Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 770
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте, примъквам се при Вас, за да помагате с шутове по д***то, защото съм несериозна Mr. Green
Казвам се Мира, на 32г. съм 1,60см, 74кг. Blush
Чета Ви от доста време и все се залъгвам, че ще се справя със себе си сама ooooh! За нова година бях решила да облека нещо, което не е ново, а то не ми стана  Sick Най-близките ми дружки са всичките генетични манекени, само аз ги "крася", но не си давах сметка, докато не ги видях хубави и накипрени за новогодишните банкети ... Голям срам брах пред себе си и искам да не изпускам мотивацията си от настоящия момент.
Имам велоергометър, гири, топка за йога и пилатес, площадка за бягане, басейн под ръка - само шут ми трябва  Blush
В интерес на истината в началото на Декември почнах да скачам в къщи и да бягам и установих, че имам проблем със зъбите. Почна да ме боли, един който имаше нужда от лечение и вече е пред затваряне след края на процедурите, та така ...
Аз харесвам и скачам с две серии на Вайълет Заки, намерих и моя начин да ям елда и да ми харесва   chef

# 601
Честита Нова Година спортуващи момичета! Много здраве, ентусиазъм и спортни успехи ви пожелавам!

В старата година си останах само с продължителните разходки, но с новата година се надявам да сложа ново начало и да включа домашни тренировки и народни танци. Утре отивам да си поръчам вече харесаната постелка и да нямам никакви оправдания за отлагане. Ще се възползвам от съветите ви към майката на Фъстъчка, тъй като ми допадат подобен тип упражнения (каланетика, пилатес). Дано 2013 да бъде годината на моята промяна, че е крайно време да действам, не само да планирам.

Много мотивиращо действате момичета   bouquet , щом вие можете мога и аз.
tqna   Hug , ти си от най-вдъхновяващите ме примери, и заради това че сме горе долу наборки и заради винаги позитивното ти и топло бих казала отношение към всички. Моля те да дадеш линк към упражненията за рамене (на Джаки Уорнър, ако правилно съм разбрала) за които говориш малко по-горе, че не съм сигурна дали ще успея да ги намеря сама.

# 602
z.2012 , благодаря за милите думи! Ето за това на Джаки става въпрос http://www.youtube.com/watch?v=FeioKaq0QA0 , но момичетата могат да ти кажат откъде да го свалиш.Аз го имам отпреди.Мавинка ще помогне.
Забравих да ти напиша за моята любима тренировка на Джилиян Майкълс.Ето част от нея http://www.youtube.com/watch?v=PvVdtqy_Dtk Само дето е дългичка.Цялата е 1час, но ако го имаш си струва  Peace
Виж и линковете от предната страница за ПоП Пилатес.Поне тях ги има в Ютуб.
Фитнес Блендъра е супер също и толкова разнообразни програми има.Само да ти се спортува.Тук момичетата всеки ден пускат линкове.Няма да ти стигне времето даже да ги пробваш всички  Grinning

Диди-Биди  Peace тука в темата доста хора го бяхме опитвали това за дупето.Изглежда лесно, но само изглежда  Wink Laughing

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 05:17 от tqna

# 603
Добре дошла, Мира!

Отчитам вечерна Джо Дилън тренировка, 40 мин., с 5 паундови (около 2,3 кг) тежести в ръцете и 1,5 (около 700 гр.) паунда тежести на краката. Наклон на бягащата пътека 5%. Изразходвани калории - 520. Ще си легна доволна от живота...

Тяна, май само ти не си легнала още - раничко е при вас, преди малко трябва да е свършил "Сънчо" Simple Smile Спокойни сънища!

# 604
Хайде и от мен за много години ! Желая ви да сте много здрави, за другото си има кредитни карти както казва един познат Simple Smile
 Отчитам се и аз от вчера с Jackie Warner 30 Day Fast Start и upper и lower body общо 50 мин с по 2,5 кг гири и днес съм с мускулна треска  Shocked... не съм имала такава от както започнах преди 3 месеца с тренировките. Явно кака Джаки си я бива и мисля да я прилагам веднъж седмично. Това е от мен засега. Хубав ден на всички.  Hug

# 605
Зравейтеее
вече изкъпана се отчитам с Chalean Extreme - Lean 2 екстра ми дойде много съм доволна Simple Smile
Мерси за предложенията за майка ми ще видим с Руми как ще е Simple Smile

# 606
  • Лутаща се
Снощи се гледах, гледах в огледалото. Позагубила съм линия и то само за десетина дни без тренировки. Това е малко демотивиращо, годинките не прощават, гадно е и нечестно. Всеки път по този повод си спомням нещо четено отдавна. Че щеше да е по-добре животът да е наобратно - да започва със старостта и да завършва с оргазъм  Simple Smile

Както и да е....гледах се, гледах..........и направих 20 минутна тренировка, комбинация от упражнения за цяло тяло: дупе, корем, крака, ръце. В стаята където тренирам все още не може да се стъпва от багаж и на пода ми е студено, въпреки постелката. Ще мисля начин как да тренирам в хола, а да гледам упражненията на компютъра от детската. Няма да е лесно  newsm78

# 607
  • Пловдив
Здравейте момичета!:)
Ходя на фитнес 2-3 пъти седмично, а когато съм вкъщи гледам да правя по някое от клипчетата на Руми. Много ми хареса показаната горе тренировка на Джилиън и клипчето за стягане на дупе...ще ги направя тези дни.

Можете ли да ми помогнете в избора на читава постелка... понеже си нямам никаква, направо на ламината действам , когато мога но не ми е никак удобно,... гледах няколко в един магазин, но нещо не успях да харесам, искам като си я купя да  е "един път" Simple Smile , както се казва и да забравя.

# 608
  • Варна
аз моята постелка си я взех от Билла и беше по-малко от 10 лв , перфектна е , гледах във Фул Макс абсолютно същите за 20 , просто няма смисъл

# 609
Аз се позагубих малко, но тренирам само с Руми за сега.
Дори се отчитам с тази нейна тренировка, ммммм жестока. Утре ако нямам мускулна треска на рамената, няма да съм аз просто  Shocked

И да се похваля! Купих си гирички от 5кг  Crazy Ще посрещам 2014 като Зузана  Crazy Crazy Crazy Joy

Фъстъчка, покажи упражнения на Румяна на майка ти. Стига се е оплаквала. Всеки, който първоначално започва или ще започва да тренира винаги намира оправдание с нещо. Ако трябва тренирай заедно с нея, колкото и неефективна и напразно да ти се струва тренировката. И и обяснявай и ти нещата. Тя достатъчно добре си обяснява де, но все пак Grinning

# 610
Можете ли да ми помогнете в избора на читава постелка... понеже си нямам никаква, направо на ламината действам , когато мога но не ми е никак удобно,... гледах няколко в един магазин, но нещо не успях да харесам, искам като си я купя да  е "един път" Simple Smile , както се казва и да забравя.

Aз бих си купила тази - http://www.sportdepot.bg/bg/product/kettler_postelka_fitness_mat … wJmdyb3VwSWQ9MTEx

Единствено дължината от 180см ми се струва излишна за жена 160-170 см висока./има и сив цвят/

Мери, а как върви хр. режим? Ти нямаш за сваляне и изглеждаш супер, предполагам няма да се докараш до вида на Кат.  Wink Руми явно има сайт и на английски вече.

Фея, ти нали си с 8-седмичната, Джо кога го включваш? Много сладко това с детето.  Hug

Скарлет, сега като останеш сама пак ще си влезеш във форма.

# 611
  • Варна
Здравейте, ето моята постелка http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fitness-mat-761112, доволна съм, само дето малко се чака с доставката ...

# 612
Фея, ти нали си с 8-седмичната, Джо кога го включваш? Много сладко това с детето.  Hug
Благодаря ти, Алекса  Hug

Да, на 8-седмичната съм. Ама и тази, и предишната натоварват предимно долната част на тялото. Затова поне веднъж седмично правя една (най-тежката) кардио от съответния дневен план в обедната, а вечер - Джо. След предишната 8-седмична ръцете, рамената и гърбът ми се бяха променили доста и то в лоша посока. Този път няма да допусна същата грешка.

# 613
За много години момичета! Желая на всички една много успешна 2013 година  Hug
Отчитам с ново начало (след едномесечно нетрениране) и то какво  Mr. Green
Буквално се разбих, но сегаааа - няма такова чувство направо  Heart Eyes Мислех да започна с нещо леко, но в крайна сметка направих комбинация с Jillian Michaels - Killer Abs Level 2 (32мин.) нямах леки гири и карах с 5 кг. и без + Cathe Friedrich - STS Shock Cardio - HIIT - Pyramid (30 мин.) Последното ми разказа игрите, но не се дадох  Naughty
Скрит текст:
Първите две седмици нетрениране почти нямах промяна в килограмите, въпреки "прегрешенията" в храненето, отдавам го на метаболизма. В последствие за кратко време се отпуснах и метнах 2-3 кила. Принципно не качвам почти никога по празниците, но в резултат на доста нерви и стрес имах желание да се тъпча с въглехидрати. Сега след като се помирих със себе си и се взех в ръце смятам да разкарам мазнините и да се чувствам отново бодра всеки ден  Heart Eyes

# 614
Честита Нова Година спортуващи момичета! Много здраве, ентусиазъм и спортни успехи ви пожелавам!

В старата година си останах само с продължителните разходки, но с новата година се надявам да сложа ново начало и да включа домашни тренировки и народни танци. Утре отивам да си поръчам вече харесаната постелка и да нямам никакви оправдания за отлагане. Ще се възползвам от съветите ви към майката на Фъстъчка, тъй като ми допадат подобен тип упражнения (каланетика, пилатес). Дано 2013 да бъде годината на моята промяна, че е крайно време да действам, не само да планирам.

Много мотивиращо действате момичета   bouquet , щом вие можете мога и аз.
tqna   Hug , ти си от най-вдъхновяващите ме примери, и заради това че сме горе долу наборки и заради винаги позитивното ти и топло бих казала отношение към всички. Моля те да дадеш линк към упражненията за рамене (на Джаки Уорнър, ако правилно съм разбрала) за които говориш малко по-горе, че не съм сигурна дали ще успея да ги намеря сама.
Давам линк веднага  Peace
Аз тъкмо я приключих тази тренировка  Mr. Green
Уникална е  Shocked още ми горят мускулите ,това момиче няма милост  Laughing
Задължително я включвам в седмичната си програма двете тренировки
от неината 30 day fast start  Peace
Ето и линка http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4013887
Аз мислех вчера да я правя ,ама така се бях натъпкала ,че ако бях
започнала да тренирам щеше да стане еднаааа  hahaha

Биляна аз правя на Джилианката  Killer Abs Level 1
Второто много ли е трудно?
То първото ми дава зор ,представям си за второто  Laughing

Общи условия