Отговори
# 540
Бебето е в някаква степен защитено, има плацента, околоплодна течност, които предпазват все пак. Не е като директно то да поеме удара.

# 541
Голям дискусия е имало за колана.
Докато се возех, не ми е пречил, дори предишната бременност си мислех, че това изключение за бременните жени е глупост и тези, които не си слагат колана са лигли, но........сега ми стяга, когато шофирам, може би защото когато съм зад волана съм по-напрегната, изправена и внимавам.
Принципно спазвам всички знаци, ограничения и правила, но то си е божа работа, в Бг повечето шофьори не спазват правилника, за съжаление.
Аз си мечтая за едни яки глоби, камери на всякъде и да им идват честитки, които директно да се взимат от заплатата или начисляват към данъците. Денис, да каже в Холандия, превишиш с малко скоростта, снимат те и честитка. Не може да не платиш, няма измъкване. В Австралия за неправилно паркиране за 10мин,  приятелка са я глобили 100 или 200 евро, не помня, няма да си дисциплинирани водачите тогава ли?
А ако катаджиите са, като вчерашните, които ги мързеше да гледат........ Whistling
Купих коледен пелймобил от Комсед, има намалени по 25,90.
Измислила съм част от задачките за дребния, надявам се това да го митивира да е послушен до Коледа Wink, то детето си е послушно, но има и понякога издънки.

# 542
И на мен не ми казват, вадят снимки за картона и на снимките пише  Mr. Green

Аааа,на мен не ми вадят снимки за картона,само на компа на доки си стоят  smile3516

# 543
  • София
И на мен не ми казват, вадят снимки за картона и на снимките пише  Mr. Green

Аааа,на мен не ми вадят снимки за картона,само на компа на доки си стоят  smile3516

всички снимки са си в мен  Grinning само на последната жк прикачиха в картона ми една снимка на крачето- не знам защо  newsm78  иначе си имам цял албум към 20-тина снимки..е само 8 са ми от първата фм Simple Smile

# 544
Здравейте и от мен!! Много се радвам да се присъединя към всички вас Априлски мами Simple Smile
Говорейки за мен - мога да кажа, че това ми е първа бременност, термина ми е за 26 Април и очакваме момиченце. Но да видим все пак на ФМ на 10 Декември какво ще кажат Simple Smile

Добре дошла!! Лека бременност!! Simple Smile  preggo

# 545
  • Варна
Здравейте и от мен! Досега само ви четях, сега вече и аз искам да се присъединя Simple Smile  И на мен ми е първа бременност, терминът ми е на 27 април Simple Smile . Вчера бях на ФМ при д-р М.Яков и се оказа, че ще си имаме момченце  Grinning

# 546
Добре дошли на новите мами newsm68 newsm44

# 547
Добре дошли на новите мами и лека бременност!!! Hug

Добро утро от мен момичета...само аз ли съм като будилник...всяка сутрин в 7.30/8.00 съм се ококорила...и това е най-вече заради WC-то ....не знам за вас,ама аз го посещавам по 200 пъти на ден и много често след като се изпишкам вместо да получа облекчение,получавам някакво напрежение и все едно ми се втвърдява корема и ме стяга..Дали не получавам контракции или имам някакъв проблем с пикочните канали?

# 548
Добро утро!

Добре дошли на новите мами и честито на всички узнали пола на бебоците  Hug

Ние се включваме в розовата група с бебета  stork-girl . Вчера бяхме на ФМ и доктора няколко пъти каза, че на 100% е момиченце  Grinning. Всички вкъщи са много доволни и сега мислим име. Важното е, че принцесата се развива чудесно и всичко и е наред. Отговаря си точно на седмиците. Имаме и снимки и клипчета.

Май се заформят доста мами от района Овча Купел-Борово Simple Smile. Може да си направим една срещичка.

Котараче, направо ти завидях, че спиш до 7.30. Аз се куквам към 3 и до към 6 будувам  ooooh!. А към 7.30 ставам с триста мъки да изпратя мъжете на работа.

# 549
Айде последен зор тука 4-5 дни, после да се местим другия уикенд, та и аз да съм от овчакупелските жители предколедно, че вече си мислех, че ще боядисвам яйца в тоя апартамент и няма да украсявам елха там. Crazy
Отивам сега на нефролог, да стискате палци да не ми кажат нещо много лошо, че голям страх ме гони:))

# 550
Добро утро!

Добре дошли на новите мами и честито на всички узнали пола на бебоците  Hug

Ние се включваме в розовата група с бебета  stork-girl . Вчера бяхме на ФМ и доктора няколко пъти каза, че на 100% е момиченце  Grinning. Всички вкъщи са много доволни и сега мислим име. Важното е, че принцесата се развива чудесно и всичко и е наред. Отговаря си точно на седмиците. Имаме и снимки и клипчета.

Май се заформят доста мами от района Овча Купел-Борово Simple Smile. Може да си направим една срещичка.

Котараче, направо ти завидях, че спиш до 7.30. Аз се куквам към 3 и до към 6 будувам  ooooh!. А към 7.30 ставам с триста мъки да изпратя мъжете на работа.

Честита госпожица! Wink
Аааа аз през нощта пак се събуждам Wink миналата сутрин се събудих в 4.30..до 7.00 се мъчих да заспя...заспала съм и в 8.30 пак се събудих  #Crazy #Crazy #CrazyПак всички ми казват,че сега било времето да си почивам и да спя....да бе да!!! Mr. Green

# 551
Добро утро и от мен преди работа. )))

Аз си спя до към 8ч, но през нощта ставам. Вече ми омръзна да спя на една страна, но няма как, абсурд вече да легна по корем. По гръб не мога, че ме боли таза, изобщо идилия.
Днес се претеглих, с ужас установих, че съм качила още 1кг, но ще видим утре сутрин пак. Може да е станало грешка. ))))

Ео, честит ви апартамент, ей на това се казва скоростна покупка и местене. )
Успех на прегледа.

# 552
Айде последен зор тука 4-5 дни, после да се местим другия уикенд, та и аз да съм от овчакупелските жители предколедно, че вече си мислех, че ще боядисвам яйца в тоя апартамент и няма да украсявам елха там. Crazy
Отивам сега на нефролог, да стискате палци да не ми кажат нещо много лошо, че голям страх ме гони:))

УСПЕХ!!!Всичко ще бъде наред,не се притеснявай!  Hug

# 553
  • Варна
Добре дошли на новите мами  Hug

Снощи Балев потвърди, че всичко е наред и да се наслаждавам на бременността  Party
Поуспокоих се малко:)

За ставането - аз ща не ща в 6.45ч съм будна, че трябва да се ходи на работа. Иначе излизам чак към 8.40ч, но сутрин мия чиниите (мъжо готви вечер, а аз вечер не фунционирам и освен да хапна и да легна на дивана друго не мога Grinning), правя си кана с чай, закуска, малко новини, малко разкършващи упражнения от йогата, гримиране и пак съм закъсняла  Joy Joy Joy.

# 554
  • Пловдив
Еееей, голяма дискусия за тез колани Mr. Green
Ние нали сме си все по пътищата, още от предната бременност, та аз колан си слагам винаги Peace Случвало се е да го сваля за малко, когато ми е адски некомфортно (единия път ни спря и полиция Rolling Eyes), но по принцип си ми е навик Simple Smile Дори и в такси като се качвам, го слагам и шофьорите ме гледат странно hahaha
Има специални приспособления:
Скрит текст:
сега мисля да ли да не си взема такова (между другото, сега виждам, че тук са на безбожни цени #2gunfire). Обмислям да поръчвам такова тези дни, че корема ми в момента е колкото в 8мия месец миналия път и определено с колан ми е дискомфортно Sad

Днес съм на преглед следобед и искрено се надявам да ми кажат пол, че вече взе много да ме гложди любопитството hahaha дано да не се скрие пак, защото моята доки и предния път имаше предположения, но пак ми каза, че докато не е 100% сигурна няма да ми каже Sad
Вчера си пуснах отново изследвания - за 20 дни на строга желязосъдържаща диета + таблетки, резултата за хемоглобина е още 3 единици надолу  #Cussing out
Много кофти, ще видя и док какво ще каже, но дано не се наложат вливания Sad

За ставането сутрин - от както се помня, това ми е  най-големият кошмар hahaha Затова и работата ми е 2-3 пъти в седмицата (на 24 часови дежурства), затова и учех и продължавам да уча задочно smile3532
Като родих, дребния не спеше по цели нощи в началото, но към 5 се предаваше и откарваше до към 11 Twisted Evil И понеже през нощта баща му се грижеше за него и ми го носеше само за кърмене, аз бях супер доволна от ситуацията Simple Smile после си запази режима и докато тръгна на ясли, си спахме до към 10-11 с него Mr. Green
е... от януари т.г. нещата добиха съвсем други измерения Rolling Eyes - всяка сутрин ставам в 7:30, за да мога да го заведа... много криво ми беше в началото, но се свиква...
Е, събота и неделя и в дните, когато си е вкъщи, си продължаваме спането до към обяд Crazy Joy[/color]

Общи условия

Активация на акаунт