Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 58 074
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Molq vi kajete mi ako sum v 5g. S. ;normalno li e rezultata mi ot kruvniq da e 92.03?

# 286
  • София
Заповядай, това е темичка за стойностите на ЧХГ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=666696.0
в съвсем начална бременност си и мисля, че стойността ти е добра, но може да направиш пак кръвен, за да видиш как нараства.Имай предвид, че при всеки си е индивидуално все пак и не всички са с еднакви стойности  Simple Smile

# 287
  • Монтана
Beboranka: не се тормози мила. И на мен ми доиде МЦ на другия ден след положителен тест за бременност. Доста бях разочарована, но пък в крайна сметка няма да се предаваме. Лекарят ми обясни че мн често се случва да забременяваме, но поради неправилно развиване на плода или нещо такова, не се развива бременноста и организма го исхварля с месечния цикъл. Също така ми каза че не е нищо страшно и че няма никакъв повод за притеснение....следвъщия път може да е сполучлив.Аз лично смятам да започна с методите ц Овиев ( тестове за овулациа). 3 месеца вече опитваме и не става.Защо да се тормозя всеки път като хората са го измислили Simple Smile Успех ти пожелавам следващия месец и не го мисли чак толкова. Hug

# 288
Мили дами, моите резултати от кръвния излязоха - 286.4mU/ml, при положение че в момента би трябвало да съм в средата на 5 седмица - това за мен за положителни резултати  Hug Кажете и вие какво мислите по въпроса, но аз мисля, че вече имам отговор на големия си въпрос  Grinning

# 289
  • Монтана
Да мила...и аз мисля че си бременна.Честито от мен. Пожелавам ти всичко най най.... Hug

# 290
Yorka, да имаш отговор на Големият въпрос  Simple Smile Честито и лека и безпроблемна бременност и накрая един прекрасен бебешок. След 48 часа, както казват всички, може да си направиш още един тест, за да видиш как се удвоява резултата.
floretka мила и аз ще си взема тестове за О. Дано другият месец да не ни дойде МЦ  Praynig  Praynig  Praynig

# 291
  • Монтана
беборанка: аз си взех преди малко. Не се отказвай....затова се тук да се подкрепяме.Аз много се натъжих като ми се случи това, но няма какво да тъжим.То ще си стане когато му дойде времето.

# 292
Благодаря ви, момичета, прекрасни сте! Желая ви и на вас от все сърце съвсем скоро да видите мечтаните  EFP  Hug   bouquet

# 293
Здравейте, мисля че дойде време и аз да се запиша в темата. Днес ми е 28 ми ден от цикъла, все още нямам закъснение, но имам завишена базална температура и леки болки ниско в корема...Надявам се да е добър признак...в същото време много се страхувам да направя тест, защото според лекарите шанса ми за бременност е само инвитро.....

# 294
  • София
Стискам палци да е станало  Hug графиката ти е добре, но имаш дни, в които не си мерила БТ.знам случай, като твоя горе долу ( без да знам проблема ти ) в които след такова изказмане на лекари, жената си забременява естествено.Ако ти е на 28 дни утре или в неделя можеш да си направиш тест.

# 295
Благодаря ти Wink Да ти кажа и аз се надявам на чудо!!! Чувала съм за случаи на спонтанна бременност след доста опити инвитро!!! Аз имам и спонтанни бременности преди 3 години, което показва, че не е невъзможно да забременея Wink
Цикъла ми е на 30 дни и ми се струва рано за уринарен тест!!! Може би в понеделник....

# 296
beborankaa стискам ти палци за следващия  месец тогава, Ходих вчера при доки  да види дали наистина има плоден мехур,но  за жалост нищо не видя,Каза , че и предния път не е била категорична, но сега беше 100% категорична.  мъжо се разочарова, защото чакаше друг отговор. Подновяваме  опитите... на шега си взех тест за овулация и чертичката беше по наситена от контролната... Днес пак ще меря по същото време да направя щателна проверка, дали не се е случило чудото от вчерашния ден   baby_neutral

# 297
vanessssa, може да не ти се вярва, но аз следя историята ти.Графиката ти е хубава и се надявам наистина да е станало Praynig Според мен една жена има единствен шанс да забременее инвитро само, ако няма търби или яйчници ( съответно с донорска яйцеклетка) или ако партньорът й няма нито един жив сперматозоид.Лично мнение е и не го налагам на никого.
Аз имам едно инвитро преди 2 години.В Щерев - неуспешно, изобщо не се стигна до имплантация.
Забремененях спонтанно, но с друг партньор.Лекувах и ендометриоза междувременно.Никой не може да каже защо така се получи и какъв е бил реалния проблем да не забременявам толкова време.Разказвам всичко това, за да вдъхна надежда на всички.Правете опити, не губете връзката между вас и партньора си.Вярвайте, че яко нямате непреодолима причина, то шанс за естествено забременяване винаги има.И нищо не трябва да е на всяка цена.Успех!

# 298
Благодаря  ти за подкрепата Аня Wink Аз все се страхувам заради лошата морфология....Дано, дано, дано наистина да е станало....

# 299
  • София
 vanessssa мила, нали знаеш, че има една приказка, че щом един път е станало, ще стане пак  Sunglasses извинявай, погрешно съм разбрала, че цикъла ти е на 28 дни, значи щом е на 30 в понеделник  Laughing ще чакаме новини  Peace

Аз имам едно инвитро преди 2 години.В Щерев - неуспешно, изобщо не се стигна до имплантация.
Забремененях спонтанно, но с друг партньор.

Ми това е било.... просто си била с неподходящия мъж за теб  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт