Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 927
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Правя си я като на снимката, която Алена е показала. Разликата е, че не е точно "котешка".
Е, да де. Но като така не ми харесва? Как да си я направя котешка?   341uu  Нищо лично към теб и начина, по които я правиш. Аз просто искам като на другите  

# 541
  • София
ти нямаш като моя клепач, нормално е да не ти харесва по този начин направена.
Съвсем нормален си ти е клепача и ъм абсолютно съгласна с останалите, които казаха, че трябват просто упражнения докато достигнеш твоята си форма. Аз с доста упражнения съм постигнала донякъде задоволителен резултат с някакво издължаване и отваряне на очите. ето тук се вижда. http://prikachi.com/images/965/4869965E.jpg
В ежедневието си по - дебела и по - тъмна от таи очна линия не мога да си позволя... че и за специални поводи доста рядко.

# 542
  • в 1001-та нощ
аз мисля, че разбрах какво иска да кабе Banana_Moon - при неям- над окото костта е много узпъкнала и релефна, там, където трябва да е триъгълника, както и има гънка на клепача, а при мен има "свободна площ" и костта/кожата е гладка

ето при мен

ето при нея - ползвала съм нейна снимка - има я два пъти, защото на едната снимка съм маркирала в червено проблемната зона, на другата не съм, за да се види

ако на тази релефна зона и върху сгъвката тя рисува - ще има разкривяване, като отваря и затваря очите

все пак, може би си струва опитен човек да помисли и опита....може би да се изтегли линията и извивката да е зад/след гънката  newsm78

# 543
  • София, Лагера
Момичета, къде мога да видя снимки от срещата?  Flutter

И да споделя - вчера си купих бляскавия скинфиниш на МАК и се омазах подобаващо, цял ден бях на едно обучение, после директно на кръчма и влизайки, собственият ми мъж ме забеляза колко съм свежа  Laughing

# 544
  • Пловдив

Catrice Love & Peach 030
Скрит текст:

Blush Искам да придобия този руж, къде да търся продуктите от тази марка, никога не съм си купувала нещо от тях / тук нямаме Лили/ ? Намерих онлайн само този
Скрит текст:
020 Peach sorbet  Blush

Много сте изкушаващи !  Hug

# 545
Момичета, къде мога да видя снимки от срещата?  Flutter

И да споделя - вчера си купих бляскавия скинфиниш на МАК и се омазах подобаващо, цял ден бях на едно обучение, после директно на кръчма и влизайки, собственият ми мъж ме забеляза колко съм свежа  Laughing
Нямаме снимки никога не правим снимки по срещи абсолютно нарочно.

Чуден е скинфиниша. Heart Eyes

Ан, точно този руж е много хубав. Тук почти всички го имаме след една голяма разпродажба на марката.

# 546
  • Пловдив
densi , кой от двата 030 или 020? Май обаче тук в Пловдив няма от къде да си закупя продукти на марката и ще трябва да е онлайн  , в ДМ има ли ги или? newsm78 .

# 547
Аз имам и Peach Sorbet. И той е много хубав, но пак е от стар асортимент. Този, който съм показала е от най-новите им. Има ги в дрогериите Лили

Banana_Moon, ние вчера малко те метнахме Blush Blush докато си подреждах палитрите се сетих, че на Инглот сенките изобщо не са магнитни. През цялото време съм си мислила за MAC. При тях самият магнит е залепен отдолу

# 548
  • Пловдив
Видях аз, но за късмет точно тук Лили нямаме...  Confused

# 549
Алена, много ти благодаря за обяснението.  Hug Точно това е проблемът, че където искам да е извивката, имам гънки. И трябва да кажа, че на снимки си повдигам веждата точно на това око, на което си показала, за да се види по-добре грима. В отпуснато състояние гънките стигат малко по-надолу. Явно грешката ми е била, че винаги съм се стремяла да докарам линията върху гънките. Не знам дали да се боря така или да я чертая под гънките?  newsm78 Ще пробвам тези дни да видя как ще изглежда под гънките, но имам чувството, че окото ще изглежда клепнало и уморено.  Tired

Banana_Moon, ние вчера малко те метнахме Blush Blush докато си подреждах палитрите се сетих, че на Инглот сенките изобщо не са магнитни. През цялото време съм си мислила за MAC. При тях самият магнит е залепен отдолу

Разбрах аз  Mr. Green Веднага пробвах вкъщи и не стана. Явно магнитът е в палитрата, а не на дъното не сенките. Нищо. Днес съм се навила да мина през Инглот за палитра 10-ка, така и така имам път натам  Rolling Eyes

# 550
densi , кой от двата 030 или 020? Май обаче тук в Пловдив няма от къде да си закупя продукти на марката и ще трябва да е онлайн  , в ДМ има ли ги или? newsm78 .
020. Peace

# 551
P450 се оказа страхотен цвят. Снощи го пробвах и много се харесах. Добре, че все пак го купих Party
Седи страхотно и самостоятелно и в/у друг по-тъмен цвят.

Най-после я намерих снимката с устните за които говорих преди 2 дни (с преливането от тъмно към светло)

# 552
Ау, тези устни са жестоки! Ще го пробвам, макар, че на моята уста не знам дали ще стои особено добре  Rolling Eyes

# 553
  • в 1001-та нощ
Banana_Moon , аз правя линията винаги на отворено око, т.е. гледам и с двете очи и чертая, започвам във вътрешния ъгъл на окото (към носа), продължавам към средата и като направя 2/3 на клепача спирам; започвам да правя линийката от долния клепач към слепоочието, т.е това, което излиза извън клепача и ще свържа в триъгълник с линията на горния клепач.

Като техника, мисля, че ще ти бъде удобно да правиш точкови движения - много малки точици, а не една черта, така ще ти е по-прецизно и дори да засегнеш леко и гънките - няма да се размаже  Peace

Накрая свързваш точиците с леки движения на четката  Peace за да стане гладко, но е хубаво да действаш с течна очна линия и тънка четка - на ГР са много удачни  Peace

# 554
  • Sofia
Ако някой мисли да посещава Мол Сердика днес, по-добре да не тръгва - току-що по новините съобщиха, че е получен сигнал за бомба и всички хора са евакуирани, няма информация кога ще го отворят.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт