Отговори
# 555
  • София
Добро утро,

Успех на всички на прегледите днес и тези дни. Само хубави новини от тях ви пожелавам, а и съм сигурна, че ще са такива.
Хайде на криещите се бебета да не се крият вече и да видим какви ще са  hahaha hahaha а и групичката да се напълни с розови и сини щъркелчета.

# 556
здравейте и от мен
от сутринта е напекло едно слънчице и времето е хубаво
само за разходка, ама съм на работа Rolling Eyes

добре дошли на новите мами, лека и безпроблемна бременност на всички Hug

# 557
  • Пловдив
basten, пратете насам малко слънце, пък аз ще Ви върна жеста с мъгла hahaha Mr. Green
така хем няма да Ви е яд, че сте на работа, пък аз ще мога да направя една обиколка на града и заради Вас smile3534

# 558
някоя мама май разпитваше за плетките, е онзи сайт вече не ми го отваря нещо, но намерих една стр. в ФБ с доста модели и обяснения ето линк http://www.facebook.com/Pletki . след малко отивам на пазар за прежда и почвам жилетка

# 559
Добро утро и от мен момичета.Добре доли на всички нови мами и лека бременност Heart Eyes
Чшстито на новоразбралите за  stork-girl и  stork-boy
За ставането-веднъж се будя нощем за WC-то(задължително Laughing,после таткото като става за рабта в 6:00 и пак до WC-то Laughing.След това задремвам и към 8-8:30 отлепвам,че съм гладна Joy
котараче–87 и на мен ми се случваше така на няколко пъти.А и по принцип имах на 2-3 пъти леки болки долу и втвърдяване и док каза да пия магнезий.Питай твойто АГ Peace
Успех на всички,на прегледите Hug
Суит–мъниче и аз така минах на таблетки(желязо+ф.киселина+витамин Б12) Феро -Фолгама миришат на шоколад GrinningДок каза да наблягам на телешко,свинско,ако мога да пия бульона им.А също така ядки с мед Sick(не обичам мед),и всякъкви зеленища.
Хайде момичета,аз изчезвам,че отивам пак при док за болничния и после до бачкането,да им го занса  bouquet

# 560
  • Пловдив
Мечо и аз съм така - същите хапченца, същите храни и в добавка червено цвекло, много лимони и грейпфрути, домати, домашен пастет от черен дроб, авокадо, жълтъци, елда и леща...
въпреки всичко това, хемоглобина ми от 97 на 9.11, падна на 94 от вчера Whistling
По принцип съм си с малко по-нисичък, но док ми каза и предния път, че не трябва да допускаме да пада под 100 Shocked Whistling ooooh!
Ще видя какво ще каже следобед като отида Tired

# 561
и аз пих 20 дни същите хапчета...в резултат от което от 107 сега е 105...... ooooh! и получих рецепта за едни други ,които пък са за дъвчене...верно не са неприятни на вкус ,но за сметка на това такива киселини получих снощи от тях ,че ми се ревеше.....

# 562
  • Пловдив
Аз ги пия от 2 месеца и половина Whistling

# 563
Аз ги пия от 2 месеца и половина Whistling

хахаха ооо ще си трая вече значи  hahaha

# 564
моя хемоглобин от началото на месеца е 107, казаха ми да опитам с храна да регулирам недостига, незнам сега какво е положението

kotarache, и при мен се случва този дискомфорт след тоалетна, обикновено, когато много съм стискала (например през нощта се опитвам да се събудя, защото ми се пишка и не мога да се разсъна, ужас)

данде, супер е страничката с плетките. аз завърших пуловера на съпруга ми, който плета от миналата пролет  Blush
сега съм започнала един шал за кумата, но него бързо ще свърша и съм харесала пак за моя мъж една блуза (пуловер, без ръкави, носи се над риза, незнам точно как се казва)
и за мен мислех една туника, но тази зима по-добре да се сдържа Simple Smile

не съм се вклучвала вчера, защото, цял ден зяпах поредицата "такъв е живота", която сте пуснали във фейса. сега мисля да догледам

# 565
привет и от мен, лека бременност на присъединилите се към темичката   bouquet

наистина за хемоглобина наблягайте на повече авокадо, телешко варено, леща, зелени салати, спанак, пилешки дробчета.
дано всичко е наред, Мъниче  Hug
Еовин, стискам палци всичко да е наред на прегледа! и честито новодомство! само положителни емоции, да е вълнуващо, а не досадно обзавеждане и ремонт Simple Smile и така времето ще минава неусетно.

за ставането нощем ставам по два пъти някъде, изпишквам някой път малката на WC или на гърнето в просъница. Иначе ставам към 12-1 да сготвя нещо до към 2-2.30, ако не съм сготвила по-рано и ако ми се готви. Ако мъжа ми не е пуснал пералнята, пускам дрехите.
Сутрин да споделя ставаме рано всички, мъжът ми най-рано към 5.30-6, простира, прави кафе, някой път закуска, около 6.30 ставаме ние с малката, приготовления, закуска, отиваме на работа, малката водим на градината.
не помня откога не съм спала следобяда, освен миналия уикенд 1 час съм се отвяла на спалнята с малката  Crazy а ми се иска следобяд да си поспя някой път, особено миналия месец много ми се дремеше...
лек ден на всички. тук няма мъгла и ми е много по-приветливо.
поръчах си разни книги от нета, освен детски и такива за мен и сега ги чакам с нетърпение. ама са художествени де, нещо ме наляга на четене на книги тия дни  #Crazy

# 566
здравейте коремчета Hug.аз на 11.12. съм на ЖК,и после започваме на 20 дена прегледи.при мен нещата са космически,започва да ми натежава доста и в къщи само се молим да влезна в 9 месец.лежа постоянно,бебките ритат доста.спрямо моите килограми доки ме предупреди че ще е много трудно и сега вече започвам да рабирам, но всичко си заслужава.

# 567
А при мен явно за минимални, защото сега нефроложката ме погледна и вика "коя седмица си", аз - 21ва. И тя  Shocked "къде е тва бебе, бе". Като се погледна в огледалото все още имам повече задник, от колкото корем  Blush Laughing Бъбреците ми за здрави, явно наистина само бактериите влияят, като излезе резултат от урината, ще каже какво да пия, за да ги държим далеч гадинките.
Също така, да ви кажа, по-нататък е възможно ако ви гледат коремни органи по някакъв повод, да ви кажат, че имате хидронефроза на левия бъбрек, нормално било за бременни, да не се шашкате. Бебето притискало и затова, минава след раждането. Това ме предупреди тя, да си знам за всеки случай, макар че при мен не се вижда засега такова нещо.

# 568
Момичета, появи ми се болка в лявата плешка и ми казаха, че може да е малък плексид, който бил характерен за бременните жени, заради изправената стойка. Додаха ми направление за ортопед и ще видим, трябва да се разровя за добър ортопед. Случайно някоя от вас пие ли рибено масло? Успешен ден на всички!!! Hug Hug Hug

# 569
аз пия омега 3 ,те са такива някакви комбинирани даже и фолиева киселина имат,много били полезни за нас бременните.

Общи условия

Активация на акаунт