Какво е феминизъм?

• 14 240
  • 249
  •   1
Отговори
# 180
осамотяването е  начин да се предпазиш от инфекция в държавата. това е добре за да оживееш.
в държавата.
но осамотяването е основния източник за да заболееш в природата. защото социалната група те пази от болести.

това е основен проблем...

Не знам за Осамотяването, но ограмотяването наистина е сериозен проблем...

# 181
Забравяш горенето на вещици и на всяка,
която показва компетентност извън отредената и роля от обществото Tired

компетентноста на жените по онова време е била в предотвратяването на раждане на новородено бебе. както сега има лекарство същото са праили и тогава.

намаляването на раждаемоста по икономически причини е против интереса на власта да има все повече жители или подвластници или робчета. ново бебе мъжко особенно е важно за власта щото то става за войник на бойното поле. и днес е същото няма разлика.

Не знам за Осамотяването, но ограмотяването наистина е сериозен проблем...

аз немога хем да мисля хем правилно да пиша. чак пък толкова немога.

освен това български не съм много учил. не съм живял тук на малък много.

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 15:03 от kgb007

# 182
кгб, големи конспирации те гонят  Mr. Green

# 183
Задължително четиво/пиеса/филм за всяка жена  Hug

Книгата

Пиесата

Филма , 2, 3, 4

# 184
кгб, големи конспирации те гонят  Mr. Green

сегашната криза на държавите е не само икономическа, тя е социална , тя е семейна (виж разводите) , тя е обща.

аз показвам как исторически (каква религия е нужна) се е появила държавата( с масовото си население) как това масово население се е завъдило в фермата държава.( все едно се гледат кокошки в някоя затворена ферма.)(барабар с лекарствата и успокоителните). демек всяка държава е една ферма и се състезават коя ферма най успешно отглежда своите бъдещи войници на бойното поле.

и естественно туй дет ви го пиша съм го чел другаде и не съм аз го измислил ами ви го преразказвам до колкото съм го разбрал.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 09:44 от kgb007

# 185
Пич имам чуството , че се вживяш в ролята на новия месия  Mr. Green Дай малко по спокойно и не се пъни много Wink

# 186
аз винаги съм смятъл че с мъже неможе да се дискутира, те стигат до писането на най много едно изречение , повече не им извира от простия им ъкъл.
при жените е по друго там те могат да кажат повече от едно смислено изречение.

при мъжете всичко опира до това че за да маскират своята тъпотия, те заплашват, мъчат се да те наплюят и да покажат по тоя начин своето величие. заради това твърдя че ролята на мъжете не е да водят и да мислят.

абе кажи ми един аргумент против това което казвам, кажи как е според теб. аз като пиша да не мислиш че нещо ще спечеля бе . но ако моите изказвания са верни както тук някои жени потвърждават не е ли по добре да го знаят повече хора а само определени кръгове?

# 187
Прочетох по диагонал какви си ги сътворил и честно казано ми се отщя да те чета по задълбочено.
Ако си направиш труда да пишеш малко по разбираемо и смислено може и да прочета още малко.
От малкото което прочетох останах с впечатлението, че или си пиян или вземаш забранени субстанции  Laughing но най вероятно е да не си си взел хапчетата.  Mr. Green

# 188
значи единствения ти аргумент са хапчетата.
което показва че моето обяснение по горе е точно за теб.

но за всичко си има обяснение!

има следната теза, че колкото си се по образовал в държавни училища се мислиш, че на теб ти е мястото над другите хора.
при такова талкуване на твоята образованост ти си склонен да престъпиш закона на морала и на държавата далеч по лесно.

ето защо по високите етажи на власта са се събрали все учени които престъпват и моралния и правния закон без да им мигне окото.

зарадитова колкото по прост е премиера (какато казва ББ) толкова по е честен. и заради това ББ дойде на власт а такива като костов и станишката им теглиха майната.

пич от мен можеш много да научиш от теб нищо!

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 12:26 от kgb007

# 189
Да бе Бойко мутрата ще оправи БГ ...  Mr. Green

# 190
Да бе Бойко мутрата ще оправи БГ ...  Mr. Green

не казвам че ще я оправи, ами че ще е по честен отколкото другите, по малко ще те лъжи.

# 191
аз винаги съм смятъл че с мъже неможе да се дискутира, те стигат до писането на най много едно изречение

Много съм съгласна, но така е по форумите. На живо много мъже са истински латерни (а да не забравяме философите!!!).  ooooh!  Laughing
А има и тук някои, които пишат повече. На един съм му фен.  Wink

# 192
нов аспект.

осамотяването и изваждането на хората от малката им група е огромен проблем. това почва от бебетата минава през детските градини, училищата с техните индивидуални оценки и стига до възрастните.

вместо сигурноста на групата, сега човека е принуден да събира пари за да си осигури някакъв изход при случайна злополука. той не може да разчита на помощ от някой друг. той е сам, единствения начин е събирането на пари. той продава всичко което не му е най - необходимо.

целта на живота е да максимира събирането на пари. независимо дали ще са му нужни, както е при мулти-милионерите. или при феминистките които и те да оживеят осамотени са им нужни пари.

осамотяването на хората води до акумулиране на пари. на всяка цена.

това води икономически до спиране или намаляване на инвестициите. което по себе си води до капиталистическа криза.

модерните икономисти тогава предлагат държавата да съжеви икономиката с програми.
строят пътища и кщво ли не. но най- интересната програма е финансирането на война. тази политика води САЩ от десетилетия наред.
така че всяка война, независимо от нейната цел е да намали безработните.
това е най важната цел.

# 193
още нещо.

държавата е тази институция която забранява на своите фирми да фалират.!
 всеки фалит означава за самата държава загуба.
 загуба на данаци загуба на вноски загуба която самата държава неможе да си позволи. и зарадитова не само не допуска фалити ами в по напреднал стадии ги забранява!

така че политиката на всяка държава е да няма либерални закони. а либерализма е роден от идеологията на destructive creation.

тази идеология се постига само чрез война защото в мирно време държавата не позволява на фирмите да фалират.

така че управлението при демокрацията води неизбежно до война и то не някаква малка локална а до глобална.
 поради това и в модерните демокрации се родиха и глобалните войни.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт