Какво е феминизъм?

• 14 238
  • 249
  •   1
Отговори
# 210
Данъците в Бг са най ниски в цяла Европа!
Ти ако на 10% казваш 50-60% .... И пак ти казвам много си объркан Simple Smile

10% печалба + 20% ДДС + Местни данъци и такси  Wink

# 211

абе смешник. я ми събери българския бюджет от 26мрд лв башка бюджетите на общините с тоз данак от 10% дет никой не плаща. ама пък то прост и нахален че не става на работа.

върви учи при дянков как събира и от кво бюджета на страната.

и ако прибавиш и парите дет плащаш за здравеопазване и за пенсиониране  цифрата няма да е 60% ами по скоро 80%.

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 13:21 от kgb007

# 212
кгб хайде малко по-сдържано с епитетчетата

Тема за размисъл

И сега като следствие на тази тенденция, груповите изнасилвания в Индия се превръщат в социален проблем

# 213
туй че нещат момичета е свързано с религията им която изисква от родителите на момичетата да плащат непосилна за родителите сума при омъжването на техните дъщери.

и че момичетата напускат родния им дом и отиват при родителите на мъжа. патриархална традиция. което е чиста загуба за родителите и, щото губят работната и  ръка.

туй е за индия ситуацията за китай незная, ама сигурно подобна.

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 13:48 от kgb007

# 214
Мдаааа те в Китай са едни религиозни... комунисти  Peace

правиш ли разлика между религия и културни традиции?
Явно не

# 215

правиш ли разлика между религия и културни традиции?
Явно не

какво е култура? култура е система наложена от власта да покаже че властта властва с насилие над човека. в културата се възхваля това насилие.!

религията пък е властта на религията с насилие над човека. там се възхваля нейното насилие.

две терористични системи които тормозят хората. нищо друго.

# 216
Насилието е в основата на човешката цивилизация ... ти вече каза откога

А тенденцията да се караш с всички в темата, дори и с тези които са до голяма степен съгласни с тезите ти не показва здрав разум  Tired

# 217
че и аз живея в тая скапана държавна система. и естествено съм пострадал от нея . както емоционално така и психически и умственно. то ако не съм пострадал да не мислиш че ще поставям всичко под въпрос.

но всичко това дет пиша не ми го е казал никой ей тъй на готово ама с много четене и време съм го осъзнал. и някой простак кат вземе да ми обеснява, че не разбирам и ми ходи по нервите.

насилието произлиза от ДЪРЖАВАТА . щото се изхранва горната каста за сметка на долната.

всеки иска да живее на гърба на другия. това е идеологията на цялата цивилизация.

заради това на бб не му пука дали ти ще си утре жив. оня се интересува да има за неговата каста пътища , спортни зали и субсидии демек да усвоява програми от ЕС за неговите играчки.

# 218

10% печалба + 20% ДДС + Местни данъци и такси  Wink

И въпреки всичко са най ниските в европа! Моя данък е 20%+още 10% +22% ДДС а данък сграда ми е около 1000 паунда на година... Хайде сега направи изчисленията...

# 219

какво е култура? култура е система наложена от власта да покаже че властта властва с насилие над човека. в културата се възхваля това насилие.!

Малиновски, Боас, Радклиф-Браун и няколко стотина други току що се обърнаха в гроба.
Такава неграмотност рядко се вижда.

# 220
По логиката от поста на Бумър, ние трябва да изнасилим мъжете във форума... Embarassed Wink Grinning

# 221
По логиката от поста на Бумър, ние трябва да изнасилим мъжете във форума... Embarassed Wink Grinning

hahaha

Аз тезата си я развих в една друга тема,
накратко по примера на  "Добре охранявани мъже" по 1 мъж на 30-50 жени само за генетично разнообразие
Стига им толкова  Peace

# 222

Малиновски, Боас, Радклиф-Браун и няколко стотина други току що се обърнаха в гроба.
Такава неграмотност рядко се вижда.

всички тея критикуват аспекти от държавата. но не я критикуват като система.  целта им не е да я премахнат а да я оптимират. нещо неизпълняемо и в интерес на държавата.

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 17:30 от kgb007

# 223
hahaha

Аз тезата си я развих в една друга тема,
накратко по примера на  "Добре охранявани мъже" по 1 мъж на 30-50 жени само за генетично разнообразие
Стига им толкова  Peace

жените сами немогат да отгледат децата си. икономическо погледнато. там е заровено кучето.

# 224
Ти май не си чувал за самотни майки които си отглеждат децата без ничия помощ и не забравяй че един тези деца ще работят и от тяхните данъци ще се плаща твоята пенсия!

Общи условия

Активация на акаунт