Болнички да няма вече, здраво да е ЯНУАРСКОТО човече! (44)

• 34 490
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, дами!

Елч, аз не съм скиор, но във връзка с питането ти, се сетих за спортмания, имат магазин в сити центъра, ето и линк http://sportmania.bg/

буби, почивай и си мисли, как всичко ще е наред и бебо ще си седи на топло поне още месец  Hug

# 91
И при нас яденето в навсякъде,по всяко време.Е,по принцип основните хранения са в кухнята,а всички похапванки и залъгалки са където иска.Даже редовно си ги поставя в детската количка ,заедно в шишето с вода и си джътка из апартамента.Като огладнее и ожаднее да не се разхожда напразно  Mr. Green
Буби,пази се Crossing Arms

# 92
  • sofia
Ставайте, ехоооо

Аз пия кафе с вас ужжж!

# 93
  • София
Привет!

Люба, и аз обичам да си пийвам кафето тук Simple Smile.

И аз надничам постоянно, но бързах да сготвя и да отскоча до Джъмбо, че се оказва, че на Ади не са й достатъчни дрешките за яслата.

Буби, пази се, почивай и събирай сили за после  Hug

bouquet

# 94
  • София
Добро утро!

Заек, стискам палци да се разминете с тази диагноза Praynig

Рали, ние вече сме за основен ремонт, а се нанесохме едва преди година. Въпреки че си мисля, че ще ми липсва творчеството по стените Sad

Буби, почивай повече и никакво раждане още.  bouquet

Ядат навсякъде. Но основните хранения са на масата. Всички заедно.

# 95
  • sofia
Моята госпожица определено се чувства в свои води в яслата. Отваря врати, шкафчета.
Вчера не е спала, днес занесох шише със сок, та да видим.

Бубе , как си? Къде си?

# 96
  • ул. "Мечтание"
Привееет!

Днеска станах късно. Снощи не спах. Нападнаха ме едни сополи, един гърлобол... Спах на почивки, на всичкото отгоре ме стресна една светкавица и се ококорих в 3 и половина та докато тръгне ММ на работа. После си доспивах доколкото е възможно с двама вилнеещи трола в кухнята. Crazy Луда работа!

Но пък довечера с ММ сме на кино!  Party Кеф! Дано ни хареса филма, отдавна не сме ходили с него по културни мероприятия, нещо се бяхме опенсионерчили (макар, че дядо ми води по-богат социален живот от нашия, та май сравнението не е удачно  Joy).

Буби, без паника!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 97
нощни, какво ще гледате?

адис, мерси, мила. този магазин ми е в програмата за посещение утре Wink

мълчанието на зайка малко ме отчайва...

# 98
  • ул. "Мечтание"
нощни, какво ще гледате?

"Облакът Атлас"

# 99
Елч, може би няма от къде да драсне някой ред зая... и аз си мисля за тях и се моля да са сбъркали с тази диагноза...

нощни, хубаво да си изкарате  Hug

# 100
Момичета, мерси!  Hug
Добре съм. Вчера и днес нямам контракции и спах добре. Надявам се просто да съм се преуморила или нещо от сорта...

Дано Заенка са добре!  Praynig Мисля ги и аз и все поглеждам, но знам, че тя ще пише, когато може. Може пък наистина да няма как да ни извести в момента...  Rolling Eyes

Нощни, приятно кино довечера! Ще кажеш как е било.  Wink И тва за дядо ти ми хареса!  Joy

Елч, не знам в спорт депо какво се предлага и на какви цени...  newsm78

# 101
ооо, нощни, филмът звучи много яко! да кажеш после дали е бил хубав!

бубинка, мерси и на теб! и в спорт депо ще ида, макар че в сайта им не одобрих нищо, а каквото одобрих все нямаше размер, ама да видим.
чудя се и дали няма да пускат някакви коледни намаления. те от кога започваха по принцип?

# 102
  • София
И аз постоянно ги мисля Мишето и Зая, дано са добре  Praynig

Нощни, и аз съм си заплюла този филм за уикенда. Много обичам да ходя на кино, но и ние с мм сме в пенс-клуба  hahaha. Напоследък обаче не се оплаквам - в неделя водих майка ми на Здрач, че е фенка (бяхме най-дъртите в залата  Mr. Green), а предишната седмица ходихме на Джеймс Бонд, който много ми хареса.

Утре ще водя Бобо на консултация с логопед. Казва "р" и "л" по еднакъв начин понякога. Днес учителката му ми обърна внимание, че на диктовката вместо "малина" пише "марина" и не може да осъзнае разликата, а това вече било проблем.

# 103
Зън, къде ще го водиш бобо? В нашето у-ще, в началото на год. минава логопед и което дете има нужда, започва работа с него. към столична община мисля че е и е напълно безплатно. Марти също имаше проблеми и той ходеше миналата год., но много бързо ги оправи, успех ви пожелавам, дано попаднете на добър специалист  Hug

Ей, признавам и тези от замунда, и Бонд и Здрач вече са качени, но разбира се, усещането при гледане на филм на голям екран си е друго нещо.

# 104
  • София
Адис, ще го водя при логопеда в училището му. Бобо е минавал три пъти поредни години на логопед, но явно защото не винаги произнася звуковете неправилно, проблемът е бил пропуснат.Дано и той като Марти да го коригира бързо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт