Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 49

• 42 579
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Мистик ,Ани благодарности за фрагмана и превода  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря за превода!
 Думите на Ибрахим са лична обида към султана!
Т.е отговора,който "води" и в анкетата(дето нямаше да я бъде)!

Аааааааааа  неееееееееее ,той не ги каза тези думи , тяяя Вещицата Хюрем му ги вкара в главата чрез магия.
Тя телепатично му предава думите  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 31
Благодаря за превода!

Аааааааааа  неееееееееее ,той не ги каза тези думи , тяяя Вещицата Хюрем му ги вкара в главата чрез магия.
Да! Joy Joy Joy Joy
 Сладурани,ще ходя на ушен лекар!
Аз не чух Хюрем да говори във фрагмана!
Верно пих една бира ама толкова да се гипсирам! newsm78

# 32
Мистик ,Ани благодарности за фрагмана и превода  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря за превода!

Аааааааааа  неееееееееее ,той не ги каза тези думи , тяяя Вещицата Хюрем му ги вкара в главата чрез магия.
Тя телепатично му предава думите  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Да! Joy Joy Joy Joy
 Сладурани,ще ходя на ушен лекар!
Аз не чух Хюрем да говори във фрагмана!
Верно пих една бира ама толкова да се гипсирам! newsm78 А транс мисловните процеси не ги владея! Grinning

# 33
За мене в сериала любимците на сценаристите са били именно Ибрахим и Нигяр!
Ибрахим показва завиден интелект и проницателност, които малко трудно се вписват в представената му биография.
Чрез него, като съвкупен образ, сценаристите са компенсирали дефицитите на представителите на династията!

Добре де, имам само питане - как ще си знаел езици, как ще си чел - не  само Данте, но и съвременни поети като Физул; Мевляна и др., ще имаш дворец с фрески на известни художници, ще свириш на цигулка, как ще си постигал успехи на бойното поле, управлявайки огромна армия и т.н - несъмнено белег за интелигентност факти и това трудно ще се вписва в биографията ти?! Нали това са факти от реалната историческа личност?! Не те разбирам, perfectr  Peace

Искаш да кажеш, че във филма ни представят един значително по-качествен така да се каже Ибрахим от действителния ли?! Не съм съвсем съгласна. Че сценаристите са работили детайлно над неговия образ, за да го представят в добра светлина предвид факта, че е убит, отдавна ни е ясно. Но че интелекта и проницателността реалния Паша си ги е имал  , все пак личи и няколкото гореизброени факта - реални, документирани. ..

# 34
Даааа, на какво ли е способна нашата Хюрем...........
 чрез телекинеза му прехвърли  трона  в двореца,
 чрез телепатия му внуши , че той е по -велик и от самия Султан,
пък и някое хапче виагра му е сложила в шербета ,та не се удържа човека и оправи Нигяр.

# 35
Пишете много бързо - не мога да ви изчета.Благодаря за фрагмана и информацията, която се публикува в темата.
В 73 епизод и сега 74 явно ще видим един по-различен Ибрахим.Неговият образ е единствения, който търпи развитие.Постоянно има възходи и падения.Ебусууд много хубаво му го каза.
Интересен образ се задава в Маниса - тази Дияна се появи в много интересен момент, да видим каква роля ще изиграе.
Мехмед и той започна да си вика наложници.Останалите принцове няма да ги коментира.Този епизод беше хубав - много по-малко сцени с Фируузе.

# 36
Пишете много бързо - не мога да ви изчета.Благодаря за фрагмана и информацията, която се публикува в темата.
В 73 епизод и сега 74 явно ще видим един по-различен Ибрахим.Неговият образ е единствения, който търпи развитие.Постоянно има възходи и падения.Ебусууд много хубаво му го каза.
Интересен образ се задава в Маниса - тази Дияна се появи в много интересен момент, да видим каква роля ще изиграе.
Мехмед и той започна да си вика наложници.Останалите принцове няма да ги коментира.Този епизод беше хубав - много по-малко сцени с Фируузе.

Lqlqlqlqlqlqlqlq2 , харесват ми  твойте коментари!  Laughing  thumbsup tooth
Верно я забравихме Фирузе, виж как се дърлим тука за другите.... Laughing Laughing

# 37
Благодаря за превода!

Хайде сега,  тука да не се извадиха кристалните топки, та да се пророкува?

# 38
# 39
Нова тема, нов фрагман  Laughing Благодарности на Мистик за превода   bouquet   bouquet   bouquet

Великолепният Век 74 епизод трейлър 2 с бг. субтитри
И вие сте ВЕЛИКОЛЕПНИ!!!
 smile3501 newsm51

# 40
За мене в сериала любимците на сценаристите са били именно Ибрахим и Нигяр!
Ибрахим показва завиден интелект и проницателност, които малко трудно се вписват в представената му биография.
Чрез него, като съвкупен образ, сценаристите са компенсирали дефицитите на представителите на династията!

Добре де, имам само питане - как ще си знаел езици, как ще си чел - не  само Данте, но и съвременни поети като Физул; Мевляна и др., ще имаш дворец с фрески на известни художници, ще свириш на цигулка, как ще си постигал успехи на бойното поле, управлявайки огромна армия и т.н - несъмнено белег за интелигентност факти и това трудно ще се вписва в биографията ти?! Нали това са факти от реалната историческа личност?! Не те разбирам, perfectr  Peace

Искаш да кажеш, че във филма ни представят един значително по-качествен така да се каже Ибрахим от действителния ли?! Не съм съвсем съгласна. Че сценаристите са работили детайлно над неговия образ, за да го представят в добра светлина предвид факта, че е убит, отдавна ни е ясно. Но че интелекта и проницателността реалния Паша си ги е имал  , все пак личи и няколкото гореизброени факта - реални, документирани. ..

Ели! Цигулката е ясна, майка му го е научила да свири! Много малък е взет и всичко, което е надградил, следва да е в живота му заедно със Сюлейман. Може би и част от предишната му господарка,
Ибрахим е показан наистина като безспорен интелект, но мисля, че може би някои краски са благодарение на сценаристите...не споря, мнение изказвам..
Чел е, самообразовал се е, изтънчен вкус и маниери...мисля, че е малко събирателен, защото няма как да било възпитано, а неговата рафинираност ми се струва, че частично е доошлайфана от сценаристите...като антипод на османската примитивност.

# 41
# 42
Даааа, на какво ли е способна нашата Хюрем...........
 чрез телекинеза му прехвърли  трона  в двореца,
 чрез телепатия му внуши , че той е по -велик и от самия Султан,
пък и някое хапче виагра му е сложила в шербета ,та не се удържа човека и оправи Нигяр.

Някой тук се похвали, че знае езици и чел доста книжки - чудесно , ама защо ли не му личат като го чета понякога...?!  Rolling Eyes Rolling Eyes

perfectr, и съгласна съм - за рафинираността и т.н.  Peace обаче идеята ми беше, че не може да постигаш развитие и успехи , ако все пак нямаш потенциал или  т.нар природен интелект.

# 43
Лека нощ на милата компания!
До утре, ще прочета и ще отговарям чинно!
Моля за стройни редици и интелигентни схватки!
 Hug Hug Hug

# 44
Лека нощ, дано ти се осъществи молбата!  Praynig

Лека нощ на милата компания!
До утре, ще прочета и ще отговарям чинно!
Моля за стройни редици и интелигентни схватки!
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт