Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 955
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Честито, Веси!  newsm10 Много ти завиждам! Може ли да донесеш всичко на срещата?  Praynig

Жаки, очите и грима ти!  Heart Eyes Толкова е магнетична комбинацията! Ти що не дойдеш на някоя среща с лещи?  Rolling Eyes

Ох, много съм лоша май  Joy

# 106
  • в 1001-та нощ
пробвах лореалската сянка с влажна четка /не издържах до утре/ - нанесе се чудесно, но щом влагата се изпари и се опитах отгоре да нанеса друг цвят, сенките ми поръсиха в очите ми и по лицето; хареса и как стана, макар и твърде блестящо за моя вкус, но едвам си почистих лицето от полепнал блясък, т. е. останах без крем, защото само с мицерална вода стана - трудоемко и с омазване - май тези сенки не са за мен

аз не нанасям друг цвят отгоре  Rolling Eyes

# 107
  • GYM
Привет, благодаря за новата тема  bouquet
Пигменти все още не съм ползвала, мисля да опитам, в тази връзка, има ли подходящи за по-начинаещи или със всички се работи еднакво? За марката ми е въпросът  bouquet

# 108
пробвах лореалската сянка с влажна четка /не издържах до утре/ - нанесе се чудесно, но щом влагата се изпари и се опитах отгоре да нанеса друг цвят, сенките ми поръсиха в очите ми и по лицето; хареса и как стана, макар и твърде блестящо за моя вкус, но едвам си почистих лицето от полепнал блясък, т. е. останах без крем, защото само с мицерална вода стана - трудоемко и с омазване - май тези сенки не са за мен

хм, то е само едно блестящо розово /към телесно/ - без малко тъмно кафяво прелято тук-там съм като една опулена сова с блестящи очи  Mr. Green
ако слагам само един цвят на очите си, то той е само тъмен, никога само светъл
а очна линия или молив без друго при толкова блясък пак не ми изглежда добре
кафявото ми /най-блестящото  Laughing/ беше не чак толково блестрящо, но лореалската сянка отдолу блестеше и за него  Sunglasses

# 109
  • в 1001-та нощ
да - и аз не съм оставала само на светъл цвят, но преливах двата светли цвята с трети накрая, който не е от тази серия, но не съм имала описания проблем

може би да опиташ и другия цвят с влажна четка или да е близък до лореалите - като консистенция  Peace

# 110
и другият го мацнах с влажна четка /със суха не пожела да се закрепи изобщо върху долния/, но е обикновен компактен цвят - може би заради това не стана  Rolling Eyes

# 111
Мерси, момичета  Hug И аз съм много щастлива, че дойдоха най-после /точно 20 дни ги чакам  Crossing Arms/ Ще ги взема на срещата естествено. Но са по много малко количество и не знам колко ще се види нещо.

И аз не нанасям друг цвят отгоре. Моето е цвят шампанско. Наистина е доста блестящо, но на мен това ми харесва  Mr. Green Около него си слагам каквито искам цветове и то със суха четка. Никакви проблеми не съм имала - никакво разпрашаване или нещо такова. Много странно защо се държат така различно  newsm78 Като си купя някой друг цвят, ще видя той как ще се нанася.

# 112
аз винаги използвам някакъв светъл цвят като база /дори и да има база върху клепача/ и върху него слагам тъмните цветове - не се ли прави така?  Embarassed

# 113
Ако слагаш светла база горните цветове не са така интензивни. Освен ако не е плътно бяла като боя
Както писах преди няколко дни за един коралов цвят. Като се сложи над нещо светло той става много по-нежен и блед.

# 114
логично, не се бях замисляла  Thinking
това би обяснило някои мои оплаквания от ненаситени цветове, за които съм чела, че са ярки и плътни Simple Smile

# 115
Да ви кажа за кутийките с пигментите. Понякога не са пълни, защото те измерват точен грамаж. Някои цветове и текстури са по-тежки от други. Да не се чудите ако някой път си купите от MAC на половина празно шишенце.

# 116
  • в 1001-та нощ
аз винаги използвам някакъв светъл цвят като база /дори и да има база върху клепача/ и върху него слагам тъмните цветове - не се ли прави така?  Embarassed

ако ползвам 3 цвята - то ги нанасям едно до друго и съвсем леко ги застъпвам, за да ги прелея  Peace
самото преливане, а и нанасянето го правя  с потупване, т.е взимам цвят с четката и го долепям за окото, самата четка не се търка в клепача - насам-натам;

с четката търкам нежно по клепача, все едно посочвам с допир - къде да се фиксира цвета и искам да го залепя  Peace

ако търкам и при мен ще се напраши  Peace

# 117

Тези сенки на Лореал са възможно най-лошия вариант, който може да избереш за база  Mr. Green Те са мазни и сатенени. Самата им текстура предполага да не "понасят" нищо друго върху тях  Wink Все пак за това са така блестящи - да се виждат, не да ги намажеш с нещо друго отгоре  Laughing

Това за различното тегло не го знаех  Thinking Явно за това е по-малко.

# 118
a.l.e.n.a, и аз съм ги нанасяла с потупващи движения и пак са попадали частички в очите ми. Чак по бузите нямам спомен да са се ронели, но определено ми дразнеха очите.
Всеки е с различни очи - едни са с много чувствителни, а други не и могат да носят всичко.
При мен една прашинка да попадне и очите ми стават кърваво червени и имам чувството, че все едно съм си сложила една шепа пясък в тях.
Няма нищо лошо в това bubanka да продължи с пробите, но моля ви, не се опитвайте да изкарате човека виновен, а продукта не. veselina_s_p например ми заяви директно, че не мога да се гримирам и нищо от това, което съм показвала не и е харесвало, нищо че съм ползвала МАС, но със сенките на МАС до сега не съм имала никакви проблеми и никога не са ми се посипвали в очите, а още по-малко по бузите. 
А ако бях наистина някоя снобка, която си купува продукти само заради марката, то едва ли щях да си накупя една торба с продукти от дрогериите и да ги пробвам. Е пробвах ги и определено не ми харесват.

# 119
  • София
Ползвам пигменти  Peace. Не ежедневно, но сравнително често.

Може би аз съм нещо сбъркана, но има ли и други момичета, които предпочитат моно грима пред този с преливките? Предимно ходя с един цвят сенки - наситени например. Ако съм с нюд опушвам в края и свивката. Повечето гримове които разглеждам по разни блогове направо ме втрещяват. Наистина чудесно изпълнение, но от 5тте цвята които са сложени ме заболяват очите  Laughing.

Никога, не съм слагала черна база и от горе сенки, но смятам да пробвам с някой от МАКските пигменти. Например с Teal, от вчера съм влюбена в този цвят  Heart Eyes.

Жаки, много странно за четката  newsm78, мойта си дойде супер мекичка, а след къпане и маска става направо вълшебна. Не ми се е къдрила  newsm78. За мен дръжката е супер, удобна ми е, и това че е гумирана ме кефи много  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт