Отговори
# 525
аз съм в Майчин дом, при д-р Клисурски.
зълва ми беше при д-р Георгиев, ама май са двама с едно и също име и фамилия  Rolling Eyes
да, аз затова пиша Сашо, интересува ме дали води ЖК и ако да сиг ще се местя при него, много съм доволна от него

Аз съм при Сашо Георгиев, води ЖК Simple Smile

доволна ли си, все пак аз ходех на частно при него няколко пъти и си е друго отношението като дадеш 60лв. за преглед

# 526
  • София
Не съм имала проблеми с него, досега 2 пъти ми прави микробиология по каса, защото казах че имам течение, отговаря на въпросите ми, до сега имам 3 ходения при него, 2 пъти ме гледа на ехограф, а единия път предния ден бях на ФМ и беше излишно. С 2 думи доволна съм, но си записвай час 2 седмици по рано, че да не чакаш много и да знаеш, като е втора смяна преди 2.30 не отивай, по принцип е от 13 часа, ама не идва тогава.

http://mc.maichindom.com/agkab.phtml тука ще му видиш графика Simple Smile

# 527
при него беше зълва ми и беше доволна  Peace

# 528
  • София
и двамата се казваха Сашо Георгиев, единия по-млад, другия по-стар. сега не знам дали са още двамата там, не съм питала.

само един е сега ей този е да не стане грешка за кой говорим http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81%D0%B0%D1%88%D0%BE+%D0%B3%D0 … :429,r:0,s:0,i:82

# 529
и двамата се казваха Сашо Георгиев, единия по-млад, другия по-стар. сега не знам дали са още двамата там, не съм питала.

само един е сега ей този е да не стане грешка за кой говорим http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81%D0%B0%D1%88%D0%BE+%D0%B3%D0 … :429,r:0,s:0,i:82
същият е

# 530

да, поправих се, видях в сайта, той.
при него с миналата по заместване веднъж ходих и останах доволна  Peace
с моя АГ са в една смяна мисля и може и с теб да сме се засичали някой път Wink

# 531
  • София
с моя АГ са в една смяна мисля и може и с теб да сме се засичали някой път Wink

може Simple Smile, виждала съм го и твоя доктор, в първия кабинет, аз на 17.12 ще съм там, ако някой идва на същата дата да свирка Simple Smile

# 532
Ео, уби ме  Laughing Аз си спомням, че ти имаше предчувствие за мъж, пък и на тебе в началото ти казаха девойка. Хайде честити сини гащи! Като прочета такава история и все си мисля моята девойка девойка ли е или не са видяли нещо  Joy
А колко грама ти е младежът? (питам, защото пишеше, че се усеща и отвън на корема)

# 533
Можете да сложете и синия щъркел за мен-ще си имаме мъж!!!
(към Април2013 ли трябваше да се обърна на лични?)
Днес се обадих на АГ-то и ме взе,че не можех да чакам за утре Winkвсичко с бебо е ок-230 гр.Стомахчето затворено,абе сладур-и не спира да ме рита Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesТаткото е най-щастлив от всички.

# 534
Алексиана Laughing, най-накрая ще видим със сигурност, все едно от двете ще излезе  Mr. Green
Сега не знам колко е, не видях да го пише някъде и изключих да питам, но миналата сряда като ходих, е бил 365 гр. Значи да е към 400 сега?  Thinking

# 535
За коланите-аз съм твърдо ЗА!!!Като се сложи по-надолу не пречи колана...пък и за да оцелее бебето трябва и майката да оцелее и все пак - надявам се да не се случват произшествия на никоя от нас Wink

Честито на мамите разбрали пола!  Hug

П.С. На мен доки досега никога не ми е казвал колко тежи бебо или каква дължина е...винаги ми казва,че отговаря развитието му на седмиците в които съм..ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще го питам следващия път Simple Smile

# 536
И на мен не ми казват, вадят снимки за картона и на снимките пише  Mr. Green

# 537
Здравейте и от мен!! Много се радвам да се присъединя към всички вас Априлски мами Simple Smile
Говорейки за мен - мога да кажа, че това ми е първа бременност, термина ми е за 26 Април и очакваме момиченце. Но да видим все пак на ФМ на 10 Декември какво ще кажат Simple Smile

# 538
Да ви питам един козметичен въпрос. До третия - четвъртия месец си бях ок, но от няколко седмици много се засилиха проблемите с кожата - пъпки. Никога не е била идеално, но не повече от една, две, сага са си повечко. Гадното е, че ми излизат и по деколтето и гърба, а там никога не съм имала. То с бременността е така - или се изчиства или се влошава кожата. Ако някой и имал или има този проблем да знае може ли да се прави нещо по въпроса?

# 539
Здравейте мамчета Hug и добре дошли на новодошлите мамчета  bouquet
Преди малко се връщам от АГто.Jos миличка,беше права.Док каза,че резултатите ми са добри,имам лека анемия и ми предписа Феро-Фолгамма-желязо.Благоаря на всички,кито се опитаха да ме пооспокоят Hug
Утре ще ходя да си взема продължения болнични и дано микробиологията е излязла,че да я види.
ЗА коланите:,хъммм сложна тема.Аз не съм шофер ама ми пречи и на мен като го слагам,и го отпускам Peace Претърпях катастрофа преди около 5 години на Обиколна в Овча Купел,колана така се заби в мен,че не можех да дишам,да се смея или да спя по гръб,но да наистина ме спаси(от пряка,едни идиоти изкочиха пред колата и ние се забихме в тях без спирачен път,казаха,че не са ни видяли :2gunfire:0)Ходих на Ренген и слава богу нищо ми нямаше,освен неудобството за около 1-2 месеца.
Та недай си боже да се случва докато е бременна някой жена,просто не го виждам бебечето Cry

Общи условия

Активация на акаунт