Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 58 074
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
Много ще се радвам, ако повече момичета се научат да правят кръвен тест за бременност.Независимо колко наситена е чертата на теста.Аз си направих теста след 4-5 дневно закъсение и тестовата излезе преди контролната.Същото с още 5 теста.Но въпреки това отидох на кръвен тест.

# 271
Много ще се радвам, ако повече момичета се научат да правят кръвен тест за бременност.Независимо колко наситена е чертата на теста.Аз си направих теста след 4-5 дневно закъсение и тестовата излезе преди контролната.Същото с още 5 теста.Но въпреки това отидох на кръвен тест.

Едно време майките ни само кръвни тестове са правили Simple Smile
След като има втора черта значи е бременна и не виждам никакъв вмисъл от кръвен тест , освен ако няма някакви проблеми!
В Англия никоя жена не може да си направи ей така кръвен тест ...направо живи да ги оплачеш нали  Mr. Green
Бременността е натурален процес , а не болест!!!

# 272
Кръвният тест ти дава информация не само дали си бременна.Ще е доста интересно да го отречеш.
Взирайки се в черти, светлосенки е по- малко изнервящо от едно боцкане, а?
И все пак всеки сам си преценява. Peace

# 273
Горките англичанки и изобщо повечето европейки ... не получават никаква информация  Mr. Green
Не се вманячвай и бременността ще е по лека Wink

# 274
Няма как да ти дойде цикъла щом си бременна, възможно е да прокървиш обаче

след като спрях хап4етата ... не просто прокьрвих , а направо изтекох ... се едно си ми доиде цикьла и то много обилен ...  Sad  продьлжава ве4е 4 дена ..

малко ме сьмнява да сьм бременна вьпреки положителните тестове ...

# 275
А защо спря хапчетата без да си убедена в какво състояние си?

# 276
  • София
ravvenr на мен вече ми е чудно какво става... от 9-ти ноември 3 пъти си писала в темата и си имала положителни тестове, киста и сега пък с тези хапчета.... малко ми е странно.То просто започна да става някакво нереално, да искаш бебе, да предизвикваш цикъл с хапчета и т.н.

# 277
Няма как да ти дойде цикъла щом си бременна, възможно е да прокървиш обаче

след като спрях хап4етата ... не просто прокьрвих , а направо изтекох ... се едно си ми доиде цикьла и то много обилен ...  Sad  продьлжава ве4е 4 дена ..

малко ме сьмнява да сьм бременна вьпреки положителните тестове ...

Ти пи ли хапчета за задържане???Дуфастон или утрогестан?Ходи ли на лекар или на кръвен тест?  След като искаш дете и след като ни търсиш за съвет е логично да не правиш глупости или да се вслушаш в това което ти казваме. Не знам какво да ти отговоря тъй като постъпваш противно на всякаква логика или съвети, които ти даваме, а отново пишеш едно и също, няма как да ти помогнем, ако не разбираш и не се вслушаш в това , което пишем или не потърсиш професионална помощ.

Щом теста за бременност е бил положителен, значи е имало плоден сак с плацента- бебе. Какво се е случило след всичките ти действия и хапчета, които си изпила, може да се види единствено с ехограф и кръвен тест, няма как да гадаем ние...

# 278
ravvenr беше пила противозачатъчни, а не Дуфастон.Така и не си спомням дали е ходила на лекар.За кръвен тест май изобщо не е правила.А в случая особено, трябваше.
Звезден^Прах, плацента се образува след 3 месец. Peace

# 279
Aня  в пълната е функционалност в 3 месец, но първичните клетки, които синтезират чхг хормона към 3-4 седмица , малко след бластоциста и имплантацията  Wink...но това са подробности, факт е , бета чхг хормона е хормона на бременността, който засича пикливият тест и той присъства в организма само ако е наличен ембрион- бебе. Били ли са положителните тестове- бебе е имало...има ли сега, един Бог знае, само лекар и лаборант могат да кажат и задължително трябва да се потърси гинеколог,

# 280
  • София
Пила е противозачатъчни, защото и е закъснявало и е искала да си предизвика цикъла, при положение, че явно работят за бебе.Ако и погледнете профила ще видите, че от 9-ти ноември насам е писала няколко пъти в темата, че е имала положителни тестове и какво ли не.Тази личност или не е реална или... другото да не го казвам, че е грубо.

# 281
Може да има отчитане на чхг и плодния сак да не съдържа ембрион.Това принципно.
По-важното тук е, че ravvenr не си е обърнала нужното внимание и е подходила доста несериозно.

# 282
 Wink  Всеки сам си преценява  Rolling Eyes  ние каквито съвети имахме в торбата ги дадохме, от тук нататък няма с какво да помогнем, трябва да се търси професионална помощ.

# 283
Момичета, здравейте Simple Smile Търся си с кого да споделя - тази сутрин ходих да ми вземат кръв за тест, резултатите щели да излязат утре по обяд. Имам положителен уринарен тест, но все пак решихме да направим и кръвен. Стискайте палци  Hug

# 284
Здравейте, вчера по обяд си направих кръвен тест тъй като не издържах вече на закъснението. Резултатът беше 7.48   mIU/ml , нито отрицателен нито положителен  #Cussing out Направо полудях, отидох веднага на лекар, каза че е прекалено ниска стойност и не може да каже нищо, каза в петък пак да си направя. Ноооо вечерта късно МЦ ми дойде  Sad Много ми е странно след като вечерта ми дойде защо през деня кръвният тест не беше отрицателен?????
Yorka стискам палци да имаш прекрасен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт