Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на коликите при бебетата?
Какви са някои методи за облекчаване на коликите при бебетата?
Какви са симптомите на отток по време на бременност и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на коликите при бебетата?
-
Какви са някои методи за облекчаване на коликите при бебетата?
-
Какви са симптомите на отток по време на бременност и как да се справим с тях?
Отокът по време на бременност, известен също като оток, е често срещан симптом, който включва подуване на краката, натрупване на течности и усещане за тежест или болка в краката. Може да бъде особено забележимо в края на деня и може да се облекчи с почивка и повдигане на краката. Други симптоми на бременност включват болки, гадене, контракции и проблеми с храненето. Предложенията за справяне със симптомите включват посещение при лекар, използване на епидурална упойка по време на раждане, контролиране на лакомството на бебето чрез здравословна диета и упражнения, справяне с газовете и коликите чрез промяна в диетата или приемане на лекарства без рецепта и подготовка за раждането и грипни симптоми.
-
Какви са някои методи за облекчаване на отока по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бебе, което повръща след всяко хранене?

) - необилна, по-трудно и бавно покачващи се количества; и при един по-либерален режим с по-често кърмене, какъвто аз прилагах и сега прилагам, щеше да успее да ни кърми по-дълго.
През деня му се събират по няколко часа да е буден.Много е весел и игрив като е буден,ама ми се стува твърде малко като време ... Иначе все спи, буди се само когато е гладен,яде много бързо и не повръща
.През ноща се буди на 3 часа и пак заспиваме-какво да обеснявам, бебко е мечта... Не мога да разбера само има ли колики или още не са започнали? Случва се отвреме-навреме да проплаче насън или след хранене да се попревива и да нервничи и да се напъва, но си тръцка едно хубаво и се успокоява.
[/color]
Вчера и днес изкарахме по цял ден само на кърма къде изцедена къде на гърда суче. Предлагам и и 2те гърди да, защото само от 1 няма как да се нахрани. Не знам дали защото аз се успокоих или има ефект и от лактогонния чай, но е факт че кърмта ми нарастна. Аз избягвам да тегля и меря всичко, гледам бебето в очите и следя нейните рекции гладна ли е сита ли е. Като видя че гърдите ми са празни (обикновенно нощем) давам АМ за да не реве гладна. Между другото забелязах това което и вие споменахте. С помпата по трудно изцеждам отколкото когато бебето е на мен. Като я гушна и тече доста по-лесно. Благодаря ви много за подкрепата! Определено когато човек кърми това е едно от най-важните неща, а аз съм късметлиика да имам и безусловната подкрепа на мъжа ми в комбинация с вашата спасихме ситуацията и не се отказах