Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 195
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

Това е истината! Ние може да си говорим колко е скромен и да чакаме търпеливо за новини, и да вярваме в него, но бизнес е това. Бизнес със свои правила, с жестока конкуренция.

Човекът Енгин Акюрек може да се крие, но актьорът Енгин Акюрек трябва да е на показ и да играе по правилата.

Винаги съм твърдяла, че има нещо неестествено в това дълго мълчание. Разбира се, тези критични бележки не накърняват любовта ми.
Вале Peace аз затова си мислех,че едно писмо ,ама не знам до кого,няма да е излишно.Но трябва да е много премерена всяка една дума  ooooh!

Ванче,благодаря за инфото Hug

пп да,ама като гледам този форум има вход от сайт с  филмови новини Simple Smile)))

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 21:14 от Аnista

# 646
  • Пловдив

Това е истината! Ние може да си говорим колко е скромен и да чакаме търпеливо за новини, и да вярваме в него, но бизнес е това. Бизнес със свои правила, с жестока конкуренция.

Човекът Енгин Акюрек може да се крие, но актьорът Енгин Акюрек трябва да е на показ и да играе по правилата.

Винаги съм твърдяла, че има нещо неестествено в това дълго мълчание. Разбира се, тези критични бележки не накърняват любовта ми.

Вале Peace аз затова си мислех,че едно писмо ,ама не знам до кого,няма да е излишно.Но трябва да е много премерена всяка една дума  ooooh!

Ами той точно това прави. Играе по правилата като актьор. Даже и отгоре. Но мъж на 31 години няма да се промени. Няма да тръгне по заведения за снимки. А това, че този или онзи си има лоби тук и там - вижте как им падат сериалите. Те някои и награди незаслужени взеха, и какво от това. По-добри актьори ли станаха...Спокойно. Енгин си знае работата.

Да допълня с един пример - актрисата Фахрие....от Листопад - Неджля..., втори сериал и спират. Ами да и дадат гл.роля и в трети...Да се провали и той.

# 647
  • Разград

# 648
Момичета,
Пробвайте Мечтатели, този сериал го гледах с огромно удоволствие, в него има и смях и сълзи и много романтични моменти,и прекрасна музика, още си го гледам от време на време
Заради Мерал Окай  изгледах всичко от ВВ , но емоциите от АБО тук ги няма,това е друг филм, доста раздут

# 649
  • Пловдив

Енгин за разкош....

# 650
  • Варна

Ами той точно това прави. Играе по правилата като актьор. Даже и отгоре. Но мъж на 31 години няма да се промени. Няма да тръгне по заведения за снимки. А това, че този или онзи си има лоби тук и там - вижте как им падат сериалите. Те някои и награди незаслужени взеха, и какво от това. По-добри актьори ли станаха...Спокойно. Енгин си знае работата.

Точно така,той играе по правилата/ако изобщо ги има/,но другите -не ooooh!Всъщност в днешно време май няма правила да си на върха.То е като в джунглата-оцелява не най-талантливия,а най-приспособимия Laughing
 Най-малко феновете могат да го променят,но дано отнякъде получи добри съвети Peace
Не е въпроса да ходи по улиците да го снимат,а да си намери професионалисти,които да работят за него и интересите му PeaceИ тъй като явно няма лоби като останалите "големи" трябва да ползва смело нас феновете като напълно безплатна и непретенциозна подкрепа само с една своя дума  ThinkingТо и сега има подкрепата без да комуникира/а ако почне ще има най-силния гръб/,пък ако направи  крачката и сам оповестява случващото се около него, в професионален план естествено,никой няма вече да си позволява подобни волности на каквито се наслушахме от журналисти.

пп хубав клип за бърз преговор Simple Smile))

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 22:08 от Аnista

# 651
Engin Akyurek - İki Kişi

Момичета, моето обобщение към преговора на 4 тема. Естествено, направен с много, много любов. Да се порадваме на сладурите. Приятно гледане.[/center]

Добра вечер на всички - пишещи и четящи !

Мариянка - супер ново клипче ! Страшно много обаче  ми допада  последният надпис, че следва продължение!!!

Чета ви в този късен вече час и си мисля нещо - момчето няма да остане без проект то е ясно, но също така  трябва и да ни е ясно, че няма да приеме нещо "под" нивото си, само и само да е на екран.
А това, че днес пишете и разсъждавате твърде "философски" го приемам за "подсказка" !!!

И понеже виждам  в темата разностранните ни предпочитания - както към литература, филми, актьори, музика и всичко що е в реала, също  виждам  и това, че приемаме тази си разностранност точно  за "общото" което ни е събрало тук и най-важното всеки ден търсим точно тази си "компания" - значи, че сме си най-добрите ние !!!

Затова се надявам, че ще приемете този вечерен поздрав - нямащ нищо общо с темата, но имащ общо лично с моята любов към този род музика.

Скрит текст:

# 652
  • София
Мартичка,

Скрит текст:
Поздрав за всички момичета, и ний сме дали нещо на света!

Скрит текст:
Излел е Дельо хайдутин,
хайдутин, йенкесаджие
с Думбовци и с Караджовци.
Зароча Дельо, пороча
Деридерескимнем айене,
айене, кабадане:
-В селоно имам две лели.
Да не ми ги потурчите,
да не ми ги почорните,
че кога влезем в селоно
млочко щат майки да плачат,
по-млочко млади невести!
Гюлсуме Дельо зароча:
-Чувай са, Дельо, варди са,
че ти са канят, Дельо льо,
Деридескимнем айене,
айене и кабадане,
леят ти куршум сребърен,
за тебе, Дельо, да превият.
-Гюлсуме, любе, Гюлсуме,
не са е родил чилюкън
дену ще Дельо убие!

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 22:41 от Dilemi

# 653
  • Варна
Марта    bouquetза поздрава

във фейса се вихри пак парти....
нещо от там

лека вечер,момичета Hug

# 654
Привет, момичета! Simple Smile

Мариана, благодаря за преговора.   bouquet

Марта, благодаря за поздрава.   bouquet

# 655
Добър вечер!Чета ви  и се чудя защо се самонавивате.Трябвало Енгин да се допита до професионалисти, трябвало да се учи от тоя или от оня. На консултации се ходи ,когато нещо не ти е ясно или си изостанал с материята. Отличниците не ходят на консултации. Не зная защо имате толкова малко доверие на Енгин.Досега не е показал,че не може да управлява живота си,напротив има интуиция към печелившия ход. Не му липсва и самовладеене щом издържа на набезите на фоторепортери и злонамерени драскачи. Може би се повтарям, но аз му вярвам безрезервно. Готова съм дълго да чакам новия проект,но той да бъде поредния скок нагоре ,а не просто подскок. Нека чакаме с оптимизъм.

# 656
Добър вечер!Чета ви  и се чудя защо се самонавивате.Трябвало Енгин да се допита до професионалисти, трябвало да се учи от тоя или от оня. На консултации се ходи ,когато нещо не ти е ясно или си изостанал с материята. Отличниците не ходят на консултации. Не зная защо имате толкова малко доверие на Енгин.Досега не е показал,че не може да управлява живота си,напротив има интуиция към печелившия ход. Не му липсва и самовладеене щом издържа на набезите на фоторепортери и злонамерени драскачи. Може би се повтарям, но аз му вярвам безрезервно. Готова съм дълго да чакам новия проект,но той да бъде поредния скок нагоре ,а не просто подскок. Нека чакаме с оптимизъм.

newsm10

# 657
  • София
Милка,

Fatmagülün Suçu Ne? Göksu set-Engin Akyürek-Beren Saat

# 658
Важното е феновете да го подкрепят и да са активни, така продуцентите виждат, че има интерес към Енгин, което е важно. Щом Къванч не успя да изнесе цял сериал на върха с милионите му фенове, значи нещата са чок сериозни.  Rolling Eyes

# 659
Радвам се,че ви хареса поздрава ми !

За пореден път Милка - браво момиче !  Откога говоря аз, Мариянка  и тя  същото повтаря на ден по няколко пъти. Като в рекламата - ще се съберем вярващите ! Вярвам на преценката му за проект и ще чакам за реализацията му.

В темата съм духом, но "физически" правя една клип- изненада за колежките си за Коледа. Дето се вика идея вече имам - нужно ми е време и още  мъничко видео и снимков материал

Както се казва сега събирам "съставките"  за "бомбата" - само да успея да направя това което съм замислила и ще бъде... шоу /надявам се да им хареса /

Общи условия

Активация на акаунт