Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 675
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
girlche...Wink ти имаш ли закъснение.....? Или прото като мен чакаш датата за да разбереш
чакам датата и когато ми дойде си оставам разочарована ooooh!

# 511
  • Монтана
недей така, този месец може да е др  Peace аз пък току що получих странни болки в корема сякаш ще ми дойде и ми се струва че имам някакво розово бяло зацапване, най вероярно аз ще цъфна и този месец.Ма ми се струва доста раничко. Цикъла ми е 25 дни и трябва да ми дойде на 22-ри.

http://www.hera.bg/s.php?n=298

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:28 от AnMary

# 512
на мен ми дойде преди три дена тъй като този месец ми бяха големи надеждите защото втори месец стимулираме овулацията но така и не стана

# 513
  • Монтана
ще стане и то точно когато най малко очакваш Simple Smile

# 514
МЕн винаги са ме боляли гърдите 10-12 дни преди цикъл, но никога зърната ми не са били така набъбнали и не са ме сърбяли така гърдите досега....  Shocked
за жалост продължавам да се записвам в темата, лелката ме навести току що без болки в корема - чак да не повярва човек  newsm78

# 515
Добро утро на всички чакащи и очкващи кандидат мами  Simple Smile Регистрирах се разади вашата темичка  Grinning Ще споделя с Вас : на 23.12.2012 ми беше датата на последната м. и на 05.-06. 01 решихме , че сме готови за едно бебенце чудесен ден за решаване и пробване Simple Smile Но след това чакането е убийствено, пуснах си кръвен тест миналия петък , но не показа нищо Sad Знам , че беше рано , но не можах да устоя. Изкупих тестове като за цяло АГ отделение и най-накрая една прозрачна бледа черта се появи вчера , но днес сутринта на новите ми 2 теста я нямаше #Crazy Знам , че е рано , но да се оплача на вас , защото мисля , че само вие ще ме разберете , мен с моята лудост Simple Smile Успех Ви желая  Hug Доно видите чертичките.

# 516
  • Монтана
Кога трябва да ти доъде цикъла Simple Smile Колко ти е дълъг? Овулация следи ли по някъв начин с тестове или мерене на температура. разбирам те мн добре, но щем нещм, чакането е най одачния варянт.

# 517
По принцип ми е на 28-30 дни и овулацията ми се пада точно на 5,6,7  тези дни , но няма гаранция , че ще се получи Sad Аз имам вече едно момченце на 3 години и 4 месеца Simple Smile Трябва да ми се появи най-рано утре и до края на ДРУГАТА седмицата, ако не се появи ще е чудесно .

# 518
  • Монтана
Днес съм решила да мина през аптеката. Ще си взема един тест, но се чудя дали утре сутрин като го направя ще отчете. аз си следих ову с тестове. На 7-ми имах положителен тест за ову, такаче мисля да е настъпила някаде на 8-ми. Та на 20 дали би отчел теста? Знам че е най добре да си исчакам закъснение, но така ме тормози това чаканеееее

# 519
Хей,Здравейте и от мен!
Аз изчетох всичко,отдавна следя за симптоми,които все отговаряха на прочетените,но уви-не се получаваше бебе  Confused ...но аз съм оптимист и се надявам в тази темичка да споделяме заедно  Wink
та... моят цикъл не е от най-редовните,но последните 2 месеца беше точно на 28-я ден,тогава тя идваше  Cry (опити на 100% не сме правили),но този месец по мое изчисление О трябва да е била на 13.01,направихме опити два дни преди това и ден след предполагаемата О и снощи,стремя се да правя всеки удобен момент,за да се получи  Praynig но преди два месеца си въобразявах,че има нещо в коремчето ми-но нямаше.А сега от 15.01 усетих и то вечерта болки долу ниско като при МЦ,темп. се покачи и я следя от 15.01 до днес 19.01вкл. е около 37.2; 37.1; 37.0,пробожда ме около пъпчето и имам напрежение в кръста,гърдите ми не са толкова болезнени,рано е за тест...остава седмица и нещо до МЦ    вие как мислите???  newsm78 Praynig

# 520
Дори и да не отчете ,не се отчайвай . Миналата година имах бременност , която си протече тихомълком с менструация , кървеме по време на овулация и никакви симптоми за бебо . Теста си направих по настояване на една моя бременна приятелка Simple Smile Бледа 2 чертичка във 6 седмица Simple Smile Лошото беше, че бях пила противозачатъчни и антибиотик , много упйки и ренген ( слагаха ми инплант ) и се наложи бебо да се ... тежка история. Много рев , драми ... няма да го мисля .

# 521
няма да се отчайваме,разбира се има и други неща,които могат да бъдат също на дневен ред,но тайничко се надявам да се получи,много ме боли корема в дясно,изтръпнало ми е едно такова,а и кафето не ми се нрави от вчера още,а снощи и като пийнах едно малко направо все еднооо пиех спирт с антибиотик уфффф дано всички имаме късмет Simple Smile,само да не се окажат бъбреци,че чак тогава  #2gunfire #Cussing out Mr. Green

# 522
Ох и аз още не знам дали съм.Утре стискайте палци да не  ми дойде.Някой път всичко е и на психическа основа но ако много силно искаш нещо то накрая се случва.Трябва да мислите позитивно.Хайде приятен ден и скоро  EFP EFP EFP

# 523
Krrrrasimira стискам палци за утре и да споделиш,пък каквото дойде Simple Smile ние сме с теб!

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 14:21 от dudinki

# 524
Аз не се стърпях и си направих тест Престо. Трябва да ми дойде на Sad И разбира  се е отрицателен. Четох в упътването, че четири дни преди датата на М. отчина та 68 % Явно трябва да се чака евентуално закъснение  bowuu Cry  Не знам, просто съм много разочарована, имам две предишни бременности, при които си стана от веднъж и двата пъти по погрешка... Та сега не знам какво да си мисля, ако ми дойде на 23-ти, твърдо съм решила да отида на лекар. Тъжно ми е!  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт