Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 797
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
skarlet71 ,точно от руския съм я теглила.Като напишеш Chalean Extreme и ти излизат.Програмта е продължителна - за 4 месеца.Едва ли ще я откарам цялата,но и 2 ако направя ще съм много доволна.
Има три диска ,съответстващи за 1-ви,2-ри и 3-ти месец:
Phase 1 - Burn Circiut  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1457150
Phase 2 - Push Circuit http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1467348
Phase 3 - Lean http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1514604
Има и аеробни упражнения по схема
Във втория диск е планът с тренировки Simple Smile

# 661
  • Лутаща се
Ini`, БЛАГОДАРЯ!   bouquet

Сега погледнах първия линк. Тренировките са само 4. Как се процедира? Редуват ли се?

# 662
Току-що направих трето ниво на Джилиан 30 Day Shred. Хареса ми, че на практика мина през всички мускулни групи и че беше включила гирички. Записът в Тубата беше малко скапан и ми обърка една от кардио сериите, но въпреки това ми беше приятно.

Добавям си 30 мин Джо Дилън, докато гледах филма тая вечер.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 08:54 от Фея Кръстница

# 663
  • Варна
Добро утро на всички мацки! Прекрасна неделя от мен !, да си починете,и натоварите  Laughing
Момичета, благодаря за руския сайт,теглих от там доста,преглеждам и преценям,дали е за мен или не.Та попаднах на The Bar Method    като се има предвид,че точно бедрата са ми проблемна зона,със седалище и брич. Искам мнения момичета, какво мислите,кой го е пробвал,и какви са отзивите?   bouquet Hug 

# 664
След като два дни почивах, днес направих по план ден 6 от програмата на ФБ. Бе ред на горна част на тялото с Fit is Better than Skinny – Upper Body Strength & Cardio. Правех упражненията с тежести от 1 до 4 кг и сега усещам мускулите на ръцете ми тренирани дори, когато пиша. Тоест останах много доволна!
Та да се върна към дискусията от преди няколко дни. Според мен всеки чуства различко тренировките за горна част на тялото от програмата не в зависимост от това дали е круша или ябълка  Laughing А  в зависимост от състоянието на тренираност, спортна форма, сила, моментни възможности, та днес разбрах, че тренировките са точно за моето ниво.  Peace На момичетата, за които тренировките са лесни дори и с 5 кг тежести, мога само да кажа Браво!

raTedinka, точно тези видеа не съм ги правила, но по принцип харесвам транировките тип бар, нещо като пилатес с балетни стъпки и пози. Смятам, че помагат освен всичко друго и за повече грация в движенията. Но както вече неколкократно е споменавано в темата, точковото отслабването не е възможно. Тоест тренирай цялото тяло и се храни правилно, за да видиш добри резултати в проблемните зони. Не прави грешката да тренираш само тях.

# 665
RаTedinka, аз тренирах по подобна програма (на Елис Гулан) около половин година с желание да си върна балетната форма. Работи, но бавно, особено що се отнася до горенето на мазнини. Не забравяй, че професионалните балерини танцуват по цял ден, а и са на много строг хранителен режим.

Друг проблем при балета е, че иска колената ти да са почти постоянно "заключени" - кракът да е абсолютно стегнат и опънат, с неподвижно коляно. При мен с течение на времето това доведе до колянна травма.

Щом имаш две цели, първата от които е да стопиш мазнините, тогава прави HIIT. За мен те се оказаха най-ефективни.

После, ако храненето ти е балансирано и в оптимални за твоето тяло количества, можеш да подобриш и поддържаш формата си с балетните тренировки.

# 666
Здравейте!   bouquet
Днес съм на съвсем кратичка тренировка ,и то по скоро
един много добър стречинг ,но съм доволна  Peace
Като си знам моментното състояние ,свърши ми чудесна работа  Peace
Днес бях с Bob Harper-Totally Ripped Core-12 min.
Някой ще каже ли на Джилиан програмата "Без проблемни зони",каква е?
Аз мисля да я правя от време на време.
Иначе за сега съм се спряла на Jackie Warner-30 day Fast Start  Peace
Ще правя едното видео единия ден /за горната част на тялото/
и на другия ден другото /за долната част на тялото+корем/  Peace
Това ще е 4 пъти в седмицата + някой от другите за разнообразие,
като Боб Джилиан ,Зузка или Руми  Peace
И два почивни дена.
За сега почивните дни мисля да са сряда и събота  Peace

# 667
Добър вечер!
За днес отчитам 2-ро ниво на Killer Abs  на Джилиан + 17 мин тренировка от ФБ отново за корема и паласките.
Мавина," Без проблемлни зони" е тренировка , а не цяла програма.Хубава е, защото с 1 тренировка тренираш цялото тяло.Преди време много често я правих.Подкрепям идеята ти да я правиш от време на време. Peace

Хубава вечер !  bouquet

# 668
Нали си говорихме за ръцете и рамената, които се оформят с тренировките на Джо Дилън?

Ето моя ръка:

И рамо:

Снимките са с леко лошо качество (мърдала съм, при малко светлина и невъзможност за светкавица заради огледалото), но дават бегла представа.

# 669
  • Варна
RаTedinka, аз тренирах по подобна програма (на Елис Гулан) около половин година с желание да си върна балетната форма. Работи, но бавно, особено що се отнася до горенето на мазнини. Не забравяй, че професионалните балерини танцуват по цял ден, а и са на много строг хранителен режим.

Друг проблем при балета е, че иска колената ти да са почти постоянно "заключени" - кракът да е абсолютно стегнат и опънат, с неподвижно коляно. При мен с течение на времето това доведе до колянна травма.

Щом имаш две цели, първата от които е да стопиш мазнините, тогава прави HIIT. За мен те се оказаха най-ефективни.

После, ако храненето ти е балансирано и в оптимални за твоето тяло количества, можеш да подобриш и поддържаш формата си с балетните тренировки.

Здравей Фея, благодаря ти за насоките и съветите, може ли примерна тренировка HIIT., за да изтегля нещо,мерси предварително !   bouquet

# 670
Здравей Фея, благодаря ти за насоките и съветите, може ли примерна тренировка HIIT., за да изтегля нещо,мерси предварително !   bouquet
В сайта на fitnessblender има бол HIIT тренировки. Харесай си една и почвай.

В началото вероятно няма да можеш са издържиш на темпото на 100%. Не позволявай това да те смачка, а продължавай да тренираш поне три пъти в седмицата. Така ще подобриш формата си до степен, в която ще правиш и най-тежката HIIT тренировка от-до, без допълнителни почивки.

# 671
  • София
Здравейте момичета,
Нахлувам така нахално в темата и искам да попитам нещо, но преди това пред история малко.
Родих секцио преди 11 месеца.
Преди тренирах пилатес и бях много доволна. После забременях.
Сега започнах с най-леките упражнения от видеото на Кармен Електра. Опитах и тези на Синди, но като стигнах до корема и направих 5 коремни ме заболя и се отказах.
Има ли такива, които са започнали тренировки след секцио и как са процедирали?
Какви упражнения да правя и изобщо имате ли идея как да развия нещата в коремната област, да става постепенно и да не боли?

# 672
  • Пловдив
vanesska, щом имаш болки в коремната област, по-добре изобщо не прави НИКАКВИ коремни преси или каквото и да е други упражнения, натоварващи специално тези мускули. Освен това хубав корем се оформя не само с коремни преси, а с правилно хранене и с тренировки за цялото тяло (стабилизиращи упражнения като планк, HIIT, табата, силови дори). Според мен трябва да започнеш с някакви леки упр и с времето да увеличиш натоварването. Иначе от моята лекарка знам, че няма проблем още на 2-рия месец след секциото да се започне с коремни преси по принцип, но все пак при всеки е индивидуално.
Мавина, тук можеш да видиш части от No more trouble zones на Джилиан: https://www.youtube.com/watch?v=EHx3UeZl5YY
Фея, страшни ръце и рамена!Кефиш, адмирации!  bouquet

# 673
  • София
Благодаря! Ще проуча нещата, които си писала, тъй като нищо не ми говорят Simple Smile
Сега поне съм на хранителен режим и исках да го съчетая с упражнения.
Исках да го прибера тоз пуст корем, но си права, че не трябва да насилвам нещата.   bouquet

# 674
Принципно 11 месеца след секцио коремът би трябвало да се е възстановил и да може да понася натоварване като коремни преси.
Но ако имаш болки, може би е по-добре да спреш или да почнеш с нещо съвсем леко ..
Ти с какви упражнения и колко повторения започна?

Общи условия

Активация на акаунт