Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 478
  • 806
  •   1
Отговори
# 360
Тази тема трябва да има второ подзаглавие - Всички обичат Поли Wink
Притеснява ме пасивността на елист и цонна, сигурно са мръднали някъде за уикенда.
Ще е хубаво да видим и Имелда, но тъй като повечето сме с под хиляда мнения във форума, май няма да ни се получи...

# 361

С удоволствие бих замерила с гласа си Богинята и Шанталче, но нямам снимки  Crossing Arms
Ще си останат неупотребени май двата ми оставащи гласа  Crossing Arms
E, хубава работа пък ти. Снимка имам на 3-та страница, стои си там от самото начало.
И още други, не може да не си видяла, толкова пусках - с руснак, без руснак Laughing, по цици, не по цици,  в гръб, настрани , само надолу с главата не съм Laughing

Ох, явно съм те пропущИла, пак съм бляла нейде  Whistling
Кажи само дупето как е, ако е хубаво, ще си дам гласа без да съм видяла главата  Flutter
Все пак при хубаво дупе на кой му пука каква е главата  Crazy Laughing

# 362
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хубаво е, хубаво Crazy

# 363

А пък по- назад онези, които коментират кои не трябвало да бъдат в анкетата да си покажат снимките, сигурна съм, че са по- красиви дори от мен, което е трудно, но пък не е невъзможно.

Веднага,  защото не съм по празните приказки.Снощна снимка и снимка с детето Wink
...

Елист е пасивна, защото на лични й доказаха със снимка повода за моето изказване!

Бенджолина форевър Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 22:55 от Franceska

# 364
Много си хубава, Франческа Heart Eyes

# 365
  • София
Хубава си Франческа, не повече от мен, но биваш. Сега остава да се научиш и да си мила с другарчетата и цена няма да имаш.  Wink

# 366
Хубава си Франческа, не повече от мен, но биваш. Сега остава да се научиш и да си мила с другарчетата и цена няма да имаш.  Wink
Знам, че съм хубава, всички варналийки сме красавици!
С другарчетата викаш JoyНяма как да стане WinkЦената си я знам, не е нужно ти да ми даваш оценка Stop

# 367
Специално за Нена Peace

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 17:01 от $hantalche

# 368
Мирама, много ми харесваш с пуснатата коса! Знаех си, че е правилно да гласувам за тебе, някъде съм виждала преди твоя снимка в красива мама, ама не знам в коя тема, нещо за прически май.
Франческа, не знам с кого си се заяждала, защото за пръв път те виждам, но си красива и ти!
Бояна, много злоба, много....

# 369
Охх, като ги запускате тези задници, ми идва да пусна крака си, обут в кубинка!

# 370
  • Канада
Тъкмо навреме се включвам, колко много снимки
 Heart Eyes

# 371
Аууу, прекрасно дупе  Heart Eyes
С и без руснак, пак е страшно  Crazy
Веднага с удоволствие те замервам с единия от двата ми оставащи гласа

# 372
Шанталче, имаш ли му координатите на тоз руснак Flutter?

# 373
  • София
Знам, че съм хубава, всички варналийки сме красавици!
С другарчетата викаш JoyНяма как да стане WinkЦената си я знам, не е нужно ти да ми даваш оценка Stop
Опитвам се да ти кажа, че е колкото и да си знаеш цената е адски грозно и невъзпитано да намекваш, че друг човек е грозен, камо ли да врещиш, че на някой, номиниран от потребителите не му е мястото тук. Ама като не стана деликатно се налага да ти го кажа направо.
Това е все едно аз да ти кажа, че си тъпа, дори да е така ти не си виновна, какво ми дава право да те маркирам и да ти се дуя? Кажи?

# 374
Шанталче, имаш ли му координатите на тоз руснак Flutter?

Д-О-Р-О-Н-И-Н  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт