Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
Затова толкова много я обичам тази тема - кара ме да правя неща, за които не бих си и помислила.
Жаки, много благодаря, че показа този грим.  Hug
За линията не съм слагала тиксо, всъщност нямаше и какво да се трие - с тънка четка за очна линия си направих чертата и после само запълних. И аз съм се сбръчкала - на останалите снимки си личи, само тук излезна по-добре. Веднага след коректора снимах, та нямаше време да се събере в гънките  Tired

Мацата, сенките на Инглот са 428, както е писала Жаки.

(не съм си забравила останалите задачи по личните предизвикателства, още ги мисля как точно да ги направя)
TheBlackWidow, аз пих помолила да пишеш и тук  Praynig

# 152
  • София
Elle-même, уникално е!  Heart Eyes

# 153
  • Перник
Elle-même божествено е!!!!!Страшно много ми харесва  Heart Eyes
От мен това за днес    

# 154
От размяна имам тези сенки - PUPA matt extreme - най-наситеното синьо, което съм срещала  Heart Eyes

В миналата тема някой питаше за книга за гримиране. Имам една в pdf, но незнам как да ви я изпратя, ако някой има идеи нека да пише на личният.

# 155
Момичетаа, записвам се и аз при вас. Виждам, че тематични гримчета си правите и пускате. Надявам се и аз да се включа някой път.

Преди време имах 3-4 неуспешни опита да си взема четки за грим на Екотуулс от аптеки Ремедиум, но колкото и пъти да минавах, все го нямаха комплекта. Днес съвсем случайно попаднах на едни четки във веригата Немски магазин - 6.90 лв. Много мекички ми се видяха и си ги взех. Ще видим как ще се представят, въпреки че няма да имам база за сравнение.  Hug

# 156
Бързам да споделя една супер версия на нюд грим  Flutter

Отивам да чета назад, мернах нови красоти  Party

Ел, последният ти грим е ФЕНОМЕНАЛЕН!!! Абсолютно професионално изпълнение!

Момичета, как се ползва това нещо на МАС:
Скрит текст:
Имам го от пробите, но ми се струва супер блестяща, за да си я слагам като бронзант  Rolling Eyes Първо реших, че е пигмент.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 20:37 от veselina_s_p

# 157
От размяна имам тези сенки - PUPA matt extreme - най-наситеното синьо, което съм срещала  Heart Eyes

Тези сенки мои ли бяха?  Laughing С такъв мерак си ги купих от Италия, а като се видях с тях се ужасих.  Blush

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 21:16 от Анонимен

# 158
  • USA, Steak State
Веси, жестоко е това, което си показала!  Heart Eyes

Ели, наистина жесток грим, аз все още не знам с какво ще съм облечена на коледното парти, но ще помагате после за грим според цветовата гама. Simple Smile

# 159
  • София
Elle-même ,  Two Hearts  уникално! Един от най-добрите гримове, които тази тема е виждала! Поне за моя вкус де.  Grinning
Искаме още!

# 160

Тези сенки мои ли бяха?  Laughing С такъв мерак си ги купих от Италия, а като се видях с тях се ужасих.  Blush
[/quote]

Май , да  Hug Аз много ги харесвам  bouquet

# 161
Весе, това си е бронзираща пудра. Ако я нанесеш с много мека четка би трябвало да придаде само лек цвят и блясък.

Ел да каже и с какво снима и как  Flutter Снимките са перфектни, а самите очи излизат големи и всичко се вижда. Като се правят такива хубави снимки се вижда истинската красота на грима.
Не знам какво не правя като хората за да не стане при мен.

# 162
Момичета след около месец ще пусна в размените доста пигменти на Нюкс, Мак продукти, натурални веган прахообразни сенки, сенки на UD  и т.н. Да ви пусна ли преди това тук какво имам за размяна или другата тема си я следите изкъсо?

Бубс, можеш ли да смениш линка ми за блога на първата страница с тези новите два в подписа ми?  Heart Eyes

Моля да е в темата за размяна, а тук линк към поста ти там  Wink
смених   Hug

Гримът и снимките на Ел наистина са прекрасни!  Heart Eyes

# 163
  • USA, Steak State
Тъй вярно!     love001

# 164
Ел, без думи - прекрасно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт