Да се притеснявам ли ..

• 1 229
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте! Пиша за ч път тук и се надявам на разбиране и добро отношение,както от моя,така и от ваша страна Simple Smile
Моето положение е следното :
Правихме с приятелят ми секс без презерватив (от 3 години съм снего и винаги така сме го правили) . Не е свършвал в мен ,но ме притеснява винаги тази предеякулационна течност .. Цикълът ми дойде с около 4 -5 дни по-рано от очакваната дата ,но си беше както винаги -като количество и цвят .. От както ми е свършил цикълът вече минаха около 2 седмици ,но няколко дни подред  имам едно странно усещане в корема - не ми се гади,но усещам като тежест някаква ,много странно ,немога да го опиша с точност.Та,притеснението ми ,вече предполагам се досещате какво е -дали съм бременна или не ..Правих си тест преди 2 дни -отрицателен беше резултатът.Мислех да ида да си направя и кръвен тест за бременност. Но ме притеснява ,че коремът ми към слабините е някак корав ,а отделно ,че вече от седмица насам съм с настинка (хрема ,лека кашлица) ,пия и една добавка - фибри,която слагам във водата и в чая си . И толкова много фактори вече се събраха ,че незная какво да мисля ,бременна ли съм , или просто се "филмирвам" както обичат да казват някои хора Simple Smile Надявам се на отговори и съвети от ваша страна Simple Smile

# 1
Не си бременна.

# 2
Най-вероятно не си бременна  Peace
С моя приятел сме заедно от 7 години и сме използвали презерватив не повече от 5 пъти, за да забременея ни отне 2 месеца работа  Mr. Green Приятелят ти сигурен ли е, че няма причина за безпокойство? И все пак историята познава мнооого бебенца, появили се благодарение на пазещите мъже.

# 3
Най-вероятно не си бременна  Peace
С моя приятел сме заедно от 7 години и сме използвали презерватив не повече от 5 пъти, за да забременея ни отне 2 месеца работа  Mr. Green Приятелят ти сигурен ли е, че няма причина за безпокойство? И все пак историята познава мнооого бебенца, появили се благодарение на пазещите мъже.

Да ,и аз и той сме сигурни ,че не е свършил в мен (все пак то като си тръгне ,се "излива' наведнъж нали ...така да го наречем и няма как да не усетя предполагам...) .. Но незнам какво да мисля вече, дали ще се окаже напразно да си правя този кръвен тест ..Може и вече да е на психическа основа (понеже съм чувала за такива ситуации ) ..

# 4
Добре, нали освен че си направила тест, който е излязъл отрицателен, менструацията в крайна сметка ти е дошла...Какво продължаваш да го мислиш още? Като се паникьосвате толкова, използвайте презервативи.

# 5
Добре, нали освен че си направила тест, който е излязъл отрицателен, менструацията в крайна сметка ти е дошла...Какво продължаваш да го мислиш още? Като се паникьосвате толкова, използвайте презервативи.
+1

Пък и попрочетете това-онова за функцията на половата система.

# 6
Не си бременна, дошло ти е, теста е отрицателен, не се филмирай  Peace

# 7
  • София
няма как хем да ти е дошло, хем да си бременна. Освен ако не си забременяла след цикъла, но пък тогава надали щеше да имаш признаци изобщо все още Wink ако всеки път се вкарваш в такива филми или го правете с презерватив или ползвай хапчета, да дишаш спокойно.

# 8
Правихме с приятелят ми секс без презерватив (от 3 години съм снего и винаги така сме го правили) . Не е свършвал в мен ,но ме притеснява винаги тази предеякулационна течност ..
Три години се пазите така и ти сега се сети да се притесняваш?  Rolling Eyes
Не си бременна щом теста ти е отрицателен.
Отиди на гинеколог да ти изпише противозачатъчни или се пазете с презервативи.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 20:57 от Естел

# 9
Правихме с приятелят ми секс без презерватив (от 3 години съм снего и винаги така сме го правили) . Не е свършвал в мен ,но ме притеснява винаги тази предеякулационна течност ..

Просто сега за първи път имам някакви странни усещания в корема -гадене ,корав е подут..затова
Незнам тези хапчета,по принцип мн.жени ги пият ,но все пак са си химия ..

# 10
Не би трябвало да е от фибрите, ама кой знае с какво качество са... Защо не спреш да ги пиеш за ден-два и да видиш дали те не са причината?

# 11
  • Под Сините камъни
едва ли си бременна и аз си мисля че може да е от фибрите

# 12

Просто сега за първи път имам някакви странни усещания в корема -гадене ,корав е подут..затова
Незнам тези хапчета,по принцип мн.жени ги пият ,но все пак са си химия ..

Естествено, че има риск при прекъснат полов акт.
Като не искаш хапчета, ползвайте презервативи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт