Вече е НОЕМВРИ, време стана да се гушна най-накрая в мама!

• 33 683
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ох,мамчета на мен какво ми се случи...
Баткото и таткото отидоха на кино преди обяд и аз точно се точех как ще гледам филм и ще си почина само с бебка,да ама като ме втресе,е тресяла съм се като листо брулено от вятъра няма такъв гърч,качих 38,4 температура.Бърз дойде майка ми,защото се уплаших от какво е температурата при положение,че нямам нито хрема,нито гърлобол нито нищо,гърдите ми също са спокойни и много се шашнах,а им и беше толкова зле,че не можех да държа Радост на ръце.Майка ми звъня на лчната лекарка и тя - да отиде на гинеколог задължително.Дойде милото и палим към спешното на Майчин дом,от там ми бяха казали,че до 40дни след изписването с епикризата ако имам притеснения директно в спешен кабинет.Та отивам аз и на вратата се сблъсквам с д-р Дяволов,той си тръгва човека.Като ме видя и много учуден:"Ти какво правиш тук?" и аз "Имам температура" Той:"колко?" аз:"38,4" той "А така идвай вътре" Прегледа ме и каза,че не съм за него и че всичко си е ок,имало кръв в матката,но било нормално и предвид,че ми тръгнаха лохиитее пак ще се изтече. Та се успокоих,че се бях шашнала яко.Обаче този човек е наистина страхотен,все повече му се възхищавам и направо ме е яд,че няма да мога втори път да родя при него,но с мъжлето сме категорични,че няма да можем да се справим с три деца и мислим да се спрем на две:)

Tedito_799 много стиснати палци!!!

# 391
Честити бебчета на всички!/от няколко дена не съм влизала, та да не изброявам всички нови попълнения/

Tedito_799 имаш стиснати палчета от мен. Дано утре всичко да е наред. Praynig

Аз да се по оплача малко. В четвъртък вечер вдигнах температура, от едната гърда. Големи болки бяха ама на другия ден с горещи компреси и много изцеждане се оправиха нещата. Вече нормализирахме кърменето. Каката ни е болна с кашлица и зачервено гърло, много ни е трудно да я отделя от Гого, опитва се да не е до него и дано да не се зарази.
Ние сме с още силно подсечено дупе. Какво ли не правя вече. Днес док. ни изписа синьо мастило. Някоя мама с две дечица дали има опит с него за подсичане.
От тия дни май вече болките по зърната отминаха. Дано вече не се появяват.
Лохиите - и на мен ту ми намалее ту се по осили. Вчера ми се случи нещо странно. След като бях до 00 по малка нужда, и като се избърсах по хартията видях конец. Кажете ми тези разграждащите се конци дали има вероятност така да се изкарват и да се видят. Не ми казаха да са ме шили с махащи конци.

Хетера добре ли ас ти гърдите? Аз така се тресях онази вечер, но едната гърда много ме болеше и не можех да я пипна, та знаех че е от нея.

Айде малко останахте! С вас сме момичета.

# 392
mimka_8 мисля, че само вътрешните са разграждащи. Понеже и на мен по същия начин ми паднаха 2 и имам още един външен, а имах 3.

# 393
  • При любовта
Честито на lu4ie за беба Александра!
Честито на puphi за бебе Андреа!
Честито на Дарклейди за бебе Сиана!
Честито на Neli за бебче Невена!
Честито на Лорито за Радослав!
Честито на pupii за Михаил!
Честито на AED  за Габи!
Честито на adelka за Кристиан!

Честито на Tedito_799 за беба Грегориа! Стискам палци всичко да е наред, дано утре ви изпишат!

Шушулче, Не се разочаровай ще излезе момата! Hug
Хайде стискам палци, на всички мамчета чакаме ви с бебочетата! Peace

snowflakely, да не изнежиш с толкова много дрехи бебко!? Blush За АМ трябва да се приготвя преди консумация, аз си пълних шишето с гореща вода и си носих кутията с АМ в количката с първото.

Хетера  Добре, че не нещо притеснително!  Praynig
mimka_8 Добре че си се разминала с компреси и изцеждане!  Praynig

Ние сме добре, бебка е добра и кротушка. Ръмжи като "буболече-мече", но не плаче. Носим се на ръце повече, обичам да си глезя децата явно! Laughing "Copy/Paste" e по прилика на кака, като бебе. Laughing Peace

# 394
Здравейте, момичета!

Аз не се записах при бременните, но искам да се запиша при бебетата, а не виждам тема за ноемврийски бебета. Имам си малък ноемврийски мъж. От тук ли трябва да тръгна?  newsm78

# 395
  • Варна
Теди, стиснати палчета и от мен! Дано всичко с малката бубка е ок и утре ви изпишат Peace

Някой беше питал за шезлонг с вибрация- ако не ви притеснява, че е ползван ето един хубав на Фишер Прайс - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=462887007090764&set= … ype=1&theater  ... аз вече няколко неща купувам от магазинчето и съм нмго доволна. Само трябва бързо да се реагира, че нещата са доста купувани.

Шушулче,  Hug знам че няма да ти стане по-добре от факта, но и аз съм в същото положение. Утре по официлани документи ми е термина и ще се видя с доктора, но се съмнявам, че ще родя в близките дни  Rolling Eyes

Страх ме е, че както няма никакви признаци, така всичко ще вземе да се развие адски бързо и няма да имам контрол над ситуацията.
Да ви питам -възможно ли е да имам разкритие, без да ми е паднала тапата? Нещо не мога да си представя как се случват там нещата  newsm78

coldasice, още нямаме бебешка тема, така че можеш дан и следиш тук, а вече селдващата тема предполагам ще е в Родени и ще се прехвърлим там всички. То неродилите в текущата тема сме вече много малко.

# 396
  • Варна
В момента я виждам, че е гладна, а аз нямам нищо...

Как да нямаш, имаш! Търпение гледай да имаш също - слагай - на едната, на другата, пак на  първата, кърма се произвежда по време на сукането също! За час, ако трябва и повече, ще се наяде. Според мен имате скок в растежа - т.е. в момента наистина ти е малко кърмата спрямо нуждите и единственият начин да се увеличи е като се кърми по-често. Wink. И "кърмене на поискване" значи "на поискване"! А не на 3 часа или на 2 часа (това аз все си го повтарям, като ми се стори "рано" за хапване)
А това с помпата - ами нормално е след кърмене да няма много, това значи регулирани количества. Аз никога не успях над 30 мл да изцедя, а бебето ми е живо и изглежда здраво.
Не помня къде го прочетох, но мисля че вярно - "Почти всички проблеми с кърменето се решават с повече кърмене". Мисля да го повтарям, на вас, а и на себе си... че и мен понякога ме заглождват разни съмнения
Лилиту, Иив, надявам се, че не ми се сърдите задето отговарям - със сигурност момичетата от ЛЛЛ по-компетентно ще обяснят всичко, ама и аз да си кажа Embarassed нали съм минавала през подобни мисли и аз, чела съм и съм стигала до истини... Hug

Тедито, стискам палци!!
Специално стискам палчета и за щерката на Бегби!

При нас всичко върви прекрасно,  пу-пу. Кърменето е все така с две-три по-дълги паузи, а през останалото време на честичко (1-2 часа). Спя доволно, даже твърде много май Embarassed като се нагушкаме с Бубка и тя спи милата, като кокошчица Laughing Правим вече дълги разходки. Вчера успях да изляза само с кака да караме колелета, беше супер. Абе, единственият ми кахър в момента е, че нямам компания за разходка или кафенце през делничните дни по светло.

# 397
Тедито,много стиснати палчета.  Hug

# 398
  • Sofia
Tedito_799 стиснати палчета и от мен!! Дано всичко да е наред и още утре да се гушкате вкъщи!
Облаче, благодаря ти много за отговора и за куража.  Hug И аз мислех, че има криза на растежа и е започнала да папка повече. Дано се нормализират нещата.  Praynig

# 399
Честити бебчета на родилите майчета!!!
Момичета сигурно и моята е със скок в растежа. От няколко дни се по циците виси и яде по над 1 час. Та от вчера съм на чая за кърмачки на хип и сега е по-добре пак почна да си ме търси на 3 часа и да си спи. Аз успявам да изцедя колкото за "лекарството на баткотоИнче наакани памперси бол и напишкани даже вече имаме няколко тотални усирания със смяна на чаршафи. Сега преди малко спала по корем и целия памперс усран отпред е не знам как го е направила този фокус Simple Smile "

Митко вчера ми дигна 39 температура. Тази сутрин беше на лекар. Пак възпалени уши иначе нищо му няма. Слагаме капки за уши. Добре че мъжа ми си е в къщи, че иначе нямаше да се оправям с двамата.
Лили днес не съм я изкарвала заради мъглата. Пък следобед ходих да си взема акта за раждане на Лили и да подам за еднократната и за студентската помощ. То май и за детски може да се класираме, но ще подам след нова година.

# 400
Хетера, радвам се че не е нещо сериозно, стискам палци скоро да си о.к. А броя на децата не се заричай, още си много млада, имаш време да си промениш мнението. Аз ако можех щях да си направя още хлапета, но риска и за моя живот и за живота на плода е неоправдано висок, така че излизам в пенсия, освен ако медицината не напредне още и ми предостави шанс за още дечица.

Моето мини момченце за 18 дни е качило 850 гр. и е пораснало с 3 см., още е мишонка и под средната норма за момчета, но аз вярвам, че ще порасне голям, силен и здрав мъжага.

На всички новообебили се мами, честити рожби!
На всички в очакване, стиснати палци, за леко и успешно родоразрешение.

Хайде, лека нощ от мен, отивам да редя пъзели с децата.

# 401
Добро утро мами.
Тедито много стиснати палци, всичко да е ок и да ви изпишат днес  Praynig
Аз тази нощ не успях да заспя въобще  Tired, вече съм с главоболие и ужасно "настроение".
Мен днес ме приемат и се надявам до няколко дни да гушкам здраво бебче, иначе терминът ми е днес. Мислех да взема лаптопа с мен, но мисля че ще ме натоварва, така че живот и здраве ще пиша на някое щъркелче.
Герито, Шушулчу, Кукумел стискам палци момичета - малко сме, силни сме  Crazy
Това е за сега от мен.
Успех.

# 402
  • София
Момичета, имаме голям проблем със заспиването. Не помага и белият шум. Реве, та се дере чак, почти по час. Успокоява се само на гърда, но се стига до повръщане от преяждане чак; не искам да го свиквам да е постоянно на гърда. Дайте съвет плиз

# 403
  • В къщурката на хълма на феите
въпрос към ЛЛЛ освен за недостиг на кърма, за какво друго може да бъде показателен факта, че Ема суче вече от двете гърди, като по време на самото сукане прави по-големи паузи за почивка, като общо времетраенето на едно кърмене може да докара и час и половина?!

# 404
mimka_8 мисля, че само вътрешните са разграждащи. Понеже и на мен по същия начин ми паднаха 2 и имам още един външен, а имах 3.
И аз имам външни шевове.Поне напипвам къде съм шита отвън Simple Smile. При шиенето само попитах с какви конци ме шият, дали ще има после махащи се, че първия път като ми махаха конците ми беше голяма мъка. Казаха ми че ме шият с разграждащи се конци.
Теб предупредиха ли те че сами ще ти паднат тези външните конци?

Меци да не би така да е най-спокойна и да ти използва цицките за залъгалки. Тия дни и моят бебок го усещам как си ги ползва за биберона и аз веднага го махам. След това е спокоен.

Nedabi много добре е наддал вашия малък мъж. Ще порасне и той голям мъж спокойно.

Sinapovaya това възпаление на Митко не казаха ли от какво се появява. Дано да се оправя бързо.

Цветенце Hug Praynig. Чакаме щъркеловата вест най-късно утре Simple Smile

Успех на малко чакащите своите бебоци!

П.С. Какъв физиологичен разтвор използвате?

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 08:52 от mimka_8

Общи условия

Активация на акаунт