Болнички да няма вече, здраво да е ЯНУАРСКОТО човече! (44)

• 34 312
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Елч, знаеш нещо, нали?!

# 601
Амиии, с риск да ви разочаровам, обаче още се таралянкам из къщи...  Mr. Green

Това бебе нещо съвсем се запъна, даже май и контракции нямам...  Crazy Утре съм на преглед и мисля да си нося и чантата за всеки случай.  Wink

# 602
Амиии, с риск да ви разочаровам, обаче още се таралянкам из къщи...  Mr. Green

Това бебе нещо съвсем се запъна, даже май и контракции нямам...  Crazy Утре съм на преглед и мисля да си нося и чантата за всеки случай.  Wink

Буби,ти вече с контракции ли се разхождаш? Wink Между другото и аз преди да родя два дена нямах и една контракция.Даже през деня,часове преди да  ме почнат раждащите ,исках да си ходя/бях в болницата/.

# 603
  • sofia

Момичета, Ирен днес става на 8г.
Нека да ми е здрава и усмихната, много щастлива в душата си.

# 604

Момичета, Ирен днес става на 8г.
Нека да ми е здрава и усмихната, много щастлива в душата си.
Нека е много здрава,щастлива,уверена и да ви носи много поводи за гордост
P.S.
Аз съм мерудията днес  Sunglasses

# 605
Майчета ,не съм чела нищо назад.Влизам да ви помоля за енергия, позитивизъм и молитви утре към 9-10ч.С Вики сме във Варна в отделенеието по тежки изгаряния.Предстои му операция утре,изгорихме вратлето по ужасен начин.Тук сме от събота.той засега го дава геройски,дивее си както обичайно,но докторите са категорични.Моля ви бъдете с мен в молитвите ми...умирам ви казвам. Cry
........
Бубинка успех и на теб миличка!

# 606
  • София
Миличкият Викчо  Hug

Еления, стискам палци всичко да мине успешно  Praynig

# 607
  • Варна
elenia много сили и положителна енергия от мен PraynigДано операцията мине по най-добрия начин и малкият се възстанови напълно Praynig Hug

# 608
  • В две тъмни очички
Оххх еления, вашите тегоби край нямат значи! Една голяма прегръдка от нас и няма за какво да ти пращам енергия, Вико си е пич и герой , така че знам, че всичко ще е наред! Стискай ти зъби! И ако трябва пийни едно валерианче, за да си по-добре, защото децата усещат напрежението ни! Ще ви мисля много, пиши като можеш! Стискаме палци!

Буби, Буби , ах Буби...и аз викам като те няма ще имаме чочко, ама нейсе Simple Smile Стискай си го още малкия сладур.

# 609
Еления,всичко ще е наред!  Praynig

# 610
Еления, душицо мила, с вас сме! Господ да ви пази, дано всичко мине бързо и лесно! Прегръщам те много и дано Викчо бързичко се възстанови!  Praynig Praynig Praynig

Бонболина, контракции си имам от тези лъжливите, дето ми вкаменяват корема само, ма нали си се влача с 3см разкритие от миналата седмица (един Господ знае колко е сега) и все се ослушвам, ама нищо...  newsm78

Люба, да ти е живо и здраво прекрасното момиченце! Да расте щастлива и лъчезарна й пожелавам!  baloni

# 611
  • София
Еления, много стиснати палци! Да минава и заминава и бързо да забравите преживяното Hug

# 612
ей, мацки, съжалявам, че ви вкарах интрига. не ми беше това целта.
буби, на шега-на майтап вече си си съвсем в график! Simple Smile

еления, съжалявам за вашите изживявания!
стискам всички палци викчо да е наред!

люба, да ти е жива и здрава голямата мадама!
не знаех, че е най-готината зодия!  Laughing Laughing Laughing

# 613
Еления, направо ми се сви корема Cry Стискам палчета всичко да мине добре и скоро да сте си вкъщи с прекрасен малък Викчо Hug

# 614
Еления,миличка,кураж,светли мисли и късмет! HugС вас сме!

Общи условия

Активация на акаунт