Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 49

• 42 712
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
..Пожелавам ти да съумееш да запазиш този твой оптимизъм и желание да търсиш доброто у хората.
Животът ни  днес все повече се отдалечава от романтиката и красотата за която мечтаеш. Дано никога не се сблъскваш с грозотата му, но ако това се случи, не бързай да съдиш никого. Ибрахимовци и днес колкото искаш, Нигярки -също, но те не са непременно лоши и грешни. Някъде беше написала, че не разбираш как някой може да обича двама души. Може, мила и още как! Само който не го е преживял не може да го разбере. Няма нищо по-човешко от това да обичаш! Хората сме толкова различни, пъстри, противоречиви, несравними един с друг, че това да намериш този/тази, който/която да съчетава всичко, което търсиш у човека, с който да изживееш живота си е трудно постижимо, бих казала невъзможно. И друго - за грешките има и прошка. Предполагам знаеш онази мисъл: човешко е да грешиш, божествено е да прощаваш! Peace
Fen , явно без да искам съм ви оставила с грешно впечатление.. аз изобщо не съм оптимист и почти винаги очаквам човека отсреща да се опита да ме измами.. точно затова , както си казала мечтая за едни прекрасни отношения между хората ,за един по-добър свят..без лъжи и омраза. Тъй като това е невъзможно /съмнявам се че някога ще има такъв свят..дори и след хиляди години/ и ежедневието на всички предполагам е натоварено.. очаквам филмите да са с хубав край,където всички накрая са намерили щастието.
Скрит текст:
Виждала съм както ти ги нарече Ибрахимовци и Нигярки  Grinning така да се каже.. и затова казах че един човек не е само лош или само добър /някъде го писах/,но за мен е важно кое превалира-то го оформя какъв е..
Според теб е почти невъзможно да срещнеш човек ,който съчетава всичко което търсиш у хората - не е и нужно.Идеални хора няма .Човек се привързва и обича тези около себе си със всичките им недостатъци.И не е нужно да имаш двама или трима ,за да получиш всичко..кому е нужно да има всичко..това не е любов.Любов е да обичаш не някой ,който има всички качества които ти харесват ,а да го обичаш просто заради него.. дори и да неможеш да обясниш защо..но когато обичаш така , нямаш очи за други..или дори да се увлечеш ,то не е трайно.. би било нещо еднократно което  при това би те изгаряло отвътре и би те карало да съжаляваш че си го допуснал.
Казваш ,че за грешките има и прошка..така е .Особено ако някой ти е скъп ,но има значение дали този който те  е наранил е осъзнал и съжалява /Ибрахим ясно показа че не съжалява за болката която е причинил и на едната и на другата/ .. дори и Бог за да прости,трябва да се разкаеш..да видиш грешките си и да съжалиш..да не ги повтаряш или поне да направиш всичко по силите си .
Незнам .. понякога наивно вярвам в неща,които по-скоро ги няма..но така съм възпитана..малко по старомодно.
Някой беше пуснал клип на СС с откъси от роли които е играл-много благодаря   bouquet
 .. изгледах го с удоволствие.В ролята като Ататюрк пак ли беше Халит ,защото направо неможах да го позная..няколко пъти връщах.. но толкова различен беше..носа..всичко Laughing ,а уж съм с отлично зрение  Whistling

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 19:41 от katia13

# 151
  • Атлантис, Галактика Пегас
Да в роля на Ататюрк бая грим му сложиха на Халит  Mr. Green

# 152
Очаквам с нетърпение серията утре Hug

# 153
Благодаря ви момичета , страхотни сте  Hug Hug Hug

Ще повторя и аз!БЛАГОДАРЯ!
ОСМИСЛЯТЕ ПРЕСТОЯ МИ В НЕТА!
НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛА КОЛКО СТЕ ГОТИНИ!!!!
 smile3501

# 154
# 155
Да в роля на Ататюрк бая грим му сложиха на Халит  Mr. Green
 Laughing излгежда все едно са му направли пластична операция  Laughing

Ани ,както винаги твоите колажи са прекрасни ./разведряват мрачните мисли тук/  Hug

Фен ,Благодаря за превода на резюмето. Hug

Разбирам , че вече се спряга за тайната на Фируузе  newsm78.
Видяхме в първия фрагман ,че Сюмбюл забеляза татуировката ,но явно ще премълчи,той беше и на кораба..щом Фируузе се връща  ooooh! за мен е ясно - поредния предател към Хю  Crossing Arms .
В резюмето се каза ,че Рустем ще разкрие въпросната тайната.. на всички които вярвахте че от там ще изкочи заек - браво   bouquet . Сега аз лично съм в очакване на две неща :
1-Каква е точно тайната /татуто или друго/ и как ще се огласи на СС .. дали ще я накаже..изгони..дали ще се опомни по-отношение на Хюрем .. newsm78
 2-Ибрахим  дали ще даде детето на Нигяр ,след като е било вече в техния сарай са го видели много хора..няма как да не стигне до ушите и ,че е живо и тя да не го потърси от Ибо .Това е момента ,когато за мен може да се реабилитира малко ..поне към Нигяр.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 20:07 от katia13

# 156
  • Burgas

много съдържателно и оргинално !  smile3508 БРАВО!

# 157
  • Burgas

Това Фирузе или Хюрем е с червената рокля ?

# 158
Това Фирузе или Хюрем е с червената рокля ?
Фируузе е , косата е кестенява  Peace

# 159
С червената рокля е Фирузе. А това е семейна снимка на Хюррем със Султана след като Ибрахим напусне сцената  smile3534

# 160
  • Атлантис, Галактика Пегас
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 161
Моля даите онлаи линк за гледане на аифон 4 не ми отваря  ништо не мие хакнат

# 162
А Сюмбюл ага дано не убие всичко детско в мен като предаде Хюррем  Confused

Сюмбюл е сладур отвсякъде, независимо на коя страна е. Невероятен актьор е Селим Байрактар, супер естествен, наистина от много висока класа. Дано само не излезе скоро от сериала, че кой ще ни разсмива в тази иначе наистина доста тъжна драма.

# 163

Някой беше пуснал клип на СС с откъси от роли които е играл-много благодаря   bouquet
 .. изгледах го с удоволствие.В ролята като Ататюрк пак ли беше Халит ,защото направо неможах да го позная..няколко пъти връщах.. но толкова различен беше..носа..всичко Laughing ,а уж съм с отлично зрение  Whistling

Грима толкова много променя, че дори е възможно да не се познаеш. Да не говорим за грим в киното.

# 164
Kordelia , интересно чувство за хумор в колажите - харесват ми thumbsup и потвърждават за пореден път извода, до който мисля след няколко теми безспирни спорове повечето тук стигнахме -  че и двамата са най най-популярните и одумвани  образи в сериала, най-емоционално и драматично наситените, между ада и рая, межди бога и дявола.  Peace

Аз и преди писах че те са двете страни на един и същи медал. Женското и мъжко лице на амбициозни хора постигнали успех.

Всъщност са много много различни...

Общи условия

Активация на акаунт