Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 58 074
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
мъжът ми се притеснява мн....да не би да е извънматочна....и е паника страшна

Глупости извънматочна! Ако ти дойде е по скоро химическа бременост и никакъв дуфастон не може да помогне.

# 256
  • Монтана
папаверин става ли...имам под ръка

# 257
В никакъв случай, единствено и само но шпа!

Дуфастона е синтетичен прогестерон, кървенето е възможно да се появи в начална бременност от недостиг на прогестерон, който е хормона пазител на бременността тичай в аптеката и взимай и започни да пиеш, ако ти пука не си прави експерименти и пазърлъци, ако ли пък не чакай и каквото сабя покаже....

# 258
Здравейте, аз съм момче.Ще започна историята от малко по далеч.. приятелката ми е на 14г. и никога не е правила секс. На 23ти декември тя искаше да правим.. В началото вкарах само пръст, след това с кондом се опитах да проникна.. но нея много я заболя и спрях...(не проникнах в нея) въпреки това свърших ( в кондома разбира се) след  това ми спадна.. и имам някакви съмнения, че може би след това при допир може да е паднала капчица сперма. Беше и дошло на 4ти декември,  и горе долу като ги смятам, би трябвало да и дойде около 31.12-02.01. , а снощи.. (на 27ми декември) ми се оплака, че я е свил корема много силно, и аз си помислих че е заради това, че ще и дойде, но тя каза, че като и идва болаката е различна, сега я боляло малко под пъпа..,а като и идвало я боляло по-надолу и я болял и кръста.. И мен ме обвзе някакъв страх.. и стигнах до съмненията по-горе. И искам да попитам дали тази болка.. може да е някакъв признак, че е бременна или просто си я заболял от нещо друго корема? Изминали са 6 дни от случката... А за сега нея не искам да я плаша и да и споделя съмненията ми и въпроса ми. Искрено ще съм Ви благодарен!!!

# 259
Папаверин и Но Шпа се припокриват като действие.Но все пак е редно да попиташ гинеколог в каква дозировка да го приемаш.

# 260
  • София
Здравейте мили бъдещи и настоящи майки.Искам да споделя нещо с Вас,понеже Вие сте единствените,които ще ме разберете...Преди 7 дни ми беше овулацията и ние с мъжо се възползвахме от момента Simple Smile Сега или аз прекалявам с вглеждането дали има нещо или наистина има незнам.От 3 дни ме боли корем около областа на матката и яйчниците,сутрин ми се гади и току що ми се случи нещо странно...вечерях супа със сърми,биричка,снежанка,люти чушки и баклава,всичко това едновременно. #Crazy А да вметна,че закусих филия с пастет и люти чушки хахаха.Незнам вече какво да си мисля...

# 261
  • София
Здравейте, аз съм момче.Ще започна историята от малко по далеч.. приятелката ми е на 14г. и никога не е правила секс. На 23ти декември тя искаше да правим.. В началото вкарах само пръст, след това с кондом се опитах да проникна.. но нея много я заболя и спрях...(не проникнах в нея) въпреки това свърших ( в кондома разбира се) след  това ми спадна.. и имам някакви съмнения, че може би след това при допир може да е паднала капчица сперма. Беше и дошло на 4ти декември,  и горе долу като ги смятам, би трябвало да и дойде около 31.12-02.01. , а снощи.. (на 27ми декември) ми се оплака, че я е свил корема много силно, и аз си помислих че е заради това, че ще и дойде, но тя каза, че като и идва болаката е различна, сега я боляло малко под пъпа..,а като и идвало я боляло по-надолу и я болял и кръста.. И мен ме обвзе някакъв страх.. и стигнах до съмненията по-горе. И искам да попитам дали тази болка.. може да е някакъв признак, че е бременна или просто си я заболял от нещо друго корема? Изминали са 6 дни от случката... А за сега нея не искам да я плаша и да и споделя съмненията ми и въпроса ми. Искрено ще съм Ви благодарен!!!
Здравей млади момко.Първо да ти кажа,че според мен приятелката ти е малко малка за да прави секс,но това е нейн избор.Според мен не е възможно да е забременяла,но винаги има едно но...

# 262
antigona, изчакай си датата на М.Всякакъв симптом може да е ПМС.Знаеш това.Разбирам да не си забременявала досега Wink Успех и дано да е положителен резултатът.

# 263
  • София
antigona, изчакай си датата на М.Всякакъв симптом може да е ПМС.Знаеш това.Разбирам да не си забременявала досега Wink Успех и дано да е положителен резултатът.
Дано  Praynig Heart Eyes  bouquet

# 264
Добро утро! Вчера след работа минах през аптеката и си взех тест престо- 2бр са в кутия и един шуър чек. Знам , че е най-добре да се правят сутрин, но снощи и аз и съпругът ми нямахме търпение и направих един престо- беше с много много бледа втора чертичка, едвам забележима. Сутринта станах рано и с първата урина направих и вторият- същата история. Закъснява ми 3 дни и с тези едвам забележими черти не мога да се зарадвам. Утре сутрин мисля да направя и шуър чека.
antigona пожелавам ти положителен резултат, флоретка надявам се всичко да е наред, пиши какво е станало.

# 265
Дебелината на чертата няма никакво значение! След като има втора черта независимо колко е дебела или ярка си бременна!

# 266
Има време до цикъла ѝ.
Корем може да я боли от преяждане, неподходяща храна...
Правете обезопасен секс.
Щом вече води полов живот, нека отиде на профилактичен гинекологичен преглед.

# 267
Дебелината на чертата няма никакво значение! След като има втора черта независимо колко е дебела или ярка си бременна!
Да така е, обаче втората черта и на двата теста беше много бледа, едвам забележима. И малко след като писах си направих и един шуър чек за жалост беше отрицателен.  Sad Ще почакам дано да не ми дойде  Praynig

# 268
Здравейте и от мен момичета! От доста време ви чета и ви се радвам, но досега не съм писала. Нека и аз да споделя нещо с вас  Simple Smile Опитвахме се да имаме бебе от около година и половина. На 2-3 пъти ми се е случвало закъснение с около седмица, но следваше отрицателен тест и поява на цикъл. Сега трябваше да ми дойде на 24.12, но така и не дойде. Мисля, че 5 дни закъснение са достатъчни и тази сутрин направих тест - беше със бледа втора черта, обаче си я имаше! Направо и сега като го пиша, още не мога да повярвам  Simple Smile Та, чудя се, дали не се лъжа нещо, а наистина този път сме успели... другото, което ме притеснява е, че ме боли коремът, точно както при М, може би е нормално, но вече всички тези сигнали на тялото ми много ме объркват  Rolling Eyes Надявам се не съм била досадна с описването на моите вълнение  Hug Целувки на всички!  newsm51

# 269
    beborankaa и на мен шуър чек ми се изсмя с една черта!!!! а др тест с бледата черта  го правих в 2 след полунощ
вчера с втора урина едвам едвам забелязваща се черта
доки каза че една седмица след закъснението е рано  и на  това се дължат бледата черта

бтв на мен гърдите ми наедряха след странното тридневно кървене - по това време и ме боляха при допир сега не ме болят но са доста плътни а коремчето все още ми е издуто

Общи условия

Активация на акаунт