Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 767
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Отчитам се с двете тренировки от ден 10 на новата 8-седмична, които ми бяха останали от вчера: Sayonara Saddlebags и Booty Blaster.

Давай, Биляна!

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 17:13 от Фея Кръстница

# 616
Честита Нова година момичета  Hug
Пожелавам ви да сте живи и здрави и да имате много воля и желание за спорт  Heart Eyes

Аз завърших първата фаза от Body Revolution на Джилиан, доволна съм, все повече взех да я харесвам
Особено първата седмица имах зверска мускулна треска
Утре започвам втора фаза, нямам търпение да видя какво ме чака  

Моята постелка я купих преди години от Метро - жълта с калинки, за да ми вдъхва настроение  Crazy

# 617
Май празниците стимулират и амбицират наистина хората  Mr. Green

Аз днес продължавам с Chalean - Burn Circuit 1.
Увеличавам всеки път тежестта на поне няколко упражнения!
Хубава-хубава вечер   bouquet

# 618
  • Пловдив
Благодаря ви момичета! Ами и аз не искам да се вдълбавам в това, но като видях на живо две постелки и нито една не ми вдъхна доверие-  по-скъпата беше хубав на допир материал, но много тънка, а другата добре на дебелина, но само като я допрях усетих че е много некачествена и само ще попива мръсотия... и няма да има чистене  Crazy . Ще взема нещо тези дни... Simple Smile

Чудя се дали да си купя и ей такова колелце  Blush .

Много удоволствие и тонус ми носят тренировките, в момента с голямо удоволствие прекарвам по 2 часа във фитнеса, а вкъщи по-малко но с по-голяма интензивност, наистина след дълго застояване наистина е трудно човек да влезе в ритъм, но определено си заслужава!  
Нямам търпение утре да се опитам да направя последното споделено видео на Джилиън заедно с упражненията за стягане на дупето  Crazy . Ще пиша ако успея да ги направя две в едно  Laughing

# 619
aH~ - Относно постелката - виж този ми постинг от предната тема, гдето хваля 1 постелка, предоставяна от1 английски сайт с БГ-клонче Simple Smile Потвърждавам, че хвалбата не е била "залудо" и че постелката отговаря напълно на това което може да се очаква от 1 такъв уред - не ръби, не усеща паркета отдолу, държи топло, пружинира леко, не се хлъзга и разтяга, не се и къса (поне засега!). Най-вероятно може и да се пере, но това не се е налагало досега - чисти се лесно при навиването!  Sunglasses В тоя сайт имаше (и вероятно още има) и други "по-яки" постелки и общо взето НЕ излиза скъпо цялото упражнение заявка-покупка-доставка, НЕ и по-скъпо от някои БГ-магазини. Мн.ясно, че са китайски, но за разлика от тези по БГ-супермаркетите са много по-качествени.  Peace

aH~ - Относно "колецето ти" - идейно е! Аз обичам такива малки неща, които почиват на голяма идея и следователно съдържат ГОЛЯМ заряд.... Ама да ти кажа, че от механическа гледна точка трябва доста здраво тяло за да го врътка безпроблемно напред-назад, особено назад, т.е. в посока прибиране на опорите  Twisted Evil

# 620
Тяна, Мавина - благодаря   bouquet .

Днес си поръчах постелката и в събота би трябвало да е налична. Моята е показвана тук, едното и лице е синьо, а другото червено. Изглежда ми мекичка. Аз съм с ламинат, без килими и ми трябва добра изолация, дано да свърши работа.
Отчитам около 1 час бързо ходене в парка, около 2 часа разходка по задачи в града и домакински фитнес  Simple Smile .

skarlet71  Hug , така е годинките оказват своето влияние, но ти постигна много и ще се справиш и за напред.

# 621
Йохохооо и бутилка ром! Как сте след празниците, момичета? Освинени или натренирани?  Mr. Green
Пу за мене в първата категория  Joy
За вас виждам, че е втората. Браво за което много сте мотивиращи
Аз се върнах след една силова и най-накрая намерих време да ви попрочета и да ви кажа Честита нова година! Пожелавам ви много хъс, желание и воля и нека 2013 ни донесе перфектите тела, визия и здраве към които се стремим...

# 622
Мери, а как върви хр. режим? Ти нямаш за сваляне и изглеждаш супер, предполагам няма да се докараш до вида на Кат.  Wink Руми явно има сайт и на английски вече.
О, като нея не мога да се издокарам. А и чак толкова кльощава не искам да ставам Simple Smile
Искам да махна само 2-3 кила и да я докарам поне до 54-55кг.
Ама за сега след една седмица режим нямам мърдане от 57кг. Ще видим след края на режима в какво положение ще съм. Ще докладвам  Peace

А аз днес гледах ей тази постелка http://www.sportdepot.bg/bg/product/body_sclupture_postelka_za_a … wJmdyb3VwSWQ9MTEx Ама не знам дали е добра. Нямам си и на идея. А и не съм се интересувала, ама няма да е зле и аз да си взема нещичко. Само с одеяла обикалям из апартамента  Laughing

Едит: Тази сутрин станах към 7 и 10. Направих една 20минутна нискоинтензивна тренировка, да размърдам кръвта и мускулната треска, къпя се и отивам на работа  Hug

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 07:49 от MeRiTo`

# 623
Добро утро и от мен!

Отичам тренировката си от снощи: 10мин ХИИТ за паласки + 16мин на Джаки за корем.Продължавам и с режимното хранене.Не съм на конкретна диета, а наблягам на протеини , хранене до 19ч и следене на поетите калории.Уикенда ще отделя повече време за тренировки.Домъчняло ми е за Боб и Шон и мисля да потренирам с тях. Simple Smile
В интерес на истината, въпреки че почти не тренирах , но пък си хапвах доволно, не съм качила.Но и аз като Скарлет забелязах , че съм се отпуснала ConfusedА и това плюскане се чувствах надута като балон.Но пък сега съм мотивирана повече от всякога и не само, че ще си връна предишната форма, но ще я подобря още повече! WinkИскам отново да се чувствам лека и енергична.
Хубав ден! Hug

# 624
229 час каланетика миналата седмица Simple Smile

# 625
  • Пловдив
Хубава статия от сайта на Румяна Илиева: http://fitnesinstruktor.com/kak-da-si-sastavia-trenirovachna-programa/#more-4139

# 626
Здравейтеее
аз се отчитам с Glue Challenge + Recharge - екстра ми дойде Simple Smile

# 627
  • Варна
Привет ,дами! Истинско удоволствие е да ме приемете в тази прекрасна тема. Така,накратко за мен, имам за сваляне 10кг, започнах 90дн режим,и правя тренировки в нас, зимата,а когато е топло-тичам сутрин в морската,или до морето.
Прегледах набързо първа страница,нямам мн време,, ще съм ви многоооооооооо благодарна,ако дадете идеи, за ханш,брич, за вътр.част на бедра и дупе.
В нас правя fitness blender, избирам за бедра, след това 10 упражн.за стегнат корем, разтягане-това е единия вариант.
Втори вариант- Фет бърнинг йога.
Имам колело,не го карам.  Embarassed
Моля,дайте най-добрите тренировки,за брич,бедра,и дупе.
Време,с което разполагам,е около час.
Ако нещо ви интересува,за мен,питайте,
Предварително благодаря!   bouquet    bouquet    bouquet 

# 628
Mавина, относно Killer Abs Level 2 бива си го да ти кажа, особенно ако нямаш леки гири  ooooh! Но и аз не съм във форма сега и дадох каквото можах от себе си, но съвсем не изпълних всичко както трябва. Ще се поправяяяя  Mr. Green И се радвам да "те видя" отново в темата  Hug

Джери, не успях да ти благодаря за линка за програмата Weider X-Factor ST.
Изтеглих я, прегледах и ми се струва добра. Засега обаче ще тренирам с тренировки по мой избор известно време, но мисля да я почвам по-нататък. Надявам се да дадеш отзиви ако вече си я подкарала... Wink

raTedinka, първо добре си ни дошла!
Насоки много, инструктури различни, начини на трениране също. Аз лично четях темата, преглеждах тренировки, теглих и правих докато не намеря това което на мен лично ми допада.
Съвет: Стреми се да тренираш цяло тяло като наблягаш повече на проблемните места, а не само тях  Peace
Прегледай тренировки на Jillian Michaels и Jackie-Warner
Скрит текст:
Мисля че ще намериш каквото търсиш  Wink
Jillian Michaels - Проблемните зони, Banish Fat Boost Metabolism, както и последните които правя - Extreme Shed & Shred; Killer Abs; Killer Buns and Thighs препоръчвам  Peace На Джаки съм правила Power-Circuit-Training - Total-Body, както и Xtreme, Xtreme Abs и също препоръчвам  Peace

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 14:51 от bilyana333

# 629
Трети ден сутрин правя Insanity, вечер Chalean. Трябва да си купя по- големи тежести за някои от упражненията. Сега тренирам с 3 кг. гирички.
Като си гледам тялото от кръста нагоре все едно не е моето, харесва ми. От кръста надолу....хм, не го харесвам.. за сега.
Програмата Chalean Extreme е супер, тренирам с кеф.
Довечера ме чака тежка програма, че едната тренировка от Инсенити остана за след работа.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 15:35 от EVIQ

Общи условия

Активация на акаунт