Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 625
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • София
princesaIrulan, Трой в случая е напълно права.

# 661
добре, ще се опитам да вмествам всичко в едно съобщение

# 662
Момичета, след теста с предполагаемата изпарителна черта отпреди 3 дни, днес реших да направя друг(днес ми е и датата на НЕочакваната М). Взех Шуър Чек този път и пак същата работа- до 10та минута нищо, а на 11та мноооого бледа втора черта-розовка. Кажете ми, възможно ли е да няма нищо, а на двата теста да се появява тая черта-фантом  newsm78

# 663
  • Монтана
миличка, правила съм мн тестове.Според мен новината е добра. Дали на 10-тата или на 11-та минута, мисля че това не е кой знае колко от значение. Най вероятно хормона който отчита теста, все ооще не е достатачно нарастнал и затова така ти се получава. Ако не ти дойде......честито от мен  Hug Първа бременност ли ти е?

извинявай, а може ли снимка на теста?

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 12:38 от AnMary

# 664
миличка, правила съм мн тестове.Според мен новината е добра. Дали на 10-тата или на 11-та минута, мисля че това не е кой знае колко от значение. Най вероятно хормона който отчита теста, все ооще не е достатачно нарастнал и затова така ти се получава. Ако не ти дойде......честито от мен  Hug Първа бременност ли ти е?
floretka ,мерси за успокоителните думички Hug Първа бременност (ще) ми е и имам толкова въпроси и притеснения. Смешното е че майка ми е акушерка и би ми спестила доста питанки, ама не съм и казала на милата че бебеправим, за да не се притеснява ако не стане веднага. Дано да си права и да не е фалшива тревога, ама да видим.

извинявай, а може ли снимка на теста?
Сега ще го снимам, дано да се вижда, че е съвсем бледа милата Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 12:39 от AnMary

# 665
  • Монтана
Страхотно е чеимаш такъв човек в семейството.Мисля че можеш да говориш с ня. Предполагам, ше след като работи в тази свера е на ясно, че бебе не става кат с вълшебна пръчка.Вие от колко време работите по въпроса с бебето?

Цитат
Сега ще го снимам, дано да се вижда, че е съвсем бледа милата Smile
  бледа, бледаааааа но я има Simple Smile при отсъствие на бременност не се появява втора черта на 11-та минутка. Дано всичко е наред. Ако не пиеш фолиева киселина, спокойно можеш да си вземеш от аптеката и да я започнеш.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 12:39 от AnMary

# 666
Страхотно е чеимаш такъв човек в семейството.Мисля че можеш да говориш с ня. Предполагам, ше след като работи в тази свера е на ясно, че бебе не става кат с вълшебна пръчка.Вие от колко време работите по въпроса с бебето?
Това ни беше първи месец Laughing Тя много иска внуче, но не исках да и казвам, че правим опити, защото ако не стане веднага все ще и е на мисъл, много е притеснителна и все се тревожи. Ако е станало ще и кажа в понеделник.Тогава ми е и рождения ден, хубав ден да я зарадвам, че ще става баба.Ама да не изпреварваме късмета Praynig Снимчица ще направя след малко, защото мие паднала батерията на апарата, да се позареди малко.
floretka,пия Фолацид от нова година насам.
Yorka, благодаря ти и на теб  Hug
Звезден^Прах, Изитеста преди три дни не беше с първа урина, Шуър Чек-а от сутринат с първа.
Момичета, току ще видях леко кафеникаво зацапване Cry Дали пък не ми идва?!

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 09:28 от Гъбчо

# 667
Моята втора черта в началото също беше тоооолкова бледа, че чак трябваше малко въображение, за да я видиш, пък бяха вече на цяла седмица закъснение. Но щом има втора черта, едно е сигурно - има бременност  Hug

# 668
  • В сърцето на любимия човек
Флоретка, Гъбчо - моля допълвайте постовете си, вместо да публикувате нов пост. Така ще бъде по-ясно и лесно и темата няма да прилича на чат.
Ще помоля модератор да обедини последните ви постове.

# 669
Гъбчо, шуър чека, не е по-различен от тестовите лентички, чувствителността му е дори по-ниска, по личен опит. На мен изичека ми засече бременността, докато шуърчека не даваше признаци на реакция Peace

С първа урина ли правиш тестответе? Ако не утре рано сутринта, си вземи един изитест и с първа урина.

# 670
Гъбчо, стискам палци да е станало. Щом днес ти е датата на М, е съвсем нормално втората чертата да е съвсем бледа - все още нивата на хормона са много ниски, особено пък ако си имала и по-късна О. И при мен тази бременост почна с много бледа черта, на 2-3 дни след закъснението, но в срока на теста. Имай още малко търпение и ще стане ясно.

Йорка, щом е била толкова бледа чертичката на една седмица от закъснение, най-вероятно си имала доста по-късна овулация, отколкото предполагаш - което пък е добре обяснение за другото ти притеснение, което споделяш в другата тема Hug

# 671
Лулу,  Hug , същото ми обясни и доки, всичко говори, като се замислих открих и други неща, май вървя с 8 дни по-късно, от колкото излиза по календара  Wink
Гъбчо, какво стана със снимката? И за да не се тормозиш, можеш да направиш кръвен тест - там вече е сигурно.

# 672
добро утро и от мен,с някой вече сме споделяли в друга тема,но останалите,които "не познавам"-приятно е,че ви има Simple Smile
днес в 6ч. като ходих до тоалетна и се върнах така ме заболя корема,тази сутрин темп е около 37.0,а преди малко пак бях до тоалетната и отново така ме преряза долу ниско,сякаш цикъла има(а би трябвало да се появи сега в неделя).другото е,че предимно вечер качвам темп стигам до 37.4(снощи) и отново започва болката в дясно и към средата на коремчето?от две седмици почти си меря темп и е все над 37.0-37.2/3/4,болките са си на лице,гърдите не чак токова,но вечер и сутрин са като камък.бебеправихме в деня преди,на О и след няколко пъти.АЗ НЕ СЪМ ИМАЛА БОЛКИ КАКВИТО И ДА БИЛО ПРЕДИ МЕНСТРУАЦИЯ,ТОЗИ ПЪТ ГИ ИМА ОТ БЛИЗО 2 СЕДМИЦИ ВЕЧЕ!дали ще има шанс този път.да правя ли утре тест или на 27(неделя)  newsm78 да изчакам или   bouquet  bouquet благодаря

# 673
не се отказвай, мога да ти дам съвет след 3 години неуспешни опити миналата година забременях 2 пъти, ето какво направих- 1во спрях цигарите, свалих 10кг, месец преди да забременея ядох ленено семе по лъжичка на ден,сутрин и 3 пъти в седмица по 0.5л фреш от моркови. за лененото семе го чух от акушрка с 10г неуспешни опити и след приема на семе има 2 деца
успех,не се отказвай!

# 674
При целенасочено правене на бебе винаги има шанс за бебе, нали това е идеята. Изчакай до неделя и тогава направи тест.

Общи условия

Активация на акаунт