Отговори
# 165
Мен напоследък ме е ударила една кулинарна вълна...много ми се готвят разни вкусни нещица Simple Smile  chef

# 166
Нищо не ме е удряло мен....освен да ям. )))))

# 167
mirama от там ни идваха големите спорове,защото много имена отпаднаха поради тази причина. Но Сашко така или иначе самото дете няма да приеме,защото тук никой няма да му казва така а почти сигурно с пълното име Александър. Наричането с непълното име а накратно не се чува често. Като си отиде в Бг и започнат да му викат Сашко ще се дразни мисля. Иначе за това,колко е популярно.... не ме бърка. Тук не е супер популярно, а ако някога заживеем в България пак не ме интересува.  Peace

# 168
А....яденето въобще не го коментирам...зверски глад ме мъчи, както и зверски киселини.

# 169
  • София
Ооооо напоследък и мен ме гони някакъв глад и постоянно нещо тъпча....направо незнам до кога ще изкарам така - постоянно да се тъпча....а и като почна да ям малката почва да ме сритва или побутва в корема  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 170
Аз снощи в един гръцки ресторант се натъпках като някакво прасенце и после у нас на дивана просто грухтях.  Mr. GreenТака се бях натъпкала,че май чак бебо го бях затиснала и не мръдна цяла вечер.  Laughing Е, в 23ч пак бях гладна!  ooooh!

# 171
Ооооо напоследък и мен ме гони някакъв глад и постоянно нещо тъпча....направо незнам до кога ще изкарам така - постоянно да се тъпча....а и като почна да ям малката почва да ме сритва или побутва в корема  hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 Алекс,сигурно е доволна от храната  smile3534
Аз тия дни съм се издула като дирижабъл...пия един сироп за WC , ама от него само ми се подува корема...още малко и ако не подейства го спирам Simple Smile Мен глад си ме гони постоянно,започвам да се плаша...има много време до края,сигурно няма да мога да се движа  Grinning

# 172
и аз съм на кулинарна вълна,боря стреса Mr. Green
лошото е,че взех да правя някакви нови рецепти,които не винаги се получават....

# 173
  • София
Ооооо напоследък и мен ме гони някакъв глад и постоянно нещо тъпча....направо незнам до кога ще изкарам така - постоянно да се тъпча....а и като почна да ям малката почва да ме сритва или побутва в корема  hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 Алекс,сигурно е доволна от храната  smile3534
Аз тия дни съм се издула като дирижабъл...пия един сироп за WC , ама от него само ми се подува корема...още малко и ако не подейства го спирам Simple Smile Мен глад си ме гони постоянно,започвам да се плаша...има много време до края,сигурно няма да мога да се движа  Grinning

Хахаха мани, мани.
Онзи ден ходих да си купя Магнезии, че ми беше свършил и навръщане викам: "айде само едни семки да си взема и си прибирам....е да ама не" като награбих няколко неща и ударих 6 лв. и после се оплаквах на любимия...че съм станала бетер бременна, а до преди това не ми се ядеше така и не ми се дояждаха някакви неща като видя в магазина или прочета тук  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha направо незнам, сигурно наистина няма да можем да се движим до края  Joy Joy Joy Joy Joy ако си споделяме какво ни се яде или какво се яли  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy ама поне така и аз ми разнообразявате яденето, че иначе на моменти и аз незнам какво ми се яде и чудя и мая какво да сготвя.

# 174
  • София
Добър вечер!
Аз да се похваля, че гледах Здрач  Party За челите книгите, да знаете, че краят не е точно такъв във филма  Wink

Вече имам първи покупки за бебето, и то от свеки  Shocked  Crazy Ходила на "Произведено в България" и ми донесе разни дрешки. Цените са страхотни и много ми се ще да успея до 2.12. да отделя някакви пари и да ида до там, да купя още неща, а и за каката също.

И на мен ми се въртят из главата само мисли за ядене  hahaha

# 175
А има ли фенове на Дневниците на вампира,Малки сладки лъжкини,Игри на тронове,Отмъщението?Не че нещо,ама от 1 година ме е ударила голяма киноманска(по скоро сериалска) мания  Joy Joy Joy

# 176
Аз изгледах всички сезони на "Fringe" ,както казвате Дневниците на вампира и още един сериал,и сега вече се чудя какво да гледам ... Thinking
А да ви питам, какво правите с нервите   newsm78  аз съм ужасно нервна  имам си и проблеми де ,но все пак немога и незнам много ли се отразява на бебчето и плакането също  Rolling Eyes

# 177
Александър в последно време стана популярно.
Мъжът ми е Александър, кръстен е на дядо си, целият им род са все Александровци. Много ми харесваше името, но за синковеца избрахме друго. Не ми харесва галеното Сашко, към мъжът ми винаги се обръщам с цялото име Александър.

# 178
Доста сериалчета съм изгледала и аз така като се замисля.......щом ти харесва игра на тронове,ако искаш погледни устоите на земята,мисля че ще ти допадне...

# 179
Добър вечер, сладурани!

Преди малко се връщам от ЖК.
Дадох резултатите от ФМ;
50кг. съм - не съм качила кг от 1 месец;
кръвно - 120/60 - по-добре е от преди месец.

Даде ми направление за кръв+урина+антитела,
НО ми каза, че следващия път ще ми вземе вагинален секрет и ще трябва да си го платя?!  Shocked

Колко вагинални секрета се поемат от ЗК?  Rolling Eyes

Досега ми е взимала такъв секрет само 1 път !

Общи условия

Активация на акаунт