КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 693
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Мили приятелки,влизам да ви кажа,че за неопределен период от време няма да ви сервирам утрешното кафе  Mr. Green -влизам по спешност в болницата.Тая вечер бях на гастроентеролог и...съмняват се за рак на главата на панкреаса.Влизам в болницата,за да ми направят изследвания,които или ще потвърдят страшната диагноза,или ще я отхвърлят.Искрено се надявам да не повторя съдбата на сестра си,че имам три деца да гледам,нооо...каквото е решил оня от горе.
Обичам ви и ви прегръщам всички.

# 391
Луси,  Hug Искрено се надявам, че диагнозата няма да бъде страшна. Моля се за теб и дечицата ти. Успех, мила.  Praynig

# 392
Луси,  Hug Искрено се надявам, че диагнозата няма да бъде страшна. Моля се за теб и дечицата ти. Успех, мила.  Praynig

Peace Peace Peace Люска,  Hug Hug Hug, само не мисли лошо, не бързай моля те, надявам се да не е това за което са ти казали, че се съмняват и се моля  за теб  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 393
  • Пловдив
Люска, стискаме палци ,моля се за теб, запалих кандилцето в къщи, дано съмненията  да са  грешни  Praynig Praynig
Горе главата ти си силна жена,  надявам се  ,че всичко ще е наред. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 394
....И тука да кажа......Люска.....Всички сме с теб!!!! Дръж се!

Момичета...Като имате време прочетете 91 псалом (от Библията) 3 пъти с мисъл за Люската.....Поне това бихме могли да помогнем всички....

# 395
Добро ви утро,тайфата!Днес по разбираеми причини няма да ви метна кафе  Mr. Green Отивам да се справя с поредното предизвикателство в моя живот-да им докажа,че нямам рак.Ще се срещнем тук отново след/не знам колко/ дни.Обичам ви!По Коледа стават чудеса!Аз вярвам,вярвайте и вие  Hug Hug

# 396
Добро ви утро,тайфата!Днес по разбираеми причини няма да ви метна кафе  Mr. Green Отивам да се справя с поредното предизвикателство в моя живот-да им докажа,че нямам рак.Ще се срещнем тук отново след/не знам колко/ дни.Обичам ви!По Коледа стават чудеса!Аз вярвам,вярвайте и вие  Hug Hug

Добро утро ... аз ще го сервирам, мила Луска.
Настръхнах и ми се напълниха очите като те прочетох ... моля се за теб, за дечицата и семейството ти! Praynig hug
Въпреки преживяното не спираш да се надяваш и вярваш, и аз ти се възхищавам!  bouquet
Нека Бог да е с теб и всичко да се развие възможно най-добре, в положителна посока! Praynig

# 397
Добро утро и от мен   bouquet

Мамче, благодаря за кафенцето  Hug

PeaceЛюска, браво на теб и аз вярвам в чудеса, айде отивай да ти източат  квото трябва,  за да се убедят, че не е това  , ааа как пък тъй без нищо и изследвания веднага диагноза  пфууу Mr. Green  Чакаме те тук, стискам палци, мисля си хубави неща и вярвам, че всичко ще свърши добре Peace Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Hug

Момичета при нас е виелица, вали и духа ужасно. Тока премигва от време на време. Дано не продължи дълго. Аз отивам да готвя - пиле с грах и картофки, после ако ми дойде  и другата половина на музата  hahaha ще се занимая с малко коледни сладки. И така. Отчетох се, а на вас пожелавам  хубав ден  Hug Hug Hug

# 398
Луси , миличка -и  от нашата къща много , много стиснати палци и позитивна енергия! Hug Hug HugЧакаме те с добри новини и вярваме че те ще са такива!!!

# 399
  • Видин
Мила, Люска, и аз ти пращам всичка си положителна енергия и от сърце се моля всичко да е наред!Не спирай да вярваш и ние вярваме че всичко ще е наред! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Обичам ви, момичета Hug

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 12:17 от ღ Жаклин ღ

# 400
Хелоуууу,.... gydi дзяяяк.Пак съм тууук,и съм си в къщиии.И да не ви държа в напрежение бързо казвам-пак ме гледаха на ехограф и пак виждат нещо,ама какво и те не знаят.Скенер не са ми правили щото и той нямало да им покаже на 100% какво е.Вероятностите са от рак на главата на панкреаса до камък,полип,някакъв панкреатит и още близо 200 вероятни причини.Искат да ме отворят,на момента да направят хистология и...ако са ракови клетки да продължат рязането.Прибрах се в къщи,трябва да си направя изследвания-кръв,мръв и тем подобни,и най-късно след Нова година съм поканена да ме "резнат".Ами това е.Аз съм убедена,че не е рак,въпроса е и те да се убедят в това.И пишете,че да не скучая!Аааа,щях да пропусна и във Варна времето е ад-духа адски,вали сняг,заледено е  ooooh!

# 401
Хелоууу Люскааа  Hug Hug Hug, и за съм убедена, че няма да е рак  bowuu   Хич не си мисли разни мисли, ами се отдай на коледни и новогодишни приготовления. Аз днес нали уж коледни сладки, ама нещо ме мързи  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed настина бе хора не знам какво се помотквам само  Embarassed Embarassed Embarassed

# 402
Да, най-вероятно е камък. Те са придружени с адски болки, докато ракът обикновено не боли....  Confused
Луси, изчисти си мислите от всичко, освен предстоящите празници, гушкай си децата и се отдай на пълна почивка и събиране на сили. Явно ще трябва да те "резнат", за да извадят излишното, но после всичко ще бъде наред. Вярвам - вярвай и ти!  Praynig
Прегръщам те.

Анкас, и аз съм същата. А работа имам - и служебна, и домашна, ама ... мотам се, нищо не свършвам като хората и така.... Сега има монитор (временен), така че и с него не мога да се оправдавам....  Embarassed

# 403
Хелоууу и от мен! Hug
Ами, ходя, правя, струвам пак тук при вас си идвам - като ми е уютничко. Heart Eyes
Луси, слушай Фейчето и няма да сбъркаш! Simple Smile
Да си изкараш едни светли и приказни празници със семейството с много Вяра, а куражът ще е от всички нас! Praynig  love001
И да ви кажа, и аз съм в кюпа на моткащите се.Трябва да сготвя, а се помаймавам, и не за друго, ами продължавам с тая моя хрема, че ме и втрисва вече .., а като си представя, че трябва да зъзна на терасата.Тююююю ooooh!
Ама трябва да се яде.
И затова се приготвям, и хайде в куФнята.  jumpuu

# 404
  • Пловдив
Люска миличка ти си силно момиче , Heart Eyes така те искам да не се предаваш предварително . Hug
Момичетата ти са казали това което и аз щях да ти кажа и ти го казвам всичко ще е наред  Hug Hug само че трябва да се направи което трябва и това е. Hug
ВЯРВАМЕ ВСИЧКИ ,ЧЕ НЕ Е РАК И СИЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ТЕ ОБИЧАМЕ ,ЗНАЕШ ГО! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И на мен така ми поставиха диагноза рак на гърдата ,децата ми бяха малки ,а то излезна съвсем друго ,махнаха го и всичко си дойде на място. За това ти казвам горе главата! Hug Hug Heart Eyes

Аз готвих грах с пиле ходих до пазара да си купя кисело зеле ,че тази година не можах да си наложа и тикви ,ябълки купих сега отивам баница с ябълки да им правя че искат ,и тиква ще пека абе  ooooh! в къщи ядене да искаш, все не им стига  а готвя в големи количества ,ядат като разпрани всички Joy Joy Joy    ooooh! ooooh! ooooh! Ма да са живи и здрави то не че на дедко му личи, че го храня , щиглец ,:ooooh:  но това е друга тема. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тука също вали мокър сняг и е такава киша вън че с плавници да ходи човек Mr. Green Mr. GreenХайде отивам да правя баниците, после пак ще ви нагледам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт