Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 658
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Ти погледна ли го теста след 5-10 минути?
Защо не го снимаш и да го видим как изглежда?
До десетата минута го гледах, после го изхвърлих. Чак след 3-4 часа като отворих кофата за боклук го видях, така че нямам идея кога точно се е появила втората чертичка. Мъжото си е у нас и няма как да го снимам тайно, а не съм му казвала, за да не се разочарова, ако нищо не е станало. Ще чакам до утре, малко остана Wink

# 646
здравейте и от мен. от 3 години искаме бебе,преди 2месеца родих в 7мия м. мъртво бебе с диагноза хидроцефалия. за щастие аз съм в отлично здраве. сега чакам цикъла утре,но имам и съмнения- безсъние, изтръпнали ръце,набъбнали вени на гърдите и разстройство. правих кръвен тест- отрицателен 0.16,но го правих 4 дни преди очакване на цикъла.

# 647
  • гр.София
 Stop dudinкi,здравей мила.Как си днес,как е БТ,покачи ли се?

# 648
Криси , хубаво е да се счита овотеста с 2 наситени черти за предполагаемата ти О. Знам какво ти е и че нямаш търпение ( много са тежки 2те седмици очаквания) Намери си по-чувствителен тест BBtest е с чувствителност 10 а другите са с по 20, 25 към ЧГХ има и още един тест с 10 ЧГХ , но аз намерих само един в целия град Certain и е малко по-скъп . Сигурно за това не го зареждат Sad Успех ! Дано скоро и ти се похвалиш   bouquet

# 649
а сега цял ден ми се вие свят, да няма ли магнитни бури ? симптом ли е за нещо

# 650
моя тест беше в комплект с тестовете за овулация,мисля 4е беше ОVU.но явно не е надежден.ще чакам деня на М.силно се надявам да е положителен теста.

на мен сьщо ми се вие свят от 2 дни .и аз се чудя се дали е симптом.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 21:24 от AnMary

# 651
току-що помолих съседката да ми измери кръвното - 110 на 75. добре е, аз принципно съм с 90 на 60. много е странно това виене на свят

# 652
моето сьщо е 90 на 60,но тези дни не сьм го мерила.ще си го премеря и аз.вчера повече ми се виеше.днес по малко.

# 653
с предишната бременност имаше ли световъртеж?

# 654
Момичета опитайте  се да събирате мислите в един пост Simple Smile а не 5 изречения от по 4-5 думи в 10 поста Wink Съвсем на чат го ударихте  Laughing
Като се сетите за нещо допълнително ,просто го прибавате към предишния си пост а не да пишете нов.

# 655

към трой- какво ти пречи и защо се бъркаш, разгледах последните ти публикации- единствено критика, нищо не си споделяла,освен снимки с упражнения. ще си пиша както си искам!

# 656
mariq13 хей мила,днес сутринта беше 37.4 покачи се,през деня не ме боля нищо,но сега започна пак долу ниско да ме побутва и е пак онова неприятно усещане като напрежение.а и през нощта ставах по-често,още малко остана до М. пък ще видим  Praynig

# 657

към трой- какво ти пречи и защо се бъркаш, разгледах последните ти публикации- единствено критика, нищо не си споделяла,освен снимки с упражнения. ще си пиша както си искам!

няма да е лошо да се научиш малко на добри маниери ....

# 658
кьм princesaIruan да имах световъртежи,даже припадах в началото на бременността.а имам някои симптоми-ходя 4есто по малка нужда,4увствам корема си подут,вие ми се свят и ме наболва все едно ще ми идва.поне това съм 4ела за ранни признаци.

# 659
  • София
Момичета, Трой е права. Тук не е чат. Може да си пишете на лични. Това, което вие пишете, не помага на никой потребител!

Пост като този е доста безполезен. Само пълним темите.

Трой може да е по-остра, но е права. Моля, спазвайте правилата на форума.

Общи условия

Активация на акаунт