Моето положение е следното :
Правихме с приятелят ми секс без презерватив (от 3 години съм снего и винаги така сме го правили) . Не е свършвал в мен ,но ме притеснява винаги тази предеякулационна течност .. Цикълът ми дойде с около 4 -5 дни по-рано от очакваната дата ,но си беше както винаги -като количество и цвят .. От както ми е свършил цикълът вече минаха около 2 седмици ,но няколко дни подред имам едно странно усещане в корема - не ми се гади,но усещам като тежест някаква ,много странно ,немога да го опиша с точност.Та,притеснението ми ,вече предполагам се досещате какво е -дали съм бременна или не ..Правих си тест преди 2 дни -отрицателен беше резултатът.Мислех да ида да си направя и кръвен тест за бременност. Но ме притеснява ,че коремът ми към слабините е някак корав ,а отделно ,че вече от седмица насам съм с настинка (хрема ,лека кашлица) ,пия и една добавка - фибри,която слагам във водата и в чая си . И толкова много фактори вече се събраха ,че незная какво да мисля ,бременна ли съм , или просто се "филмирвам" както обичат да казват някои хора
Надявам се на отговори и съвети от ваша страна

ако всеки път се вкарваш в такива филми или го правете с презерватив или ползвай хапчета, да дишаш спокойно.