Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 660
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
момичета да ви попитам някоя от вас стимулирала ли е овуто с клостилбегит и след колко стимулации се появиха  EFP

# 631
Именно това ти отговорих и аз - тази втора черта не е валидна.

# 632
Именно това ти отговорих и аз - тази втора черта не е валидна.
Абе, знам си аз, ама пуст мерак за бебче  Grinning Исках да видя дали има някой на когото му се случвало със същата марка тестове и дали после се е потвърдила или не бременност, но май ще трябва даизчакам малко още и да видим.Стискайте палци да не дойде лелката Praynig

# 633
ох,днес не писах-нарочно  #Cussing out и то защото нещо се бях отчаяла и си казах от днес-90 дневна диета,понеже темп. ми беше 36.8 сутринта и някак нямах болки.на обяд я "започнах диетата" и към 16ч. отново болките долу ниско се появиха,мисля си,че ще се появи и този път лелката,но има още време де.И понеже ме заболя и изведнъж така огладнях си взех милка чокоджаффа (и заради кодовете за одеалца)и си хапнах,сега даже пих едно малко с "бебеправещия тати"  Grinning и веднага започна да ми се гади,а през нощта ставах няколко пъти.....
ааааааа и да кажа   chef той прави ориз с пиле и на мен ми се гади  Cry Cry Cry ужас какво ми става,дали е от алкохола или от готвенето направо  Sick Sick Sick Sick Sick
може ли това да е знак

# 634
Изпарителната черта няма нищо общо с химическата бременност!
Не говоря за химическа бременност а за втора черта, която се появява след оказаното време- химическа черта.
Цитирам от  темата "ВАЖНО! Прочети преди да попиташ" :
"Ами ако теста е отрицателен 5 минути след тестването, а стане положителен след час?

Може да сте бременна и да нямате достатъчно високи нива на hCG, които теста да отчете в необходимото време или теста може да е повлиян от външни условия, така че трябва да се тествате отново, за да бъдете сигурна в резултата. При някои марки тестове е указано, че е възможно да се появи бледа черта, ако теста бъде оставен да стои. Основно не трябва да разчитате на положителен резултат, отчетен след времевия лимит, указан в упътването. При всички марки тестове е възможно да се появи бледа черта или “химическа” черта."

Кой го казва това ? дай линк към източника.
Изчакай още няколко ден и дано е станало. Стискам палци.

# 635
Гъбчо  не искам да те обнадеждавам, но изитеста реагира по-бавничко, аз си ги ползвам тази марка./отзад пише 10 минутки, ама понякога за 1-2 излиза само контролната/

Ако тестовата черта е с червен оттенък, много е възможно да си бременна, просто реактива да е реагирал бавно, не е рядко срещано. Направи още един утре сутрин/с 1ва урина  Wink/ и го дръж пред теб. Времето за реакция на изи теста е 10 минути, убедена съм че е ще е положителен .

# 636
  • гр.София
Момичетааа,дойде ми М, #Cussing out ....ама аз си знаех де,а и след като споделих тук и чух вашето мнение.Както и да е,чакам да ми свърши и се заемаме сериозно по въпроса.Успех на всички вас и благодаря за всичко  Hug

# 637
  • гр.София
оххх dudinki,като луди ставаме с тези "симптоми",разбира се че може да е знак,но само едно ще ти кажа-изолирай колкото се можеш тези симптоми,преди да имаш закъснение,защото само се вкарваш в размисли така.И аз имах какви ли не,и за първи път откакто имам М.този месец ме боляха зърната,а това въобще не съм го имала като ПМС досега,и си викам ха,ето извадила съм късмет и е станало,ама не,дойде си ми и то един ден по рано,и сега нямам положителен тест,ами имам един нов ПМС-болезнени зърна  #Silly .Но аз искренно вярвам,че при теб е друго,защото ние дори не сме правили сериозен опит този месец,просто не се вглеждай толкова много,силното желание за бебе прави какво ли не с нас,намирай си някакво занимание ,поне до неделя когато ти е датата   bouquet

# 638
мария,луда работа ти казвам е това,добре че се разнообразявам с разни четива,но не мога да остана спокойна,т.к. ме боли сякаш ще ми идва,а и за тепм. ме изумява  #Cussing out но има време,а и аз не съм голяма късметлийка,така че не храня големи надежди,но както всяка желаеща жена да бъде мама,има пламъче,което гори вътре в мен Simple Smile
благодаря ти,че си някак до мен,макар и виртуално   bouquet

# 639
  • гр.София
а да,и това с температурата,защото и аз си я меря(но за първи месец и много не и се доверявам още) и след предполагаемата ми О.беше 37.1-37.3 ,само вчера не я премерих и днес като я проверих ми беше 36.6 стана ми ясно че ще ми дойде,но при теб незнам,рано е да се каже,може да е само временен спад и това се случва и утре пак да си е висока.  newsm10

# 640
Изпарителната черта няма нищо общо с химическата бременност!
Не говоря за химическа бременност а за втора черта, която се появява след оказаното време- химическа черта.
Цитирам от  темата "ВАЖНО! Прочети преди да попиташ" :
"Ами ако теста е отрицателен 5 минути след тестването, а стане положителен след час?

Може да сте бременна и да нямате достатъчно високи нива на hCG, които теста да отчете в необходимото време или теста може да е повлиян от външни условия, така че трябва да се тествате отново, за да бъдете сигурна в резултата. При някои марки тестове е указано, че е възможно да се появи бледа черта, ако теста бъде оставен да стои. Основно не трябва да разчитате на положителен резултат, отчетен след времевия лимит, указан в упътването. При всички марки тестове е възможно да се появи бледа черта или “химическа” черта."

Кой го казва това ? дай линк към източника.
Изчакай още няколко ден и дано е станало. Стискам палци.
Ето линкче http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=8236.15
Звезден^Прах, мерси за успокоителните думички, ще изчакам и днес за всеки случай, не искам да се разочаровам.mariq13 , съжалявам за твойта греда тоя месец, дано другия вече да видиш най-красивия резултат Hug

# 641
Ти погледна ли го теста след 5-10 минути?
Защо не го снимаш и да го видим как изглежда?

# 642
zdraveite,izvinqvam se 4e pi6a taka no ne sum sviknala s bulgarskite bukvi.iskam da vi pomolq za mnenie po moq vupros.sus supruga mi pravim opiti za vtoro bebe,na 09.01.2013 napravih test za ovulaciq i mi ot4ete bleda vtora 4erta no napravihme opit.sled tova na 12.01.2013 otnovo napravih test za ovulaciq i mi ot4ete mn nasitena vtora 4erta i otnovo napravihme opit.na 19.01.2013 napravih tes za bremennost i be6e otricatelen(be6e mi osmiq den sled predpolagaemoto za4evane-12.01.2013).na 11tiq den ot predpolagaemoto za4evane-23.01.2013 otnovo napravih test za bremennost no pak otricatelen.o4akvam cikul na 26-28.0102013.vuprosut mi e rano li e za  za testove za bremennost i vuzmojno li e da ne e nastupilo oplojdane vupreki 4e sum bila v ovulaciq.mn iskame beb4e.izvinqvam se o6te vednuj za pisaneto mi.dano me razberete.blagodarq predvaritelno.

# 643
добре дошла в клуба   bouquet за теб kristinatosheva
по твоят ?-с аз също чакам цикъл на 27.01.2013,ти на 26,но понеже и моята О трябва да е била на 13.01(както и да е),та ми излезе предполагаемо зачеване на тази същата дата и реших този път да не си правя тест и да изчакам датата на М,попитах и лекар,той ми каза,ако преди датата на М теста е бил "-",не се тревожи може пак да е станало,но просто нивото на хормона на бременните да не е достатъчен,за да отчете...така че,ако си с мен опитай на датата на М или след нея.Чакам новини

# 644
blagodarq.6te opitam na datata na M.dano i za dvete ni e polojitelen Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт