Болнички да няма вече, здраво да е ЯНУАРСКОТО човече! (44)

• 34 309
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Бубииии много силни прегръдки и успех миличка!!! Скоро ще има малко бебче в ръцете ти!!! Топло, топло!!  Heart Eyes Heart Eyes За ревността, Калинчо реагира първият месец остро към бебето, но сега ела да го видиш, не може без
него, първото нещо като се събуди е " Мамо Мишо!"

Елч Оо действай мацка!  Sunglasses

Како рали Определено онази леля шамари децата, абсолютно същото нещо ми се случи с Калин като го оставях в частната ясла. После като си го вземах викаше бие, бие и сочеше въпросната лелка. Еми оплаках се на шефката и бързо се оправиха нещата  Mr. Green

Честит рожден ден на  Снежи!
Eто една блузка за РД:

А това е за мама:

марияп Ох, милото  Confused Като чуя детенце с гипс и настръхвам...

Еления Силни прегръдки на Вико!! Дано всичко мине и замина скоро!
Нощни Чистят ли при вас пътищата? Дано всичко е наред  Hug

vall_t Тея уши за ужас и Калин само ми прави отити, чакам да видя колко ще издържи по Пампорово без да го хване ушото  Mr. Green

Мишо се мъчи да се обърне и е много смешен, като кебапче се търкаля по кревата  Laughing

# 661
Мишо се мъчи да се обърне и е много смешен, като кебапче се търкаля по кревата  Laughing

Joy Joy Joy Представям си мъничкото кебапче как се търкаля!  hahaha  Оооох, защо са толкова сладкииии?!!!  Heart Eyes

Вал, твойте юнаци ти поддържат тренинга на високо ниво... Добре, че си куче и търпиш, аз щях да поддам сигурно...  Whistling Да оздравяват бързо!

Адис, може да ми дадеш някакъв линк или нещо за тези он-лайн консултации. Много ми е интересно какво ще ми кажат. За реална среща с психолог надали ще имам време сега...  Tired
А Зоринка дано не изпадне в някакви диви ревности, че всичко очаквам от нея, тя си ми е характерче... Дано да е като Калинката на Зая!  Praynig

Днес започнали родилните мъки на Богородица... Ако се замъча и аз днес, ще е голям купон! Не знам защо, обаче имам чувството, че Елч ми е пуснала някоя орисия за този 20-ти...  Mr. Green

# 662
  • В две тъмни очички
Амнезия в такива моменти съм неотлъчно до нея! Гушкам я, показвам й , че за мен е важно и е от значение нейният страх и искам да го предоотвратим. Опитвам се да я подкрепям максимално и да не й давам излишни поводи за притеснения.

gerito_29, за съжаление страхът започна много преди пускането на ясла. На 1г и 5м, започна да плаче, да не иска да заспива вечер сама (това ви го бях споделяла). Тогава взех решение, че няма да принуждавам, а щом изпитва дискомфорт ще я подкрепям. Започнахме да заспиваме заедно, ако нощем се събуди и плаче я взимам при нас...и все неща от този сорт.

Аз и ти, на този етап съм се насочила (и вече работя по въпроса) към едни обучения, които заедно с моята приятелка да провеждаме. Но за тях ми е нужно образование, а след това и малко практика като учител. Вчера почти взех решение и то клони към специалността "Съвременни образователни технологии (с придобиване на професионална квалификация „учител”)". Просто освен , че ми харесва имам и нужда от него.

Мимееееее Hug нагушкай Божидар от нас!!!

Пепинка радвам се, че сте добре! Малка Рая нека си лудее  Mr. Green

Честит Рожден Ден на малката Снежи! Нека расте едно прекрасно дете, да бъде жива и здрава, да има невероятно детство и да бъде предвождана от много късмет в живота!

Честит имен ден на всички, които днес празнуват! Носете името си с много късмет!

Елч, честит рожден ден на Лъчо! Нека ти е жив и здрав, винаги толкова грижовен и нека много , много ви глези с Дара Simple Smile

# 663
Момичета, на работа съм и както винаги след отпуска ми излиза през носа...баси колко работа са ми събрали... #2gunfire
Но не мога да не вляза да ви "видя" Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на красивата Снежи! Нека расте здраво, усмихнато и много щастливо дете! Руми, честит празник и на теб, на всички вкъщи! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Честит Рожден Ден на Лъчо! Елч Hug пожелавам на ТМ да бъде здрав и щастлив, винаги да си бъдете така сплотени, обичащи се и да преживеете куп романтични и незабравими мигове!

Буби, Пепинка Hug всеки ден мисля за вас! Чакаме бебчета! Heart Eyes

Мария П Hug силни прегръдки за малкия герой. На една позната детенцето също беше в гипс, на 1 г. и 5 м. и тя каза че е паднал от холна табуретка...не е от високо. Милите душици много ми е мъчно за тях, но те ще се справят, по-трудно е за мамите... Hug

Еления Hug дано бързо минава операцията и се приберете вкъщи! Стискам палци да сте добре мила!

Ще пиша пак, но сега няма повече време!  bouquet

# 664
  • sofia
Нека Снежи расте здраво и щастливо дете!

Елч, много любов ви желая!

Буби, ако тръгнеш към болницата ни пиши.

Емили  Hug

# 665
Здравейте мами.

Честити празници на всички празнуващи днес - с най-добри пожелания.   bouquet

Бързо оздравяване на всички болнички, на Божидарчо бързо да им минат тези 20 дена ,

Еления  Praynig  Hug

Виждам, че всеки е улисан в ежедневието си - нормално, но пак ще попитам- какво давате за изчистване ?

Хубав ден , на празнуващите весели празненства и здраве на всички  Hug

# 666
  • sofia
Фея, какво имаш предвид?

# 667
Божееее, няколко дена не съм влизала, очаквам разни хубави новини, пък то....

Еления, дано всичко мине добре, стискам палци!

mariyap, хайде дано не усетите кога ще изтекат тези 20 дни. Уж ги пазим, да не паднат от високо, пък те...

ЧРД на Снежи! Да расте здрава и щастлива!

Елч, честит празник и на вас! Сигурна съм, че скоро ще имате най-желания подарък Simple Smile

Честит имен ден на всички празнуващи!

Ние още си влачим кашлицата, но е по-добре де. Във вторник им беше тържеството в яслите. Получи си подаръка от Дядо Коледа, не е плакал от него. Ама излезнал да си вземе подаръка с плюшеното куче, дето си го влачи навсякъде Joy

Буби, Петър не е проявявал лошо отношение към Елица до момента. Понякога дори се грижи за нея - носи й шишето с млякото, люшка я в кошницата, носи памперси да й сменяме, дори й дрънка с дрънкалки, въпреки че един път така й дрънкаше усилено, че я цапна по главичката. А когато тя спи, почва да шепне, за да не я събуди и разбира се в следващия миг забравя и надава пронизителен възглас.

# 668
Фея какво е това изчистване??? Да не имаш в предвид какво даваме за разхлабване?

Буби И аз залагам за днес  Mr. Green Айде деее искам бебееее  Joy Напъни малко де  Whistling
Ето една снимка на мишко като новороден да те надъхам  Sunglasses

И сега:

# 669
Люба, благодаря- имам в предвид като не сме се спрели с пиене на лекарства от доста време насам (тя за това имаше и течение, но детския гинеколог при който попаднахме не ни даде нищо- може и това да е редно-знам ли)- предполагам , че нещо хомеопатично ще да е.

Някъде го прочетох- вие това ли имате в предвид под изчистване(разхлабване)? Значи не съм разбрала правилно. На мен наистина ми се ще нещо хомеопатично изчистващо от лекарства обаче да им дам.  Hug

Мама Зайка много сте сладки  Hug Много се забавлявам с теб и Елч със залозите.  Laughing

Буби и ние от самото начало като забременях с малчо ,я включвахме във почти всяка дискусия относно бебето, колко ще бъде хубаво, как ще си играят и само положителните емоции, които предстоят отбелязвахме.

А сега милата - налага и се да отстъпва за доста неща, но рядко се налага да се намесвам, разваля и почти всяка игра. Нещата от този сорт и ги бяхме спестили Mr. Green - нормално нали . На повечето прегледи идваха с татко и с мен- чакаха пред кабинета де, но все пак...

На 3D като ходих и те влязоха с нас- не обърна особено внимание на бебето де.  А след като се роди малчо , умишлено го наричахме по име , за да свикнем всички с новия член на семейството по - бързо . На нея и беше странно в началото относно бебето, но и за секунда не е имало ревност.

Но бях помолила всеки , който идва да види бебето да се държи с нея както е било до вчера(преди да се роди братчето). Това доста допринесе и всички носеха лакомства или подарък и за нея също. А сега много ми помага и съвсем отговорно за възрастта си подхожда спрямо него.  

Но пък и той не остава безучастен- като ми иска нещо за ядене- давам му(1бисквита примерно) , стои и чака -ако не се досетя ми казва името и и като му дам още една тича към нея , викайки я и и я дава- толкова мило ми става. Ще свикне бързичко и ще ти помага  Hug

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 14:39 от фея зловеща графиня

# 670
  • sofia
Освен пробиотици и витамини не ми идва друго на акъл

# 671
Да , пробиотици задължително взимаме след по- продължителен прием на лекарства. Витамини също- Благодаря Люба.

Седнах да ви чета-малчо заспа, обаче каката веднага започна нещо си да ми говори на главата. И не млъква- на моменти направо ми става досадно  Crazy - но това е ежедневие  Heart Eyes . Та , ядосах и се и и казвам- докато се прибере татко ти , не искам изобщо да ми говориш (поне 5 пъти я помолих да се заиграе да прочета какво сте писали - разконцентрирам се.)

Както и да е- започна- добре де ще ти се извиня , ако и ти ми се извиниш-  ми вика. Аз се правя че не я чувам и продължавам да пиша. Тя обаче не млъква и междувременно за няколко неща се пазари да направя-(да и пусна детско ако млъкне и още някакви подобни), и докато се усетя на едно от нещата се съгласих и машинално казах добре.

А тя се беше заиграла и се обръща и ми вика- ето виждаш ли - аз не мога да разбера какъв ти е проблема с мене ?   Joy  Постоянно ги ръси такива подобни- направо падам.

# 672
Освен пробиотици и витамини не ми идва друго на акъл
Peace
фея, най-добре е,  да търсиш варианти, когато пак се наложи да пие нещо, да е хомеопатично, стига да е възможно разбира се. ако можеш, остави я малко вкъщи, защото след аб обикновено имунитета пада и съответно са по-уязвими на нови инфекции. дано по-бързо премине този период  Hug

буби, като влезнеш в бг мама, най-отдолу на страницата има консултация с психолог  Hug

мамо зайке,  Heart Eyes

# 673
Благодаря Адис - започнахме с хомеопатия в началото на тази година , но се отказах от тази лекарка понеже ние задължително се разболяваме през уикенда или по празниците -няма друго положение при нас. А тя тогава е неоткриваема.

Миналия месец отидохме при друг лекар, който за съжаление също не ни съдейства кой знае колко по тел., но ... То определено е по добре да се види пациента , но като не приемат в дните в които ние боледуваме - ми трябва консултация поне по тел.. Не съм сигурна до каква степен се повлияват от хомеопатията , а то и време трябва , така че...

Пиехме едни капки Healht Aid или нещо такова имуноформула с ехинацея и още една две съставки , но от три седмици не ги намирам- спрени били в склада. Четох , че и вие давате подобни неща , съдържащи ехинацея.

# 674
Момичета, да попитам как стои въпроса със суровите ядки и сушени плодове.
Ние доста хапваме един суров микс от Карфур: кашу, бадеми, лешници, червена боровинка, стафиди. Та Кали много ги обича, особено червената боровинка.

Буби, къде си?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт