Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 49

• 42 712
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Атлантис, Галактика Пегас
Hug Hug Hug

# 136
fenkata1968 , страхотно резюме!

# 137
запис да следя

# 138
Благодарности и за двата превода  smile3501  love001 newsm51 Единият отива в колекцията на 1 страница, а другият да го разнищваме. Както предположиха някои, Ибрахим няма да си удържи на думата и на помощ ще дойде Рустем. Е, как да не му даде щерка си за жена Хюррем. Напълно заслужено  newsm62 А Сюмбюл ага дано не убие всичко детско в мен като предаде Хюррем  Confused
И в подкрепа на един от многобройните дебати: има ли историческа информация за Нигяр калфа? Самата Филиз отговаря в прав текст. Няма и няма как да има. Все едно да са останали исторически документи за Пепеляшка  Laughing И понеже днес съм в едно весело и закачливо настроение давайте идеи за колаж  smile3503

# 139
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ани, тя идеята витае във въздуха. Лъв- укротител- лъва хапва звероукротителя.  Mr. Green

# 140
И понеже всички сме единодушни, че тези дни ще обръщаме внимание на Ибрахим, слагам един интересен видео клип озаглавен "Гледах как се променяше".

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 17:44 от anna3com

# 141
  • Русе/София
И понеже всички сме единодушни,
нищо не се отваря.А готово.Мерси.

# 142
Ибрахим без бой се не дава  Laughing Изприщи ме докато сложа видеото  Mr. Green Пробвай сега  Peace

# 143

Скрит текст:
Не се ядосвайте за нищо. Вече свикнахме по някой смешник да идва тук и да ни набива канчетата  Laughing Само никовете се сменят, но приказките не.

# 144
  • на кой му пука, майна
Благодаря за превода на трейлърите     bouquet. Очаквам с нетърпение новата серия  Simple Smile

# 145
Зад камера с Ибрахим  Laughing

# 146
Здравейте от мен да се запиша  и тук в очакване на сряда  newsm44 newsm51 smile3525

# 147
  • Burgas

горкия Ибо, ще го изяде  с парцалите тая Хатидже , как го гледа само, ....а пък той,само  колко е нещастен на ръце с щерката си ...като чели и страх се прокрадва в погледа му  newsm78 а пък тая хич не се трогва от това малко ангелче... Crossing Arms

# 148
Как ли ще реагира Нигяр на това, че детето и е живо и отново няма да може тя да си го отгледа.
Ибрахим само проблеми ще си навлече като го взе в двореца си.
Трябваше Нигяр да го гледа,но може би заради новия й брак не може...

# 149
  • Burgas
Как ли ще реагира Нигяр на това, че детето и е живо и отново няма да може тя да си го отгледа.
Ибрахим само проблеми ще си навлече като го взе в двореца си.
Трябваше Нигяр да го гледа,но може би заради новия й брак не може...

аз мисля, че както си уреди брака с Рустем, така да си уреди и развода , че да си гледа детенцето ...нали и без това Ибо ще го убиват  удушават ...та това и е възможността на нея .

Общи условия

Активация на акаунт