Миризма при използване на сушилня

• 66 170
  • 244
  •   1
Отговори
# 105
drago_2008 ти с тези малки деца, защо са ти кърпички и всякакви химични такива? само за една миризма, по-добре си изпирай с детския препарат и на нищо да не мирише, отколкото да хване някоя алергия детето от кърпи и препарати, те не са много био и детски нали.
нашата гаранция е 5 години, не съм доплащала, от един онлайн магазин ми е пералнята, но не го помня точно, имаха най-добрите цени и доставки за 1 ден.

Казаха ми и на мен, че има промоции с по-дълга гаранция 5 години /сега е 36 мес/, но само когато представителя за България прецени. Сега от 8-ми март щяло да има на съдомиални промоция, но за сушилни нищо не ми казаха... Всичко се решавало в последния момент Rolling Eyes

Кърпи не ползвам. Писах, че преди съм ползвала, тогава и деца нямах... Не ми трябва да меришат, а по скоро ме интересува да не ми меришат на гума Laughing

# 106
Здравейте, от вчера и аз се сдобих със тази пералня. Нямам упътване на Български гадая сега на други езици. Ще видим как ще се справям за напред. Надявам се да споделите нещо относно сушенето. Снощи пробвах програма сушене на памук и ми даде време 3:40 часа за сушене. И при мен имаше малко неприятна миризма след около 1:30-2:00 часа работа. Дано за напред нещата се оправят. Ако се сблъскам със нещо интересно ще споделям тук... Лек ден на всички.... newsm78

# 107
От няколко дни място не си намирам.С голямо желание си купихме така мечтаната пералня със сушилня.Какво беше разочарованието ми след първото пране и сушене, и второ и трето..мирише си тази гад и това е .А на мен ми се реве ,та чак ми се вие!
Чудя се дали да я сменям с друга ,докато мога  или да й давам втори шанс,но ще изпусна 7-те дни в които мога да я върна.
От друга страна си мисля дали да не заформим група която да се обърне към производителите и да изкажем недоволството си.
Нашия модел е AQD 970 F 49 EU

# 108
  • София
Татянка-Бърборанка, напълно те разбирам. Вече година време си мина, а сушилнята си мирише. Компромисен вариант - суша само за час, колкото изсъхнат - толкова, после доизсушаване на старата сушилка. Но поне няма такава миризма. В сухо и по-топло време изобщо не я ползвам. И аз с мерак я купих, ама не уцелих май модела  Confused

# 109
Мисля си ,че миризмата идва от гменото уплътнение на пералнята.Сушилните ,които са отделно нямат гумено уплътнение.Учудва ме само ,че има публикации единствено за Аристон по този въпрос.Как не прочетох едно лошо мнение за Електролукс-а ,например.Незнам дали ще се примиря и това си е.

Вече си мисля ,че полудявам .Прането не ми излиза сухо ,а леко влажно.Незнам вече какви програми да въртя и изпробвам.

Моля, дайте ми препоръки!

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 12:13 от Татянка-Бърборанка

# 110
  • France
Участвах в темата преди 1 год, когато си купих Канди-то. Първите 2 пъти имаше миризма и изчезна.
Бяха на една цена с Аристон-а и аз се чудих коя да избера, но понеже преди това ползвах Канди- комбо и реших да заложа на познатата марка.

# 111
Леле, добре, че прочетох темата. Благодаря ви, момичета, че сте споделили. Аз се бях насочила към Аристон Хотпойнт, но май ще се откажа заради тази миризма, за която говорите.
Досега не съм имала сушилня, а само пералня Аристон и съм доволна. Мисля да купувам комбинирана със сушилня, че да не ми заема място.
Давайте съвети, моля!  Hug  bouquet

# 112
Natali_ ,провери как стоят нещата с другите марки комбинирани перални със сушилни.Аристон-ките миришат,съдейки по броя недоволни.
Аз съжалявам ,че не попаднах на тази тема преди да се сдобия с "прекрасния" уред.

Момичета,ако пусна кратка програма на изсушаване прането ми остава влажно.Това означава ли ,че всеки път трябва да пускам три часова програма за сушене ?

# 113
  • France
Татянка-Бърборанка, моята има нещо като влагомер- ако прането е сухо, програмата свършва предсрочно.

# 114
  • София
Татянка-Бърборанка, моята има нещо като влагомер- ако прането е сухо, програмата свършва предсрочно.

Да, Аристона също има. Но аз не ползвам програма защото миризмата ще е задушлива и прането замирисва на изгоряла гума.
По тази причина аз си слагам 1 час да речем и прането си излиза влажно, няма начин. Но после изсъхва изключително бързо и не се смачква много.

# 115
Значи ,ако е на пълна програма пране -сушене се включва някакъв си влагомер и си суши ,докато изсъхне,а ако е само по избор на сушене - не.
Незнам защо нещата трябва да са толкова сложни.А аз исках само да пусна пераляна със сушилня и в гардероба.Цял свят използва сушилни бе,мамка му!
От няколко часа пера.Децата се прибират по етапно и всяко задава въпрос " На какво мирише -тук ?  Sick"          doh

# 116
  • София
Да, познато ми е това с изречението - на какво мирише тук?  doh

# 117
Днес написах писмо на магазини"Зора" от където я купих.Отговора беше -  нормално е ,заради гумата.
От представителството на Indesit  ще ми изпратят техник с когото да се наслаждаваме на ароматите около пералнята.
Последно ми остана да пиша на Комисията за защита на потребителите.Ммака му ,не мога да се примиря с тази смрад. newsm45

# 118
  • Пловдив
Цял свят използва сушилни бе,мамка му!
Сушилни като отделен уред....

# 119
Явно Аристон-ката ще си остане като пералня,ще си купя и сушилня отделно.Както ми е накипяло ,съвсем скоро ще се случи.Но няма да смея да рискувам с тази марка ,та каквото ще да става.

Общи условия

Активация на акаунт