Успешно "олежани" бебета - тема 4

• 20 606
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Ох знам за това с витамин С, обаче ме е страх. Аз и го давам да го пие, за да се пребори по-бързо с настинката.
Мен ме е страх да го капя в носа от гледна точка, че все пак си е пригодено за друго и да не се почувства зле.... знам ли  Thinking
А този метод по принцип от лекар ли се препоръчва или е от тези предаваните от уста на уста?

# 661
lawyer, мамите от отчетната на каката се кълняха в чудните свойства на сребърната вода, но аз така и не съм пробвала досега. Иначе даже купих, но слава Богу не ми се наложи да ползвам. Ако някой има наблюдения, нека сподели.

# 662
Lawyer, на нас доста добре ни влияят капките Collargoli - доста изсушават,  след няколко часа си се запушва пак де, няма как, но значително намаляха сополите. Аз обаче бих ги полазвала само след консултация с лекар

# 663
Фикси, честита ви нова захапка. С много зъбчета се обзаведохте за нула време, браво! Благодаря за съвета  Hug
Жени, Попи, за пръв път виждам такава играчка и малко не мога да разбера за какво служи  newsm78 Ако детето само стои вътре няма ли да му писне за нула време или има и други ескстри?
lawyer, мисля, че на Попи педката и го беше предписала това с вит. С. Оправяйте се бързичко
На моето чавенце пък му се е подсякла малко цепката на дупенцето. Някоя мама беше казала за тридерм ама като прочетох листовката ми се вижда много страшно. Вие с какво се мажете?

# 664
Stefi, на нас страшно ни помогна Павлодерм -бяхме супер зле с подсичането преди това. Той е с македонска мас, невен, пантенол. Доста е евтин и много се учудих как добре подейства. Успех Wink

# 665
Ох знам за това с витамин С, обаче ме е страх. Аз и го давам да го пие, за да се пребори по-бързо с настинката.
Мен ме е страх да го капя в носа от гледна точка, че все пак си е пригодено за друго и да не се почувства зле.... знам ли  Thinking
А този метод по принцип от лекар ли се препоръчва или е от тези предаваните от уста на уста?
Нашата педиатърка ми го каза, да давам течния вит.С и да капвам няколко капки в нослето. Peace

Ивет, как вървят забавленията при вас?Вече в чудо съм се видяла, чакам с нетърпение да идва времето им за сън, че малко да отпочивам, през другото време ме правят на луда калинка, всеки иска внимание за себе си и като съм сама, става чудно  Crazy Не,че и като таткото е вкъщи е по-добре. Докато бяха по-малки, успяваше да ги укротява, защото Тео беше по-кротък и си стоеше мирно на шезлонга, но сега и той се научи и започва да протестира, чак се кара  Laughing Отделно, и заради лошото време не сме излизали от миналата събота, тотално полудяха децата вкъщи, че и аз покрай тях. Усещам се, как на моменти изпадам в някакви депресивни състояния, и взимам по един Белергамин от време на време  ooooh!

# 666
Нашата педиатърка ми го каза, да давам течния вит.С и да капвам няколко капки в нослето. Peace

Ивет, как вървят забавленията при вас?Вече в чудо съм се видяла, чакам с нетърпение да идва времето им за сън, че малко да отпочивам, през другото време ме правят на луда калинка, всеки иска внимание за себе си и като съм сама, става чудно  Crazy Не,че и като таткото е вкъщи е по-добре. Докато бяха по-малки, успяваше да ги укротява, защото Тео беше по-кротък и си стоеше мирно на шезлонга, но сега и той се научи и започва да протестира, чак се кара  Laughing Отделно, и заради лошото време не сме излизали от миналата събота, тотално полудяха децата вкъщи, че и аз покрай тях. Усещам се, как на моменти изпадам в някакви депресивни състояния, и взимам по един Белергамин от време на време  ooooh!

Белоснежка, напълно те разбирам Heart Eyes. И аз повечето време съм сама с тях, през деня е горе-долу добре, но следобяд и вечерта настава пълен ад. Едната като почне да реве и недоволства към 4 часа, та чак до 12 откарва и не иска да спи - като я сложа в леглото изпада в истерия направо. Само се местим по шезлонги, люлки на ръце, ужас направо. Добре че другата е сравнително кротка, че досега да съм се гръмнала ако и двете бяха такива  Crazy Но като ревнат и двете става пълен ад. Но това с предаването на болестите ще ни е голям ад - едната се разболя, сега и другата прихвана веднага, представям си какво ще стане като тръгнат по градини Sad

И ние рядко излизаме, че аз не мога сама да ги извеждам  - количката седи в колата, трябва да я сгъвам, разгъвам, отделно те станаха тежички, абе луда работа, чувствам се като затворник - все трябва да има втори човек, за да ги изведа и изляза навън. Много е трудно с две, направо се чудя някой като ми се оплаква с едно дете Laughing. А и ние си ги гледаме сами, нямаме баби пенсионерки да помагат, само майка ми от време на време идва като има възможност. Една мама на близнаци много ме "успокои"  като каза, че зорът бил до 3-тата година - след това ставало супер лесно, аз си мислех че е максимум до година и половина Confused Абе ще избутаме някак си, после поне ще си играят заедно и ще ни е по-добре отколкото с едно дете

# 667
Стефи, тридерма е с антибиотик, противогъбично и кортикостероид. За едно подсичане множко ми се вижда. Само е зачервена цепката или има и пъпки? И при нас е зачервено, мажа го с едно правено кремче, което продават тук в някои аптеки. Май помага, макар че ту е червено, ту не толкова  newsm78

ivette, не можеш ли да помолиш някоя съседка да ти помага със свалянето и качването на бебоците? Много кофти така Sad. Ако е някакво успокоение тук не е за разходки, мъгливо и влажно е едно такова.

# 668
Стефи, тридерма е с антибиотик, противогъбично и кортикостероид. За едно подсичане множко ми се вижда. Само е зачервена цепката или има и пъпки? И при нас е зачервено, мажа го с едно правено кремче, което продават тук в някои аптеки. Май помага, макар че ту е червено, ту не толкова  newsm78

ivette, не можеш ли да помолиш някоя съседка да ти помага със свалянето и качването на бебоците? Много кофти така Sad. Ако е някакво успокоение тук не е за разходки, мъгливо и влажно е едно такова.

Не за съжаление, нашите съседи са доста нелюбезни и антисоциални, а и повечето са доста възрастни и едва ходят Sad

# 669
Мамите с близнаци - наистина е много трудно, аз имам преки впечатления - не само справянето с две деца, но и във финансово отношение. Но пък след време ще имате две прерасни пораснали деца  Grinning

Лойърче, и на мен витамин Ц-то ми е препоръчано от нашата педиатърка, не бих си позволила да си правя свободни само лечения.

Стефи, играчката е за периода, в който бебето сяда и мже да си натиска разни копчета, да му светя лампи и да бара дрънкалки. Голяма работа върши!

Момичета, направихме си страхотна фотосесия с мъжо, бебка и кучо - много съм щастлива. Снимките ще са готови в петък - нямам търпение  Crazy

Нещо обърках и болднах целия пост...

# 670
Мамите с близнаци - наистина е много трудно, аз имам преки впечатления - не само справянето с две деца, но и във финансово отношение. Но пък след време ще имате две прерасни пораснали деца  Grinning

Лойърче, и на мен витамин Ц-то ми е препоръчано от нашата педиатърка, не бих си позволила да си правя свободни само лечения.

Стефи, играчката е за периода, в който бебето сяда и мже да си натиска разни копчета, да му светя лампи и да бара дрънкалки. Голяма работа върши!

Момичета, направихме си страхотна фотосесия с мъжо, бебка и кучо - много съм щастлива. Снимките ще са готови в петък - нямам търпение  Crazy

Така е, да, доста се изнемогва финансово, още повече че майчинството е едно, а гледаш две бебета, да не говорим, че няма вариант едното да износва дрехите на другото както при две на различни възраст. Супер за фотосесията, аз чакам малко да порастнат и да сваля и някое друго кило  Laughingи мисля и ние да си направим една

# 671
Аз пък чакам да ми се скрият петната по лицето, ама май няма да го бъде  Confused
Вие обзаведохте ли се с пигментни петна? Аз съм бяла и не си личат много, ама ме дразнят.

# 672
Аз пък чакам да ми се скрият петната по лицето, ама май няма да го бъде  Confused
Вие обзаведохте ли се с пигментни петна? Аз съм бяла и не си личат много, ама ме дразнят.

Аз се спуках да си мажа лицето с един избелващ крем на Дюкре по време на бременността, за да не ми излязат. Плесках се на воля, защото на практика почти не съм излизала на слънце. Имам обаче по гърдите петна, които док каза, че до 6 месеца трябва да изчезнат.

И аз не се харесвам особено на снимките с тези големи бузи, но и това са спомени.

# 673
Аз пък чакам да ми се скрият петната по лицето, ама май няма да го бъде  Confused

Нямам, ама пък ела да ми видиш корема - ужас, толкова много стрии и нищо не помага. Мазах някакви ампули на Лиерак, кремове - няма спасение, пък си ми и седят лилави вече няколко месеца  Cry

# 674
Фикси, няма пъпчици, просто е зачервено и исках да взема предница докато не е станало по-зле.
На мен по лицето нищо не ми е излизало ново, но пъпа ми стана направо кафяв като тъмното на гърдите  Sick абе ненормална работа
Ивет, Белоснежка, възхишавам ви се  newsm20 Като знам мъничо как ми свива сърмите и не ми се мисли ако бяха две...ама пък е такова щастие  Heart Eyes
За стриите - ама разбира се, че ги имам с пълна сила - лилави и дълбоки. Ивет, за тях нищо не помага, доста четох по време на бременността и всички така казваха. За позаличаването помагало утайката на кафето от кафемашината и да го втриваш в кожата. Ама пък си е голяма занимавка и едва ли ще имаш това време.

Общи условия

Активация на акаунт