Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 263
  • 806
  •   1
Отговори
# 645
Сега и задацки по математика  ли  сте си задаваме? Е, толкоз гадости за  един ден-химия, математика...
Цоне, смени си телефона, моля те...  Wink

# 646
С  говорен дефект съм, не е от ТЕЛЕФОНА.

# 647
Хайде и аз ще гласувам, за тази, която най иска да спечели. То и без друго: Обективност всяка тука оставете! Laughing

# 648
  • София
С  говорен дефект съм, не е от ТЕЛЕФОНА.
Цонке, ма  Joy hahaha

# 649
  • София
 Гласувах за Поли, Акаша и Джой. Мисля е ясно защо  Wink

# 650
Внимание, внимание, моля следните претендентки да ми се явят по снимки -  Шанталче, Богиня, Цонна и Имелда, за да реша как да гласувам.  Thinking

# 651
Само едно допълнение- наистина бляскав косъм като от реклама се постига само и единствено с боя Simple Smile

или с яко прожектори  Mr. Green

# 652
Малко офф, но ти още ли го държиш това горко  момиче в подписа ти....  TiredCrazy

# 653
  • В Космоса
Малко офф, но ти още ли го държиш това горко  момиче в подписа ти....  TiredCrazy

Жалко, че я разкриха. Иначе щеше да обере точките. Crazy

# 654
  • София
Моят глас е за ellyst. Simple Smile

# 655
Шантал, пиши си всичко, от което ти става по леко! Wink Като стигнеш до модела на Карамела, обади се, а а не , недей! Laughing Laughing

# 656
Заключвам темата! Е*@$и излагацията!!!! Битката на титаните! Най-красивата сред всичките потребителки.... Ами прощавайте, но това трябва да бъде съвършената глава, носена от идеалното тяло. Лъскава коса, бели зъби, вкусна мусака и т.н. по-прилягат за критерии на някое блудкаво женско обедно предаване. Ние търсим съфорумката с най-добрите физически дадености тук, не просто някой да се шмули и надува с короната! Уважвам амбициите и претенциите на всяка, но Огледалото може да отрази външността само на една от нас без да се напука от възмущение!

Да, проклет нрав има! И не всички я обичат заради надмеността й, но слепи ли сте?! НАШАТА-ВАШАТА е най-красива!

# 657

Да, проклет нрав има! И не всички я обичат заради надмеността й, но слепи ли сте?! НАШАТА-ВАШАТА е най-красива!
Няма как да го разберем. Със снимки на части от тяло или микроскопични такива не е нужно да сме слепи, за да не го отразим.
Така че, тази която е красива, показа се и не си махна снимките е Бенджолина!

# 658
  • Варна
Паси, не вярвам мои снимки да не циркулират по ЛС. Явно не си си поискала.

# 659
Красотата, Паси, е усещане! Физическите данни нямат чак такова значение защото вкусовете са различни. Но има хора, които дори с виртуалното си присъствие карат въздуха да трепти. Хора, които за добро или лошо притеглят другите към себе си, а не гравитират около някой по-утвърден. Харесвам хора с индивидуалност, а не такива чиито никове трябва да видя преди да разбера кого чета.

Ето теб например. Как винаги усещам кога пристъпваш зад гърба ми, за да ме схрускаш. Andariel ще дойде и тя до 2 страници, обзалагам се! Дано разбираш за какво говоря.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт