Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 475
  • 806
  •   1
Отговори
# 375
ми идва да пусна крака си, обут в кубинка!
Пускай Laughing
Шантал, дай някоя с дрехи, стига едни и същи въртя hahaha

# 376
А забележете и детето на Франческа, то цяла красива госпожица.

Ето с детето и от мен:

Скрит текст:

# 377
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Шанталче, имаш ли му координатите на тоз руснак Flutter?

Д-О-Р-О-Н-И-Н  Mr. Green
Изпариха ми се надеждите Joy

# 378
Шанталче, имаш ли му координатите на тоз руснак Flutter?

Д-О-Р-О-Н-И-Н  Mr. Green
Изпариха ми се надеждите Joy
Там няма ли да има бой с Наомито?

# 379
Бояна, нали златно огледало, бе жена.Предполага се, че всички са красавици, чаровници... и.т.н.Не е задълже да са умни, нали Wink

Бенджи Heart Eyes ще я изям малката ми приятелка.

# 380
Е, Нена искаше дупе, вижте колко съм добра - персонална се стремя да угодя на всеки. Трия. Peace

# 381
Гласувах за трите дами с най-красиви коси.  Heart Eyes И дупета.  Stuck Out Tongue

# 382
Бенджолина thumbsup.

# 383
Не е задълже, но е препоръчително, дори мис свят трябва да може да скалъпи някаква прилична реч и да покаже талант.

# 384

Той се е хванал с гневната кощрамба след като Шанти го е отхвърлила по време на почивката му в Китен.

# 385
Бояна, нали златно огледало, бе жена.Предполага се, че всички са красавици, чаровници... и.т.н.Не е задълже да са умни, нали Wink
За чар се изисква и малко акъл Wink

# 386
  • Варна

Той се е хванал с гневната кощрамба след като Шанти го е отхвърлила по време на почивката му в Китен.
hahaha

# 387
За първи път чувам за варналийка от Варна  Laughing Laughing

Бургас, Бургас ! Гласът ми отиде за Жената, Общественичката, Майката и Повелителката на кюфтетата по чирпански и пържените филии  newsm20

# 388
  • София

Номинацията беше - дала заявка за най- красива, а номинациите са от потребители, за теб някоя може да не е невероятно красива, но явно за достатъчно потребители е. Пък и нали си играем, каква е драмата, показахме си снимки, запознахме се задочно, за какво и да се бием. Не те възпитавам, просто е нечестно, от моя гледна точка, да се правят такива коментари. Каквото и самочувствие да имаш ако някой така ти обяснява, че си грозна или не за тук няма да ти е приятно. Да не говорим, че из потребителите трасират ЛС-та, които не казвам, че идват от теб в никакъв случай, но са адски грозни като идея.

# 389
Бояна, това последното сериозно ли е?
Аз защо нямам ЛС Crossing Arms?

Общи условия

Активация на акаунт