Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 927
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
А, да, бе! То лесно се прави списък на 42 цвята  ooooh!
Направо ще мъкна палитрите с мен следващия път  Crazy
На мен мъкненето на палитра не ми помогна. Дори и консултантката ми гледа палитрата и каза, че точно този цвят, които съм си избрала е различен от това, което имам.
В момента съм си записала имената на всички сенки, червила и лакове, които имам и когато отивам да си купувам нещо, винаги гледам в тефтера.  Blush

# 511
Eто няколко прасковени ружа, които много харесвам и седят чудесно на всички кожи:

МАC Style
Скрит текст:
MAC Springsheen
Скрит текст:
MAC Peaches
Скрит текст:
Catrice Love & Peach 030
Скрит текст:
Toзи също много ми харесва и сигурно ще го купя
Скрит текст:

Apropos Aprico

# 512
Много съжалявам,че изпуснах срещата,но какво да се прави-образование  Mr. Green
Прочетох,че сте забърсали от новите лакове на ГР,трябва и аз да мина да ги погледна,много са изкушаващи

# 513
Толкова неща прочетох дето искам да коментирам, ама да видим дали ще се сетя  Laughing

Ето видео за червените устни и грима от снимката, които Жаки беше качила преди няколко страници.

Аз имам прасковения руж на Катрис – Apricot Smootie. Супер е, но май му мина сезона  Rolling Eyes

Да кажа пак - всички днес на срещата изглеждахте страхотно!!!   newsm10  Огледах всички, които успях и трябва да кажа, че всички бяха много красиви.   newsm03

И най-накрая си купих сенки на Инглот  newsm44  Утре имам пак път към Мола и ще си купя и палитра, че нещо няма къде да ги наредя  Whistling

# 514
  • в 1001-та нощ
Честито Simple Smile))

Кои бяха розовите сенки?  Rolling Eyes

Беше много интересно това, което сподели за очната линия  Peace не би ми хрумнало, ако някой не каже  Peace

и кои сенки избра?  Rolling Eyes

# 515
Розовите ми сенки от днес ли? Те са бежови с розови отенъци, от голямата ми палитра на Сефора. Но днес в Инглот видях много подобни на тях, макар и розови. Утре ще погледна кой номер са  Wink

Кое за очната линия?  newsm78 За моите смотани и различни очи или това, което ти бях написала по повод твоя грим?

Благодаря за сенките  Hug Купих си 3 единични и 1 от тройните (rainbow), понеже има цвета на веждите ми.  Wink

AMC Shine 30  (Жаки го препоръча  Wink )
http://3.bp.blogspot.com/-ffyjf3TzWbY/TsDmqu8X24I/AAAAAAAAHis/TK … 9+beige+khaki.JPG[/img]

AMC Shine 37  >>> http://www.makeup4all.com/wp-content/uploads/2012/08/Inglot-Eye- … tches-and-RBR.jpg

DS 465   (май Малвинка грабна същото)
http://farm7.static.flickr.com/6002/5923435578_e43404247d.jpg

Rainbow 112R > http://1.bp.blogspot.com/-ETgP-a38tkw/TzkUKv3mLTI/AAAAAAAABS0/Ph … 1600/IMG_5693.jpg

Следващата ми покупка ще е едно страхотно лилаво със златни отблясъци  Heart Eyes

# 516
Браво, много хубави Big Ups Кафявото с частичките ми е любимo
Kaто го пусна в Гугъл даже излиза мой грим Mr. Green

Аз ще си пренареждам палитрата (отново) и утре ще покажа снимки и суочове (ако станат де Blush)

# 517
  • в 1001-та нощ
м, да, много е хубав  Heart Eyes

...
Кое за очната линия?  ...

че не на всички очи може да стане котешката  Peace

# 518

че не на всички очи може да стане котешката  Peace

Опитвала съм много пъти, гледала съм сигурно 20 клипчета и не ми се получава. Освен да се плимоля на някой, който има желание и време, да се пробва на моите очи...  Blush

Жаки, този е един от любимите ми твои гримове  Grinning И да, като търсих линкове в гугъл, ми излезе  Laughing

# 519
На всички очи може да стане. Просто не седи 100% еднакво. Като пуснете търсачката за снимки ще видите толкова много различни жени, различни очи и всичките могат да имат такава очна линия.
Аз години наред не можех да направя една точно определена форма на очната линия. Но после се научих.
И не 20, а сигурно 200 клипчета съм гледала докато стане Mr. Green

# 520
  • в 1001-та нощ
и аз точно това мислех да кажа, че трябва друг да опита  Peace

# 521
На всички очи може да стане. Просто не седи 100% еднакво. Като пуснете търсачката за снимки ще видите толкова много различни жени, различни очи и всичките могат да имат такава очна линия.

Явно съм некадърна  Tired  Тъпото е, че не мога да си намеря туториъл с подобни очи на моите. Да има от какво да гледам. Явно има някакъв трик, който пропускам. Досега един път успях да докарам нещо що-годе приличащо на котешка извивка, но само в анфас и с отворено око. Леко като го затворих или мръднах настрани и се получи очна линия ала Ейми Уайнхаус  Sick

Алена, от приятелките ми нито една не се гримира.  Sad По-скоро аз да ги науча тях на нещо, отколкото те мен. Явно трябва да предложа парична награда  Laughing или да отида на професионален гримьор  newsm78

# 522
Глупости. Ще се научиш, просто си иска време. Някои очи и костни структури са по-сложни и не става от раз. Гледала ли си примерно това?

# 523
Banana_Moon
И на мен ми беше трудно, особено в началото. Сега не толкова, но пак правя грешки. Най-лесно ми се получава с очна линия, с писец. Сгъвката на клепача ми покрива линията, която трябва да тръгне от външния край на долната водна линия, към веждите. Изтеглям я малко повече, и тогава дърпам нагоре. Понякога правя по-дебела, понякога не, но не си некадърна! За някой видове очи е по-трудно Simple Smile

# 524
Banana_Moon
Сгъвката на клепача ми покрива линията, която трябва да тръгне от външния край на долната водна линия, към веждите. Изтеглям я малко повече, и тогава дърпам нагоре.

И при мен е така, само че сгъвката ми покрива линията и чак минава надолу. Ще опитам да сляза по-надолу, все едно да пропусна сгъвката, ама така излизам извън контура на окото. Хмм... може да пробвам утре и да поста снимки. Мерси, Али bouquet

Сега гледам видеото, Жаки. Благодаря  Hug

Жаки, а какво да правя като в триъгълника, който мацката попълва с черно има две сгъвки с кожа?  newsm78

Знам, че звучи гадно, но не знам как да го обясня. Съжалявам, че ви занимавам  smihesorry

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 23:47 от Banana_Moon

Общи условия

Активация на акаунт