Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 616
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
dudinki, мисля че има голям шанс да се е получило чудото.Това с прерязването около средата на корема и при мен го има. Стискам ти палци !

# 676
dudinki ,аз също бях така Simple Smile вземи си по-чувствителен тест за да ти мине притеснението Simple Smile Ако е "+ е чудесно , а ако е " -" все пак има време Simple Smile

# 677
благодаря ви момичета,вярно целенасочено е,но предните 2месеца не се получаваше,но тогава го правехме на сляпо.е,все пак ще изчакам до неделя,но днес ще си го купя  Blush Joy ако този път не е станало ще започна и аз лененото семе  Party

# 678
Yorka, ето снимчиците.Сорка че така през DoX-a, ама нещо не се ориентирам тук как да ги прикача.(Ако някой знае да ми драсне един ред) Това са изитеста отпреди 3 дни(чертата е след 10те минути), шуър чека от сутринта(и тука след 10тата), а престото е от преди час(излезе на 3тата минута чертичката). Притесняваме ,че ми зацапа преди около час-два и  да не вземе да ми дойде Sad
http://dox.bg/files/dw?a=4b9df945f4
http://dox.bg/files/dw?a=f80e19a64c
http://dox.bg/files/dw?a=c951f694e3

# 679
  • София
За мен тестовете са си абсолютно положителни!
Днес кой ден ти е?

# 680
Гъбчо на шуър чека не личи много,много,но на останалите си е ясно,че са две чертички,успех ти пожелавам гъбкаааа   bouquet  bouquet  bouquet

# 681
  • Монтана
Габче абсолютно положителни тестчета....и трите браво дано зацапванет е имплантационно Hug

# 682
Гъбчо, тихичко честито!  Hug Това са абсолютно положителни тестове, както е казала Флоретка - зацапването може би е от имплантацията! Кой ден закъснение ти е това?

# 683
  • Монтана
ще ми се да питам нещо че не разбирам ..... newsm78 Уж някои казват  че след имплантациа започвал да се отделя хормона ЧХГ ами защо тогава момичетата разбират че са бременни преди да доиде дата за цикъл и защо това инпатационно кървене се разбира след теста примерно нещо не схващам

# 684
здр момичета днес ми е втори ден от закъснението и реших да си направя тест беше този от тестовете за овулация но беше отрицателен после ходих до тоалетната и на тоалетната хартия имаше розово петънце след това на другото ходене нямаше нз какво става мислех че ще ми идва но не искам да ви попитам възможно ли е още да е рано за тест и какво може да е това еднократно зацапване

# 685
ще ми се да питам нещо че не разбирам ..... newsm78 Уж някои казват  че след имплантациа започвал да се отделя хормона ЧХГ ами защо тогава момичетата разбират че са бременни преди да доиде дата за цикъл и защо това инпатационно кървене се разбира след теста примерно нещо не схващам
floretka, не съм сигурна че ЧХГ се отделя чак след имплантация, защото нали тестовете за ранна диагностика засичат бременност след седмица. Аз доколкото знам импалнтацията е около 10ти ден, т.е, ако хормона се отделя чак на 10ти ден няма как тест да покаже на 7мия. Освен това не винаги има такова кървене. Това е моята логика, де, не претендирам за достоверност Peace

# 686
  • София
Флоретка, бъркаш малко понятията.
Имплантационното кървене е при имплантацията - 5-10 дни след оплождането.
И да ЧХГ започва тогава да се отделя.
Някои разбират преди датата просто защото имплантацията е била в по-ранен ден, да кажем 5-6, и вече се е натрупал достатъчно ЧХГ.
В дните около М. не е имплантационно зацапване. Често се случва такова по това време. Все пак лигавицата се подготвя.

# 687
  • Монтана
ахам, ясно.Благодаря ви момичета Peace

# 688
Инплантационното кървене ,ако го има изобщо се появява от 3-ти до 10 ден ! Ако си била с късна Овулация е възможно да ти процапа около датата на М Simple Smile Стискам палци мила да е така и всичко да мине без проблеми Hug Успех  Praynig

# 689
Може би подобна тема е пускана вече, моля за извинение, но ме интересува дали има вероятност да съм бременна. Ще ви опиша ситуацията - дойде ми МЦ последно на 24.12.12г. /доколкото помня, защото не съм отбелязала в календара си/ пресметнах си овулацията онлайн и ми изписа, че съм била на 06.01.2013г. , а  точно и тогава  стана това, което...............сещате се Simple Smile закаснява ми вече седмица. Направих си тест за бременност на 24.01.13г. в кутията бяха два и двата ги направих един след друг и двата излезнаха положителни. Отидох следобед на гинеколог огледа ме и каза че нищо не се вижда и да ида да ме види другата седмица пак. А иначе предните три дена ме боли ниско долу корема или яйчниците не мога точно да разбера. Като последната нощ ме сряза много силно чак се изпотих и ми стана горещо, прежълтях. Болката трая най-много 10 мин. И болката се появява все през ноща около 4-ри часа, но се уплаших от онази вечер и незнам..........доктора нищо не видя! Беменна ли съм? Извънматочна ли е? Просто ми закъснява ли? Защо теста е положителен? Толкова много въпроси без отговор!!! Благода Ви предварително! Искам да добавя и това че гърдите леко ме наболяват, за корема казах, само един ден ми се замая свят и една вечер ме заболя кръстаза около половин час иначе не ми се гади, не повръщам, не се чувствам уморена и не ми се спи,  а и на първо място закъснява ми!

Общи условия

Активация на акаунт