Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 686
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
В това се превръща фоликула след като отдели яйцеклетка (това се случва по време на овулацията).
Ако няма бременност това жълто тяло (corpus luteum) то почва да намалява и след 12-16 дни ти идва мензиса, а ако има бременност това жълто тяло не намалява и отделя прогестреон до към 3-тия месец от бременността, след това плацентата почва да се грижи за прогестерона.
Кистата е фоликул, който не се е спукал, но по незнайни за мен причини някои лекари хвърлят бременните жени в паника като им казват, че имат киста, а то всъщност не е киста

# 121
Момичета
 пънче-мънче ,rendence ,purple_butterfly

Благодаря ви   bouquet за отговорите  Wink

Като отида на лекар ще пиша за резултатите 

# 122
Здравейте искам да споделя преди 3 дни ме заболя с не толкова силна болка стомаха и кръста и прокарвах с цвят като ръждиво като от време на време го има в продължение на 4 дни направих си тест и не ми показа да има нето. Цикъла ми трябва да ми дойде на 15 дали има нето и е рано да го покаже объркана съм много . Ако на някои му се случвало така да сподели Благодаря ви

# 123
  • София
Ако цъкъла ще ти дойде на 15-ти значи за тест е много рано. Това зацапване може да от имплантация, а може и овулационно кървене да е. На този етап нищо не може да се каже, но ти пожелавам да е това, което ти искаш! успех  Wink

# 124
Зацапването явно е овулационно кървене. Още е рано за тест, след 15 можеш да направиш- и да пишеш за резултата . Успех ,пожелавам ти теста да е такъв какъвто искаш!

# 125
Благодаря ви Simple Smile записала съм си час за гинеколог и ще видим надявам се да не нето лошо .

# 126
Около 16 до 18 ми е датата на М. от началото на седмицата имам силни менструални болки, пробождания от ляво или дясно на корема, започва да ми се приспива в  22 ч при положение че ставам към 11.  Вчера си правих тест Престо, и излезе бледа втора черта 30 минути след времето за засичане. Нетърпелива съм за  EFP, а е още рано за тест и за лекар...

Чудя се винаги ли първите опити за бебе са придружени с такова нетърпение?  Държа се като бременна и омитам огромно количество храна без да ми стане тежко,  а за капак спрях да вдигам тежки неща сякаш ме е страх че ще прекъсна предполагаемата бременност.. в най-големия студ на мен всичко ми ври и не усещам да ми е хладно.....  Дано не е само въображаема бременност
 newsm78

# 127
Теста няма как да ти покаже + 4-5 дена след овулацията, то дефакто няма и бременост дори да си заченала Wink

# 128
Все още е рано за тест , изчакай до 16-17 и тогава си направи отново . Надявам се да се похвалиш с  EFP

# 129
и аз така се убедих,  На 18 ноември ми беше последния МЦ и последния ден правихме опит
после четири дни по-късно пак!!!  Може и нищо да не е станало - най-вероятно... този месец ми е доста напрегнат и може и да не се получи  бебе... мъжо обаче беше толкова нетърпелив че поиска да си направя тест и аз от търпелива станах направо фанатична...

# 130
Тест се прави най рано на 11-12 ден след овулацията. Хубаво е да прочетеш за овулацията и за зачеването за да си изясниш някои неща.

# 131
От половин година чета,  и все като че ли нещо недочитам  Embarassed

# 132
Явно не си чела там където трябва.
На първо време прочети какво е овулация и кога се случва, след това можеш да изчислиш в кои дни да правиш секс за да забременееш. Успех Simple Smile

# 133
Не винаги, когато липсва цикъл е знак за бременност. Аз препоръчвам да си направиш един тест, нищо не пречи и не е кой знае какво ...поне ще се чувстваш спокойна после Simple Smile

# 134
  • София
arnettee, не му липсва Ц на момичето, няма смисъл да се хабят тестове преди 11-12 дни след О

Общи условия

Активация на акаунт