Болнички да няма вече, здраво да е ЯНУАРСКОТО човече! (44)

• 34 497
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На мен много ми хареса филма. Ама е доста дълъг, около 3 ч. и доста странен. И като излизах от салона си мислех, че вече съм станала шизофреничка, имаше поне 5 сюжетни линии, които се сменяха непрестанно. До тук с обясненията! Naughty Нощни, приятно гледане! Simple Smile

Елч, ние цялото скиорско оборудване, както и якета и долнища си взехме от SLS-а, който се намира на Хладилника. Не знам дали в момента има намаления, но оп принцип правят доста добри такива.

За яденето - и Виктор яде непрекъснато и навсякъде. Обикновено на обяд го храня на дивана, а вечер задължително всички сме на масата. Междинните сам си ги взима от хладилника. ooooh!

Буби, радвам си че си добре! Hug

Зая, как сте? Praynig

# 106
  • sofia
Вчера писах на Зайка, Мишето и по-добре, чакат изследвания и каза, че ще ми пусне смс.

Дано Зайка не се сърди, че пиша тук, но всички се притесняваме

# 107
Дано ни зарадвате с хубави новини за зайка и Мишето  Praynig

о Облакът Атлас го гледах оня ден. Хареса ми и на мен. Ама Какче е права, доста е оплетено и си трябва време докато почнеш да хващаш за какво става въпрос  Mr. Green

# 108
Добра вечер мамита,

влизам само с бързо питане, на Ема и излезоха много лишеи по краката, направо като рани и стават. Мазах с Нахткерцен, сега минах на А Дерма, давайте съвети, че съм виждала да стават страхотии особено по гънките на краката.

Зая дано са добре  Praynig

# 109
 PraynigЗа Зайка и Мишко!
За яденето ooooh!Ами аз нямам избор, моето е модел, който не яде, а варианта да си седне на задника и да се храни-абсурд! Само закуската си яде на масата, през останалото време се гоним с лъжицата из цялата къща.

# 110
Привет, дами!

Ние излекувахме ангината,ама голям ужас беше.Бях на косъм да дам АБ, защото 3 дни поддържаше висока температура + налепа по сливиците, дори ММ отиде и го купи, когато видях, че на малкия господин му никнат едновременно два кучешки зъба.Този му номер го бях забравила- при първото му поникване на зъби- два едновременно- същите номера.Направихме остър завой в хомеопатията и след първия прием още на новото лекарство Борис светна.Все още не сме на ясла, че остана отхрачваща кашлца и сега се гледат с баща ми и мъжа ми #Crazy/ аз нали съм работна от понеделник/.

От три дни ходене в офиса освен сладки приказки с колеги нищо друго не съм свършила, ама има време Thinking

Май болничките деца в темичката оздравяха и дано се задържат така дългооо PraynigМамите също да не се дават!

Силно се надявам притесненията на мама Зайка да са неоснователни Praynig Praynig

Inka при нас имаше подобен проблем - едни закръглени лишеи и споделих с лекар- изписа ни хомеопатия , съобразена със стадия на развитие на лишеите + мазане с Мустела.Мустелата не я харесвам и не я взех, но си купих по препоръка на позната продавачка в дрогерията Бебешка почистваща емулсия п/в подсичане - олио на френска фирма за биокозметика  CATTIER - това е флакон от 500 мл с цена 28 лв.Точно това е много омазняващо и много хидратиращо- изрично ми каза не крем или лосион, а именно емулсията п/в подсичане.Вече купувам втори такъв флакон.

# 111
Добро утро!
Момичета, я ме подсетете, какво точно прави феята на зъбките и какво трябваше дасе направи със зъбчето, имам, някакви спомени, че се хвърля в/у покрив ли  Thinking На марти му падна второ зъбче и понеже по погрешка изхвърлих първото, ми е малко съвестно и ми се иска сега да спазя поверието  Wink

Вал, може би към теб трябва да се обърна, майчинството за предходния месец ли се взима? Ивайла се очертава да тръгне на ясла, в началото на декември, ако горе долу съвпадне като време и получа парите за майчинството, ще трябва ли после да се разправям и да връщам тези пари?

Ну заяц, да ти кажа, който си е злояд от малък, май такъв си остава и като по-голям, мартин и сега като седне на масата, обичайната му реплика е" мм, гнус...", придружена с подобна физиономия  Sick 

# 112
  • София
Адис, и на Бобо само два зъба са му паднали, и още 4 ги чакаме от много време да паднат. Ние слагаме зъбчето под възглавницата, през нощта идва феята, взима зъбчето и оставя монета. Странно е, но за Бобо това е 100% доказателство, че феята съществува  Joy. Също така оставяме морков и бисквитка за Дядо Коледа и елените и на сутринта като ги види нагризани е убеден, че наистина са минали  Laughing. Как не искам да пораства още  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 09:32 от Зън

# 113
Зън, и аз се бях замислила скоро над същото, но пък се успокоих от мисълта, че момчетата малко по-късно съзряват и в тази връзка малко по-дълго запазват детското в себе си  Heart Eyes, ако мога така да се изразя. поне такива са ми наблюденията.  Hug

# 114
Привет, момичета!

Как сте в този мрачен ден? Аз няма да ви казвам какво правя...  Mr. Green

Зън, Адис
, много готино това с феята на зъбките. Аз помня, че като бях мъничка имаше една приказка за враната, която събира падналите зъбчета от покрива и тогава носи ново на детето, та аз ги хвърлях на покрива на вилата и чаках чинно да ми донесат новото...  Laughing

А за злоядите деца, не знам колко ще ви успокои това, но брат ми като малък е бил ужасно, ама ужасно злояд... до момента, в който влезе в пубертета и направо изяде ушите на майка ми и баща ми.   Mr. Green Помня, че майка се дивеше къде го слага всичкото това ядене, но беше като змей! Нямаше наяждане! За разлика от мен, която като малка съм била супер ящно бузесто дете, а някъде към 3-4 клас нещо се повредих, започнах да не ям сума неща и нашите се видяха в чудо...
Та нищо не се знае...

Инка, води ли я на дерматолог?

Нощни, не си се отчела за киното...  Wink

# 115
Добър ден, дами!
Адис, когато на каката започнаха да се сменят зъбките, тя сама сложи първото забче под възглавницата за феята на зъбките, която през ноща ще го вземе и ще и остави паричка. И ние направихме грешката вместо монета да сложим 10лв. Ха познайте колко пари събра това дете само от падналите си зъбки  Mr. Green  Иначе, аз пазя зъбките които е сменила при нас, прибрани са в торбичка от бижута.

Гледам говорите за кино. Докато имахме баба да помага в къщи и ние с ММ ходихме на кино, на "Скайфол" и после на заведение сами.  Филмът е много "як", има повече екшън и по-малко джаджи. Също така излизахме и с приятели на кръчма. Трябваше максимално да се възползваме, че вече си замина и пак ще сме си комплект с едно или две деца, зависи от настроението на пубера в къщи  Mr. Green
А днес с други майки и един татко ще ходим на "Здрач", ама през деня, че няма кои да ни гледа децата после  Wink

# 116
Привет мамита! Hug

Хей най-накрая да се разпиша в новата тема! Поглеждам и чета, ама до комп не стигам, а през телефона пиша ужаааасно бавно.

Ейприл, честито бебе Мила! Да е жива и здрава, радостта на всички!  bouquet
Сами е на ясла от понеделник, но все още леко покашля, много рядко, но така и не знам какъв сироп да ползвам за кашлицата. Проспан и Флавамед повече не ща. Wink
Вечер от два-три дни не иска да заспива сам в леглото си. Впива се в мен и не дава да го оставя...Нося го, лягаме на спалнята и така. Както и не иска да сяда на гърнето. Тъкмо се зарадвах, че почна да пишка в него и сега ново 20...

Храни се на масата, обаче трудно се задържа там за повече от десетина минути. После става и се дохранваме в движение. Иска и се храни сам, като един път го оставих без надзор за малко и като се върнах се беше омазал с кисело мляко по цялата глава.... Grinning

Много обичам да ходя на кино.....но тук на "село" кино няма. Ходете и гледайте и заради мен. Hug

Бубе, пожелавам ти да си намериш нова и хубава работа.

Буби Hug а защо не ни кажеш какво правиш? Simple Smile

Дано малкото Зайче Мише е добре Praynig моля се за него и мама Зайка!!! Hug

Пожелавам ви здраве на всички, обичам ви и хубав ден! Heart Eyes

# 117
Пепита, много ми хареса това с дневното кино, че и татко сте привлекли към дамската група  Simple Smile

Емили, аз давах на Ивайла, умкалор, и съм доволна от действието му. всъщност няколко мами тук бяха споменавали за него преди време и го взех на своя глава, но кашлицата премина  Peace

# 118
Ами да, така става като компа е на ремонт. В неделя купихме от Хиполенда активна гимнастика за Елица и два подаръка на племенника. А сега влизам тук и виждам, че утре ще има 25% намаление newsm61

Зайке, молим се да е фалшива тревога. Направо изстинах като прочетох.

# 119
Здравейте и от нас. Каката ни довлече вирус и сега сме се изпонатръшкали всички- само малчо държи все още фронта. ММ сутринта едва отиде на работа- с темп. , дано се смилят над него и го пуснат да си ходи по- рано. И аз едва се влача из къщи, ама ще се оправим. Тя не е на градина отново- купона ни е пълен.

Относно яденето и на нас ни е доста трудно , но се стараем поне основните хранения да са в кухнята на масата- което се оказва нелека задача. Каката си хапва по- често там, но има моменти (манипулира ме понеже като гоня брат и с чинията из стаите да си дояжда ), решава, че и тя може да си похапне на леглото- гледайки детско (в спалнята например). Иначе солети, зрънчо и  подобни се хапват където ни попадне. Аз също имам неприятни спомени от детската градина ( и от лагери в последствие) дето ни задължаваха всичко да се изяде.

Радвам се , че като че ли болничките се позакрепиха- само Зая остава скоро да ни зарадва с добри новини. Praynig

Браво , че успявате да отидете и на кино- без деца.Ние тази неделя бяхме с каката на "Камбанка и тайната на крилете"  Mr. Green Ами много хубаво беше филмчето, но добре би ми се отразило и някой път с ММ да отидем. Но няма как да стане- няма при кой да оставим дечица-здраве да е, не се оплаквам. Той и без това нещо се е повредил напоследък- нямало да издържи в киносалона 3ч - мъжка му работа  Mr. Green

Дано бързо да коригират проблема при Бобо.
Да е живо и здраво бебчето на Ейприл и много да ги радва.

Някой ако има отзиви за дерматолог , моля да ми даде координати- на малчо му открихме един белег на крачето няколко месеца след навършването на годинка. Споделихме с ЛЛ, но тя каза, че не може да ни даде направление, тъй като вероятно става въпрос за белег по рождение, а и нямаме оплаквания в интерес на истината. Но за мое успокоение бих искала да го погледне специалист. И каква е приблизително цената на прегледа?

За феята на зъбките и аз имам спомен , че се хвърляше зъбчето на покрива, но не са ми давали паричка  Sad както сега се оставя под възглавницата и на сутринта- хоп-паричка).

Нашия Лисанко Хитранко се е научил да си маха памперса и доста често се събужда  целия вир вода. И гащи (като ми се струва , че е по - топличко) му слагам (като го слагам да спи) върху памперса или панталончето на пижамата - не го сваля всеки път напълно, но като го отлепи от едната стана е достатъчно.

dimara , не се ядосвай - и аз понакупих това онова, а те още не са започнали намаленията, ама ще ни е за урок за следващата година  Simple Smile.

Ами , това е .Извинете за дългата реч - позитивни емоции и здраве от нас  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт