Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 49

• 42 774
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе/София
леле загубих ви

# 121
# 122
  • Атлантис, Галактика Пегас

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 16:25 от Kordelia

# 123
  • София

Може ли някой да преведе интервюто newsm78 baby_neutral baby_neutralЛичи си,че е много забавно и двете се заливат от смях Laughing Laughing

# 124
  • somewhere near the sea
Какво правите, бре #CrazyДо утре вечер ще изпишете и тази тема Flutter

# 125
Кратко съдържание на 74- а серия /превод от руски/

Хатидже султан и Ибрахим паша са принудени да живеят с дъщерята на Нигяр под един покрив. Фирузе, която без знанието на Султана е отпратена от двореца, я очаква изненада.
Сюлейман и Хюрем започват подготовка за пътуване до Маниса за да видят  сина на принц Мустафа.
Хатидже султан ще се срещне с дъщерята на Ибрахим и Нигяр. Тя моли Ибрахим да отпрати детето от двореца. Независимо, че той се съобразява с това искане, отношенията между тях ще се влошат.
Хюрем, която се приготвя за пътуването до Маниса ще бъде изненадана от  Ибрахим и начина, по който изиграва ситуацията. Очевидно не е толнова просто да се избавиш от Фирузе. Бясна на Ибрахим, Хюрем дава на Рустем смъртоносна заповед.
В същото време , след отпътуването на Сюлейман, Ибрахим продължава преговорите с французите. По време на тези преговори, той ще произнесе такива думи, които в бъдеще ще поставят под заплаха неговият живот..
Пристигането на Сюлейман в двореца в Маниса ще ощастлими всички негови обитатели. Михримах и Яхя се срещат тайно от Хюрем. Сюлейман ще бъде много разочарован от Мустафа, когато разбере за желанието му да сключи законен брак.
В същото време Рустем ,изпълнявайки възложената му от Хюрем задача, ще открие голямата тайна на Фирузе. Тази тайна дълбоко ще порази всички, когато узнаят за нея.
Между Мехмет и Мустафа ще има напрежение около въпроса с наследяването на престола. По време на разходка в гората, Мехмет ще претърпи премеждие, което ще застраши живота му.
Каква тайна ще разкрие Рустем?
Ще се избави ли Хатидже султан от дъщерята на Нигяр?
Ще променят ли дните, прекарани от Сюлейман в Маниса, съдбата на Династията?
Ще се спаси ли принц Мехмет от смъртта?
Всичко това ще видим утре, в 20,00 по Стар ТВ

# 126
Kordelia , интересно чувство за хумор в колажите - харесват ми thumbsup и потвърждават за пореден път извода, до който мисля след няколко теми безспирни спорове повечето тук стигнахме -  че и двамата са най най-популярните и одумвани  образи в сериала, най-емоционално и драматично наситените, между ада и рая, межди бога и дявола.  Peace

Животът ни  днес все повече се отдалечава от романтиката и красотата за която мечтаеш. Дано никога не се сблъскваш с грозотата му, но ако това се случи, не бързай да съдиш никого. Ибрахимовци и днес колкото искаш, Нигярки -също, но те не са непременно лоши и грешни. Някъде беше написала, че не разбираш как някой може да обича двама души. Може, мила и още как! Само който не го е преживял не може да го разбере. Няма нищо по-човешко от това да обичаш! Хората сме толкова различни, пъстри, противоречиви, несравними един с друг, че това да намериш този/тази, който/която да съчетава всичко, което търсиш у човека, с който да изживееш живота си е трудно постижимо, бих казала невъзможно. И друго - за грешките има и прошка. Предполагам знаеш онази мисъл: човешко е да грешиш, божествено е да прощаваш! Peace

Fen4e, абсолютно подкрепям поста ти - винаги  съм казвала, че мислим еднакво  Wink  Stuck Out Tongue
Подкрепям  и   защото и аз съм човек,  нищо човешко не ми е чуждо. Онзи ден това беше и моята мисъл към Катето..ти ме допълни прекрасно, както винаги!  Peace

# 127
fenkata1968, благодаря за превода   bouquet!

# 128
  • Русе/София
след това резюме,явно очакваната  серията ще е доста напрегната

# 129
Kordelia , интересно чувство за хумор в колажите - харесват ми thumbsup и потвърждават за пореден път извода, до който мисля след няколко теми безспирни спорове повечето тук стигнахме -  че и двамата са най най-популярните и одумвани  образи в сериала, най-емоционално и драматично наситените, между ада и рая, межди бога и дявола.  Peace

Аз и преди писах че те са двете страни на един и същи медал. Женското и мъжко лице на амбициозни хора постигнали успех.

# 130
 "ще открие голямата тайна на Фирузе. Тази тайна дълбоко ще порази всички, когато узнаят за нея."
У, разгеле!

# 131
фенче   bouquet
Трябваше Рустем да забележи татуто ! Ура, ура ,ура  Joy Най-сетне ! Mr. Green
Хайде сега още малко бижута ,бани и халветче и адио мочачос ! Joy hahaha

# 132

Аз и преди писах че те са двете страни на един и същи медал. Женското и мъжко лице на амбициозни хора постигнали успех.

Само, че някъде в картинката не требеше ли и да е Султана - все пак той ги обикна и респективно възнесе..той е първопричината за всичко... Wink Rolling Eyes

# 133

Само, че някъде в картинката не требеше ли и да е Султана - все пак той ги обикна и респективно възнесе..той е първопричината за всичко... Wink Rolling Eyes
направих колажа със смисъла че за душите и на двамата се борят Дявола и Господ. СС няма връзка.

# 134
Kordelia , интересно чувство за хумор в колажите - харесват ми thumbsup и потвърждават за пореден път извода, до който мисля след няколко теми безспирни спорове повечето тук стигнахме -  че и двамата са най най-популярните и одумвани  образи в сериала, най-емоционално и драматично наситените, между ада и рая, межди бога и дявола.  Peace

направих колажа със смисъла че за душите и на двамата се борят Дявола и Господ. СС няма връзка.

Разбрах те  Peace Пошегувах се  Wink

Общи условия

Активация на акаунт