Миризма при използване на сушилня

• 65 932
  • 244
  •   1
Отговори
# 15
  • France
Аз обмислям един уред и надничам във всички перално-сушилни теми. Не е добре да смъди още като нова, разсмърдяват се с времето.
Първото Канди работи вече 8 год. и имам леко подозрение, че е по-добро от новата ми придобивка... Laughing

# 16
  • В най - голямото село
Мойта е http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wltC4xo44yo … ct=clnk&gl=bg

Няма миризма ( за сега).

# 17
  • София
Надлежно ме записаха в сервиза за техник,който  да дойде другата седмица. Мацката по телефона, с която говорих каза, че не би следвало да има мирис при нов уред и трябвало да се види. Дано е нещо, което да има начин да се отстрани, иначе просто няма да ползвам функция сушене. А зимата е удобство да пускам някои неща за изсушаване на сушилня.

# 18
Моргана, на едни приятели така им се случи, но с отделен уред, от първия път адска миризма на гума, точно както ти го описваш, оказа се че е дефектна сушилнята. При тях и барабана не се въртеше. Смениха им я, де, като е нова, настоявай да ти я сменят.

# 19
  • София
kalinuccia, благодаря за информацията. Чакам във вторник да се обадят от сервиза - техникът да се разберял кога да дойде да я види. Дано ако има проблем бързо да я оправят, че не ми се мисли без пералня как ще изкарам  Sad

# 20
И ние преди няколко дни купихме същата пералня + сушилня и имаме абсолютно същият проблем - силна   миризма на гума по време на сушене. Иначе и аз звънях на сервиза, но ми казаха да звънна утре сутрин. Нещо май е дефектен този модел Sad

Morgana, какво каза техникът?

# 21
  • София
Най-сетне дойде днес техника. Казал е следното - след 10-15 сушения би следвало миризмата да изчезне, да не се използва голямо количество омекотител. Показал на майка ми с различни количества омекотител как се променя миризмата. По-малко омекотител - по-малко миризма. И накрая посъветвал да взимаме на първо време кърпички за ароматизиране на сушилни - слагали се по време на сушенето.
Нямало никакъв дефект на машината - прегледал е пералнята старателно и така. А и последното - да пускаме на програма за гладене, т.е прането да не излиза пресъхнало.
Ще последвам съветите, дано помогне.

# 22
Аз днес  специално я пуснах без омекотител и няма никаква разлика - все същата смрад  Sick И то проблема хич не е само че миришат дрехите гадно, ами че не се диша докато работи сушилнята няколко часа. Ами аз искам да си ги прибирам направо в гардероба, а не за гладене, да не съм си купила уред с условности - суши така, не иначе и т. н.  Май ще им го връщам...

Morgana , благодаря!

# 23
  • с/у ОколоМръсТното
омекотителят е голям вредител, ма чак от него да смърди при сушене не ми се връзва като обяснение ...

# 24
  • София
Вярно е, че смърди, та не се трае - отварям балкона за не знам колко време иначе рискуваме да за задушим!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мислиш ли, че може да се върне? Защото ако още два месеца трябва да търпя тазсмрад, няма май и аз да мога.

Шани, не знам, така е обяснил техника. Аз си обичам омекотители понеже после всичко ми мирише хубаво.

# 25
  • Плевен
Аз имам съща, но е за вграждане. Първия път пуснах едни хавлии, които бяха нови и миришеше ужасно в стаята и хавлиите също. Но аз си мислех, че е от хавлиите. После пуснах едно одеяло и пак миришеше. После все повече намаля миризмата.
Вече я няма изобщо - след около 10 пъти ползване на сушилнята. Дрехите си миришат страхотно - на омекотител и прах за пране, даже по-силно в сравнение със сушенето на открито.

# 26
  • France
Аз бих я върнала... Почти на същата цена взех Канди-то, което миришеше първият път силно, ама не чак толкова, колкото описвате, и следващите 2 пъти много по-малко. Имам я от 2 седмици и няма миризма.
Ползвам омекотител.

# 27
  • София
Ще потърпя още няколко пъти да видя поне дали намалява миризмата.

# 28
По принцип до 7 дни може да се върне по закон. Аз днес говорих с техник, който ми каза да я пусна на  най-дългата програма само с един чаршаф и така докато  миризмата изчезне. Била от машинно масло и то трябвало да се обгори. Ще видим! Все пак има надежда след написаното от  Stanislava_ .

# 29
  • Плевен
По принцип до 7 дни може да се върне по закон. Аз днес говорих с техник, който ми каза да я пусна на  най-дългата програма само с един чаршаф и така докато  миризмата изчезне. Била от машинно масло и то трябвало да се обгори.
И не само на най-дългата програма, пусни я и на най-високите градуси, както за прането, така и за сушилнята.

Общи условия

Активация на акаунт