КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 655
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Хаха, Луси! Не се тревожи! Сега всичките дрехи ще са ви тържествени!
Тържествени и празнични. Laughing Все пак днес имате повод. Hug Hug
Мастърче, Завод "Мека Четка" ми прозвуча като Клуб "Мека китка" и се хиля, само като го прочета. Joy Joy Joy
Браво за мама и тате!Нека поне на теб се радват ... за разлика от полусестрите ти. hug Heart Eyes

# 631
Всички дрехи тържествени  rotfImbo В тях влизат работните чорапи на мъжо,домашни дрехи на малкия  Joy Яд ме е за дънките на голямата,че са спомен от леля и,а и ходи с тях на у-ще.Айде мойте дънки,блуза и на малката една блуза ще прежаля някак си...Инак поизтупах ги и ги прострях.Мислех,че и да ги пусна втори път само с вода няма да има полза.Не знам тоз брокат дали не е останал и в пералнята  ooooh! Колкото до омекотител-не ползвам  Naughty Какъвто и да е ,ми се повдига от силната му миризма.Аз предпочитам да ми мирише на сапун.Даже и от детските омекотители ми е гадно.Пък покривката,че се развалила, хич и не ми пука.Аз да съм жива и здрава,друга ще си купя!

# 632
Абе Зичето къде изчезна  newsm78 и у фейсо я нема?Анкасчето ясна-каза,че нещо монитора и се скапва и за туй може би я няма...

# 633
...... Не мога да се начудя как има хора дето не си уважават родителите........Обаче то си е писано.......

"[20:12] Почитай баща си и майка си, (за да ти бъде добре и) за да живееш дълго на земята, която Господ, Бог твой, ти дава" ....)..

От едно известно време и аз си чукам главата и се чудя същото нещо. Не мога да си представя просто какво им е на родителите ти Мастеронки, но предполагам, че са наистина горди с теб  Hug

Да кажа честит имен ден на всички и да пожелая много, много здраве.

Люска да ти е жива и здрава мама и още мноооооого дълги години да се радвате една на друга  Hug

Жакинце жив и здрав да е бат Данчо, да се обичате, разбирате и да няма неразбирателства помежду ви.Весел празник!

Бисе
и на теб честит имен ден(четох, че и Бистра има имен ден  Mr. Green) Много здраве и любов.

Ако има още именици да се чувстват поздравени и те  Hug Heart Eyes

# 634
  • Видин
Цоп!Най-после се вясвам FlutterСутринта рекох да ви почерпя, то няма интернет.Хайде да го платим, после до село и сега се връщам.
Та да почерпя да ми е жив и здрав Данчо още много години.Той днес е на работа, но утре ще се отчете няма къде да избяга WinkЗаповядайте:

Люска, да ти е жива и здрава майчицата!На хубав ден се е родила,
дано от тук нататък само хубави неща и сълзи от радост!

Мастерче, ще се годреят мама и тате и още как!Не веднъж съм казвала, че ти си невероятно човече Hugтова не е комплимент в никакъв случай, а самота истина!Гушкам те Hug

Луси, звучиш обнадеждаващо!Силно се надявам, че новините ще са добри!Аз неспирам да стискам плаци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ани, как е Гого днес?Слава Богу навреме сте успяли да действате PeaceЧетох на Дени какво си писала и му обясних, че тези работи се казват веднага и не се крият.Желая на Гого бързо възстановяване! Hug

Мери, и за вас стискам палци!Важното е че изследванията на малката принцеска са добри! Peace

Юле, големи красоти си показала!За детската стая съм сигурна, че ще намериш най-доброто решение! Peace

И накрая, но не на последно място:

Честит Йорданов ден на всички!
Здраве и късмет за напред!

# 635
Жаки, да ти е жив и здрав, Данчо! Много да те радва и да те гледа влюбено в очите още сто години!  Hug

# 636
Привет мили момичета   bouquet

Ох, да започна по ред, че само съм ви чела и не можех да пиша  Embarassed

Фейче,  Hug,  голямо премеждие, направо ми се изправи косата, малее не бях чувала за такова нещо, хем съм майка на двама мъже. Как е днес Гого, дано да се оправя бързо и да  да забравите за този стрес, че си е направо  страшно.

Юле, нали си чела оная приказка  за ..."..каквото стори баба ли беше дядо ли  newsm78, все е хубаво...", та и за за теб  казвам същото  bowuu, чакам с нетърпение да видя какво пак интересно нещо си измислила  Heart Eyes Hug Hug Hug

Мери, прегръщам те силно  Hug Hug Hug и пак ти казвам - успокой се момиче.  Продължавам да стискам палчета за твоето слънце, за Люска, за Гого и за всички мили дружки от тук които имат нужда   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Hug

Люска, да е жива и здрава майчицата ти и от сърце й пожелавам да изживее  много вълнуващи мигове на щастие с племенницата ти  и с всички вас  Hug Hug Hug Hug

Жаки, да е жив и здрав Дончо, много да се обичате, да те глези и да имате много поводи за усмивки заедно  Hug Hug Hug

Момичета, изчезвам, това нещо пак ми сече ли не знам какво прави, дано да успее да се публикува, гушкам ви всички и ви желая хубава вечер  Hug Hug Hug Hug

# 637
Жаки, да е жив и здрав половинът!На ръце да те носи,да остареете заедно и да се радвате на внуци и правнуци!

# 638
Жаки и от мен честит имен ден на Данчо! Да те гледа в очите и да седи в поза "слуш" ,че такава жена няма да намери!  Laughing

Да му се свято името!

# 639
  • Пловдив
Абе Зичето къде изчезна  newsm78 и у фейсо я нема?Анкасчето ясна-каза,че нещо монитора и се скапва и за туй може би я няма...

Кукуууууу тука съммммммм Hug Hug
Бяхме в едно село на гости та чак сега се прибираме Прекръстиха ме Йорданка  Mr. Green Mr. Green та им пълних зайче ,питка им месих и така цял ден на маса и приказки сладки. Peace

ЛЮСКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙЧЕТО ТИ!
 МНОГО ДА Е ЗДРАВА ,И ТОВА ПОЖЕЛАНИЕ ОТ ТЕБ ЗА СЪЛЗИТЕ ДА СЕ СБЪДНЕ!

ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВДЕН!

ЧЕСТИТО ДА Е НА ДАНЧО ИМЕТО МУ! МНОГО ДА Е ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!

Фейче, офф  ooooh! и вие голямо премеждие сте претърпели. ooooh!
Дано да няма вече проблеми Praynig   и бързо да се възстановява. Praynig

Мамче ,да сте добре вече моля се и за вас. Praynig

Юле, красота в червено  Hug Hug  Hug

Мастерче, благословени са родителите ти с теб. Hug  Hug

Анкасче преинсталирай го този комп бреее  Mr. Green  явно се е затлачил  Mr. Green

Наздраве на всички днес цял ден сме на червено винце Hug Hug

# 640
Добро утро  момичета   bouquet 
Да са живи и здрави всички именници днес, нека носят с гордост името си, да са достойни хора,  да обичат и да бъдат обичани  Peace
Днес и аз имам  именници - синът ми  и баща ми са ИВАНОВЦИ  Simple Smile, та да ви почерпя за  тяхно здраве

# 641
Добро утро и от мен! Hug
Аз бях назначена за "главен кафечерпец" от Луската, та затова ще си метна кафето. Simple Smile

Искам да поздравя Данчо на Жакито за вчерашният му имен ден.
Да е жив и здрав, на ръце да те носи, и само радостни моменти да споделяте с него!   bouquet

Анкасче, честит празник и на твоите днешни именници! Heart Eyes
Нека всеки ден бъде по-слънчев от предишния,
нека да са живи, здрави и с гордост да си носят името!
Скрит текст:
разкошни почерпки, от вчера насам .... милост нямате така да ме изкушавате. Laughing
[/color]

# 642
  • Пловдив
Честито на именниците на Иванов ден!!!!

АНКАСЧЕ, ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕННИЦИТЕ!
С гордост и достойно да носят името си! 
Много здраве и радостни дни!

ЛЮСКА С ТЕБ СМЕ МИЛА  
СТИСКАМЕ ПАЛЦИ        
И СЕ МОЛИМ ЗА ДОБРИ НОВИНИ! Praynig

# 643
  • Видин
Привет и от мен! Hug
Благодаря ви за поздравите, момичета, довечера ще ги прочета на Дани Peace

ЧЕСТИТ ИВАНОВ ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Анкасче, честито ти именници!
Живи и здрави и да си носят името с достойнство
!

Люска, с теб сме fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 644
Добро утро и успешна седмица, дами!   bouquet

Мамче, мерси за прекрасното кафенце! Hug

Анкасче, да са ти живи и здрави татко ти и синът ти! Дълги години все заедно да празнувате!

Люси, стискам палци всичко да е ок при теб! Flowers Four Leaf Clover

Момичета, сега се връщам от гимнастика и се чувствам като нова! Толкова е хубаво човек да си обръща внимание!  Hug
Целувам ви всичките и до после!

Общи условия

Активация на акаунт