имаш ако някой така ти обяснява, че си грозна или не за тук няма да ти е приятно. Да не говорим, че из потребителите трасират ЛС-та, които не казвам, че идват от теб в никакъв случай, но са адски грозни като идея.
Ето за това може би трябва да се номинират само дами, които доброволно си показват снимките и желая да участват в надпреварата.
Сега кой за кого гласувал, пък бил видял само 2-3, обаче 4-тата била по-хубава и се разсърдила... ooooh!
Която се смята за хубава да си дава снимката и да ги избираме.

# 391
  • Канада
И моят трети глас отиде за сините очи на Бенджолина.

bouquet

# 392
ми идва да пусна крака си, обут в кубинка!
Пускай Laughing
Шантал, дай някоя с дрехи, стига едни и същи въртя hahaha

Еее, тези бяха по моя заявка  Naughty
Като съм спала докато ги е пускала, за невиделите като мен имаше повторение.
Все пак хубавото дупИ е важно Flutter

# 393
  • В Космоса
Страхотна си, Акаша, казвала съм го и преди, но още веднъж не вреди. И каква коса  Heart Eyes

А пък по- назад онези, които коментират кои не трябвало да бъдат в анкетата да си покажат снимките, сигурна съм, че са по- красиви дори от мен, което е трудно, но пък не е невъзможно.

Благодаря, Бояна, отново! Hug

И аз се чудя, вместо да си премълчат някои хора, защо пускат разни неуместни коментари (не само в тази категория), но явно си е въпрос на такт.

# 394
Да не говорим, че из потребителите трасират ЛС-та, които не казвам, че идват от теб в никакъв случай, но са адски грозни като идея.
Ясно, че не са от мен, но си права Peace

# 395
Бенджолина,наистина си много красива жена!  bouquet И детенцето ти е прекрасно. Simple Smile

# 396
Споделете линк към Бенджолина. Събудихте любопитството ми.

# 397
Споделете линк към Бенджолина. Събудихте любопитството ми.
Снимките ми се мотаят на 4-та страница, както и на предната. Не съм се крила, не съм ги трила  Peace

# 398
# 399
  • Fort Worth, TX
Е, Нена искаше дупе, вижте колко съм добра - персонална се стремя да угодя на всеки. Трия. Peace
Тоя път коя част от тялото си показа?Пропуснала съм я.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 18:39 от Креми Анев

# 400
 Laughing Eее, Кремче, не се ходи до магазина . Или ако се ходи, само с мобилно устройство. Laughing

# 401
  • София
Ако Пънки се беше кандидатирала щях да гласувам за нея и Шантал....
Шанталче - фен съм ти. Като добавим към визията безкрайно усмихнатото и незлобливо излъчване, става виртуозно изпълнение на природата. Давам глас за него!

За Поли ще гласувам след някоя година, когато добие вид на жена - сега е много красиво и невероятно чаровно момиченце....Идва ми да я гушна - бонбон!

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 18:55 от GENTIL

# 402
Ако Пънки се беше кандидатирала щях да гласувам за нея и Шантал....
Шанталче - фен съм ти. Като добавим към визията безкрайно усмихнатото и незлобливо излъчване, става виртуозно изпълнение на природата. Давам глас за него!
Мерси, много мило Hug
П.П Аз Пънки не съм я виждала.. Ти виждала ли си я?
Последно се оказа, че хипнотично гледащото момиче в подписа и била някаква незнайна украинка - модел. Та... ако визираш нея..  CrazyLaughing

# 403
  • София
ъъъъ....така да са ме метнали......Верно ли....Стрес....

# 404
  • Belgium
Мдам, в подписа на Пънки, не е Пънки.

Да не говорим, че и девойката в подписа е момиченце, а не жена.

Общи условия

Активация на акаунт