Успешно "олежани" бебета - тема 4

• 20 610
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Аз не стерилизирам още от началото - когато се е налагало да пие от шише. По-точно, стерилизирам ги веднъж на 2-3 дни.

През останалото време само ги мия с нейната гъбичка и обикновен препарат.

# 646
Аз давам само  вода, от скоро и чай от шише, но той пие примерно на 4 дни веднъж.Стерилизирала съм 2 пъти сигурно само  Embarassed Като преваря вода и обливам биберона и шишето, но това примерно на 10 дни веднъж.Иначе онзи ден взех този Бочко за съдове Мирише на зелена ябълка, мисля с него да мия нещата му.Не голям проблем да си има отделен препарат.А може и ние да минем на него вместо веро, защото вече перем дрехите на цялото семейство с течния Бочко  Laughing

# 647
Мария е само на АМ откакто е родена, имам 10-ина шишета и много биби, защото вечно е с биба в устата (напоследък се е разприказвала, та я плюе и върти джуджките). Аз все още стерилизирам след всяко хранене всичко, но мисля, че е време да разредя.

# 648
И ние сме на АМ и стерилизирам веднъж на ден, а иначе ги мия с неговата гъбичка и препарата на Бочко. И мисля че почне ли да слага всичко в устата е безмислено да се стерилизира толкова често а веднъж седмично например.

# 649
  • на земята
lawyer ,да знам,че имат серия за бебета  Laughing Педиятъра каза ,че най вероятно се касае за суха кожа,но все пак не е сигурен,предпочитам да я заведа да я види специялист,но като гледам кожата вече не се лющи и се оправя,няма смисъл да я третирам като суха,а тя да не е  Peace  Иначе за Биодерма съм чела добри отзиви (бебешката) но не съм ползвала ..))) Лека вечер и дано тази вечер пак спим,малко пръцкаме сега ама дано поотмине  #Crazy

# 650
Аз пък нали кърмя със силиконови зърна и всеки път ги мия с Бочко и заливам с вряла вода от онези кани с бързото завиране. Страх ме е да ги стерилизирам в стерилизатора, че хич не са евтинки, а имам само два комплекта и ще е голям зор да намеря други.
Друго да си призная, след душ си измивам гърдите пак с Бочко  Embarassed за да няма останало нещо от душ гела. То едва ли сега разбирате колко съм луда  hahaha ММ се заля от смях като разбра

# 651
Аз стерилизирам след всяка употреба шишетата /Попи, и ние сме с шише от началото, ама аз имам 2  душко + 2 малки за всеки случай/. Но това го правя защото така или иначе като ги измия, трябва да ги сложа някъде и в стерилизатора ми е най удобно, а оттам вече само 1 копче натискам....Иначе моето педи каза до 10 месец. Но... не смятам, че трябва чак толкова да се вглеждаме. Сияна пипа много неща, които не са стерилизирани естествено и после в устата /особено сега/. Мисля че максимум до 3-я месец. Достатъчно е също и измитото само да се полее с гореща вода.

И нашите бузи са сухи, даже леко май грубеят... мажа като излизаме,ма ефект йок.

Попи, я кажи, преди месец някъде беше сложила линк към един детски музикален център. Имате ли такъм или ще купувате?

Белоснежка, Сис ядеше и яде на 3 часа....

# 652
Добро утро и честити ни зъби 3 и 4  Shocked Дано малко се поспре синковеца, че да понапредна със захранването.
Стефи и аз съм от лудите душко, та ще те светна как да си луда наполовина. Вземаш един интимен душ гел - лактацид например и си миеш всьо и все с него. Е, косата с шампоан де  Mr. Green

Бочкото за съдове и аз ползвам да мия гризалките. Кой знае какво има в него и само се води за деца, ама карай, то ако се замисляме за всичко, нищо не трябва да вземаме от магазина.

# 653

Попи, я кажи, преди месец някъде беше сложила линк към един детски музикален център. Имате ли такъм или ще купувате?

Имаме такава, подарък ни е   Купи от Ибей, по-евтини са  Simple Smile  Още не я ползваме, стои в един кашон.

# 654
аз й взех тази вчера от Бг http://www.ebay.co.uk/itm/Bright-Starts-Entertain-and-Grow-Sauce … sh=item3ccd2a51f8
Направиха ми отстъпка и излезе колкото тази
Но се чудех за възрастта - на описанието и на кутията има 4m+, а като питах от фирмата и пак на кутията има и 9+...
Сложих я снощи за малко и някак стоеше много напред, а дупето щръкнало назад  Grinning , но умишлено не е в позата още да скача.

Аз днес съм на лунната диета и от сега умирам от глад, не знам дали и как ще издържа да довечера  smile3515 newsm55

# 655
аз й взех тази вчера от Бг http://www.ebay.co.uk/itm/Bright-Starts-Entertain-and-Grow-Sauce … sh=item3ccd2a51f8
Но се чудех за възрастта - на описанието и на кутията има 4m+, а като питах от фирмата и пак на кутията има и 9+...
Сложих я снощи за малко и някак стоеше много напред, а дупето щръкнало назад  Grinning , но умишлено не е в позата още да скача.

Аз днес съм на лунната диета и от сега умирам от глад, не знам дали и как ще издържа да довечера  smile3515 newsm55

За след 4 месеца са, ще стане по-стабилна с времето.

Не ми говори за диети, Жени, аз така се освиних покрай празниците... Ама сега пак започнах 90 дневната, та мисля да продължа да свалям, този път малко по-сериозно.

# 656

За след 4 месеца са, ще стане по-стабилна с времето.

Не ми говори за диети, Жени, аз така се освиних покрай празниците... Ама сега пак започнах 90 дневната, та мисля да продължа да свалям, този път малко по-сериозно.

аз точно затова нали мислех след празниците да я почвам, ама нещо май съм "мека Мария" и все отлагам...!
виж каква намерих и може би ще пробвам първо нея някой ден http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692917.45

ама още не съм я разучила, само ми стои отворен прозореца  newsm62

# 657
Нисковъглехидратните диети са п-лесни за спазване, но и по-вредни за организма - лично мое мнение, Жени  Simple Smile  Тялото има нужда да приема всякакви вещества, затова съм се спряла на 90-дневната. Малко трудни ми идват плодовите дни, но то се слабее с малко усилия на волята, няма как.

# 658
Момичета, вече говорихте за хрема, но да попитам и аз.
Ние от една седмица сме със сополи и кашлица. Кашлицата я овладях с хомеопатичен сироп.
За хремата ползвам Стеримар (морската вода), след това изсмуквам с аспиратора и накрая капвам капки Виброцил. Има ефект, но за няколко часа и после пак се запушва.
Направо ми е ужас да гледам как ми се мъчи детето. А капките не мога повече от 3 пъти на ден да ги капя, аз даже 5 пъти ги слагам. Кажете нещо, което да е ефикасно наистина  ooooh! Вече цяла седмица сме така, а утре по предписание трябва да спра и капки и всичко Sad

# 659
Лойърче, нашето носле се повлия добре от капването на течен вит.С с капкомера.

Общи условия

Активация на акаунт