Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 709
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • Монтана
Съншайн, знам ли мила.Вече нищо не разбирам.Аз от скоро правя опити за второ детенце. Миналия месец имах една неуспешна бременност ако може да се нарече така. Предполагам някаде из темите си ме чела. Този месец си взех тестове за ову.нямам кой знае какви надежди, но просто тези симптоми ме навеждат на мисълта че може да е станало, но не се исключва възможноста и да са предменструални.Знам ли надявам се да са симптоми на бременност.Наистина това гадене и замаяност, спинкане в повече от нормалното  newsm78 това не ми се е случвало предните месеци.....Радвам се че открих тази тема да споделя усещанията си без да очаквам някоъ да ми се сърди че задавам въпроси. Мн ми казват че толкова рано симптоми няма, но да не забравяме че съм забременявала вече. При бременноста ми с Дунди (така наричам малкия Simple Smile ) ми мн преди да ми дойде датата за цикъл който си очаквах, изобщо не подозирах че съм бременна, ми гадеше ми се от месо и чак при положителния тест за бременност разбрах каде е бил ключа от бараката. Да отбележа- през цялата бременност неможех да лизна месо.

# 496
  • В сърцето на любимия човек
Йолита67 - вместо да хабиш тестовете за О, направи един за бременност с първа сутрешна урина, защото според мен е твърде възможно тихичко да ти честитим.
Ще се обоснова защо:
1) Допуснала си грешка при правенето на тестовете - те се правят ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ(най-добре около 16ч), защото пика на ЛХ е кратък и според мен не си го засякла с тестовете (ако беше направила тест на 10-ти ден, вероятно щеше да е положителен, следователно О може би е била на 11-12 ден, което при твоята продължителност на МЦ е съвсем нормално).
2) Както вече двете с Ренденце ти писахме, ако О е била на 11-12-ти ден, до 23-ти ден вече са минали 12 дни, което е и на-краткото време за реакция на "пикливите" тестове. (за справка погледни пак графиката от 1-ва страница).
3) Вече имаш необичайно закъснение
Успех  Peace

# 497
  • Пловдив
От как взехме решение, че сме готови за второ сме правили само веднъж опити около предполагаемата дата на овулацията ми 6 и 7 януари. На 15 и днес направих тестове и бяха отрицателни.
Знам, че е рано но от седмица имам постоянна болка в дясно, което не е нормално за мен толкова много време преди цикъл.
Седмицата ми стори толкова дълга, 2 отрицателни теста, болки и куп очаквания.

# 498
  • Монтана
miraluba, какъв тест си прави? Има такива за ранно отчитане, но ако питаш мен наъ добре да си чакаш закъснение,.Ти прави ли тестове за ову?

# 499
  • Пловдив
Тест за Ову не, а за бременност купих Шуър чек.
Сега съм на ръба да ида до лабораторията и да пусна кръвен.

# 500
Днес правих и е -. Ако наистина не съм оцелила ову-то, и тя е била на 11-12 ден, както е нормално да бъде, до днес са минали 16 дни и тез смотани тестове трябваше да покажат вече. Ама така е като се побъркваме и мислим много. На мъжа ми му е писнало вече от мойте тестове Embarassed Laughing, искал да се изненада. Сеедно да чакаш автобуса на спирката и като дойде да се изненадаш... мъже

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 14:33 от Йолита67

# 501
  • Монтана
знам какво е, ужас и аз съм така. Горе доло сме заедно ден 2 разлика и аз се психясвам вече.Сутринта и аз правих шуър чек но не с първата урина....то те са за по всяко време уж....е, и моят е отрицателен според мен.Бледнее ми се нещо там, но може и да си въобразявам.А уж си бях казала че ще чакам датата, но..........пусто лубопитство.Хабене на пари и нерви са тези толкова рано направени тестове.Най-тъпото е че го знаем всичките и пак си го правим.

Имам страхотно гаденееее ужас и безумие, как би си въобразил човек такова нещо #Crazy

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:26 от AnMary

# 502
Честно казано, и на мен би ми писнало  Mr. Green На пръв прочит бях на мнението на Ренди и Пънчето, но ако продължават да са отрицателни тестовете за бременност, иди да те погледне доктор, да не правиш някаква поликистоза.

# 503
krisi_1979, при мен винаги гърдите започват да ме болят около 10 дни преди цикъл и един ден ме болят на следващия не.. и пак така... опитай се да не се вглеждаш много, иначе ризкуваш да откачиш Simple Smile Първия месец когато спряхме да се пазим на мен почна да мии се гади да ми прилошава, това да ме боли, онова да ме боли и накрая нищо и всеки път съм много разочарована, съвет от мен не чети темата с ранните признаци, аз всичките ги получих след като започнах да я чета  Laughing
И малко да се посмеете аз снощи сънувах, че ям дъвка "Грозде с люта чушка"  и сега си мисля дали не е признак.. луда работа

# 504
  • София

ето едната  ТУК

и другата ТУК

# 505
Имам страхотно гаденееее ужас и безумие, как би си въобразил човек такова нещо #Crazy

Привет, пишем си в другата тем, но и аз като всички нетърпеливки чета и тук. Само да ти споделя, че  аз бях така миналия месец - започна да ми се гади около 6-7 дни след О. Повръщах всеки ден, не сутрин, но по някое време на деня ей така ми се сгади и отивам в кенефа и повръщам. Едвам се сдържах да не ме забележи никой. На моменти ми беше толкова зле и всичко това продължи 10тина дни. Без никакви симпотми на точния ден си ми дойде лелката ей така както си му е реда и моментално спря да ми се гади и да повръщам.
Така че силата на психиката е невероятно нещо, сега този месец съм решила, че няма да търся несъществуващи симптоми.

А при теб се надявам да е за хубаво и прекрасен положителен тест след няколко дни. Стискам палци на всички  Hug

# 506
  • Монтана
Знам ли, аз по принцип не с енадявах този месец да е станало нещо, щото точно по време на ову и двамата с мъжа ми бяхме болни и въобще не се въсползвахме максимално от дните, само веднъж или 2 пъти...затова се съмнявам да си въобразявам, но след като ми се появиха тези симптоми започна да ме навежда на мисълта че има нещо.Живот и здраве след няколко дни ще разбера

Мира, виждам че си направила кръвния тест и новините са добри  Peace

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:27 от AnMary

# 507
  • Пловдив
Не може да се каже все още.
Тези стойности са за неясен резултат, моят лекар ме посъветва в понеделник да направя отново кръвен!

# 508
Не може да се каже все още.
Тези стойности са за неясен резултат, моят лекар ме посъветва в понеделник да направя отново кръвен!
стискам палци и УСПЕХ защото знам колко е трудно да се появи  EFP защото ние все още я чакаме

# 509
  • Монтана
мира споре мен има значение кога го правиш.Тъй катоти го направи следобед и като се има напредвит че и раничко го правиш, преди закйснение........да ти кажа добри са си резултатите според мен.

girlche...Wink ти имаш ли закъснение.....? Или прото като мен чакаш датата за да разбереш

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:27 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт