Отговори
# 570
имам повече задник, от колкото корем  Blush Laughing
При мен положението е такова.  Mr. Green  Laughing

Сега си пуснах да гледам сериите на БТВ - Такъв е животът: Шейново.
Мисля, че ще се разплача след малко.....   Blush Heart Eyes

Вчера си бях в нас и с майка ми се вихрихме в кухнята, направихме мекички, кекс, сготвихме грах и да не забравя най-вкусното нещо от вчера - картофени кюфтета със сос...... почерпих се с няколко чашки кока-кола.  Blush Вчера си беше кулинарен ден, не се спрях цял ден и най-готиното е, че като си легнах.... заспах веднага, а по приницип в последно време виждам голям зор... докато заспя.
Пффф пак са спрели водата!!!  #Cussing out

# 571
Момичета почерпете се за здравето на брат ми-днес има рожден ден!!!

# 572
здравейте коремчета Hug.аз на 11.12. съм на ЖК,и после започваме на 20 дена прегледи.при мен нещата са космически,започва да ми натежава доста и в къщи само се молим да влезна в 9 месец.лежа постоянно,бебките ритат доста.спрямо моите килограми доки ме предупреди че ще е много трудно и сега вече започвам да рабирам, но всичко си заслужава.
извинявай ,ако не е много лично за теб колко килограма си защото аз съм с наднормено така и забременях и сега не ми дават много неща да ям и е много гадно  Cry

# 573
Devill Queen миличка,аз забременях 53кг.сега в момента съм 62.като се има впредвид че съм с двечки.доки ме предупреди че ще ми е много трудно защото на моите малки кг и ръст160.ще ми дойде в повече.корема ми е вече сякаш в 8 месец.трудно ставам,трудно лягам.

# 574
Момичета почерпете се за здравето на брат ми-днес има рожден ден!!!

да ти е жив и здрав рожденника ! аз сега се прибрах от пазар, сядам да ям и после почвам жилетката

# 575
да е жив и здрав рожденика и да се радва вуйчо Wink

Kamito, ще удържиш здраво фронта, няма страшно.
майка ми е забременяла с нас, близнаците на 45 кила, и е 1.62, накрая повече се е пазила, наистина е нямала сили да става с толкова тежък корем, но пък после  Heart Eyes
така че стискай здраво, има ли кой да ти помага? майка ми си е викала на смени майка и свекърва  Mr. Green
Еовин, радвам се, че бъбречетата ти са наред  Hug

от две-три вечери като че ли усещам нощем по някое време пуканията в корема, ама не осезателно, чакам ритничетата  Heart Eyes

# 576
да е жив и здрав рожденика   bouquet  

и аз съм 1.60 и в момента съм 78 кг  и незнам до къде ще я докарам  ooooh!  Thinking newsm78 ужасс, но пък най важнот е бебо да е добре   Whistling Heart Eyes Heart Eyes

# 577
jos ще се справя,за помощ ще викам по нататък свекито да помага.другия въпрос който ме вълнува и на 11.12. като отида при доки ще го питам и него.става въпрос за кръвните групи,аз съм 0 положителна,а мъжа ми е А отрицателна,как ще процедират по нататък.

# 578
jos ще се справя,за помощ ще викам по нататък свекито да помага.другия въпрос който ме вълнува и на 11.12. като отида при доки ще го питам и него.става въпрос за кръвните групи,аз съм 0 положителна,а мъжа ми е А отрицателна,как ще процедират по нататък.
Какво точно те притеснява с кръвните групи?

# 579
притеснява ме факта,че моя мъж като се е родил са му преливали кръв,свекървата и свекъра са с кръвни групи като нашите.доколкото съм чувала има някаква ваксина,което се поставя в 28 седмица от бременноста и 72 часа преди раждане,но не съм сигурна.

# 580
Ваксината, която се поставя в 28 г.с и до 72 часа след раждането се отнася само и единствено за случая, когато жената е отрицателен резус фактор, а мъжът положителен. Като ваксината след раждането е необходима само, ако бебето е положителен резус фактор.  А превантивната ваксина не е много разпространена в България.

Предвид, че ти си положителен резус фактор, нямате никакви проблеми с крвъните групи.

# 581
Ваксината, която се поставя в 28 г.с и до 72 часа след раждането се отнася само и единствено за случая, когато жената е отрицателен резус фактор, а мъжът положителен. Като ваксината след раждането е необходима само, ако бебето е положителен резус фактор.  А превантивната ваксина не е много разпространена в България.

Предвид, че ти си положителен резус фактор, нямате никакви проблеми с крвъните групи.
оле миличка много ти благодаря,направо се бях хакнала,свекито като ми се обади днес и ме филмира с тези неща.

# 582
Не мога да повярвам, че вече съм в 6-ти месец!!!  preggo
Времето лети и след около четири месеца, живот и здраве, моята бебка ще е в прегръдките ми! newsm32
Половината път е минат....  bowuu

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 13:48 от maminka23

# 583
За рибеното масло, аз пия Омега3 ,много е полезно за бременни.
kamito24 така е закръжните групи,ако си с положителен резусфактор изобщо не се притеснявай. И моите родители са така(майка ми с положителен,баща ми с отрицателен) и двете със сестра ми сме с отрицателен резусфактор, така че ние да му мислим сега.
За плексита,не знам колко е типичен за бременните,аз го имам от толкова много години го имам,че ......и в момента така съм схваната....  Confused

# 584

оле миличка много ти благодаря,направо се бях хакнала,свекито като ми се обади днес и ме филмира с тези неща.

оффф леле изкарах си и аз акъла като прочетох първия пост на Камито,защото и при нас кръвните групи са така ,и макар да си знам ,че само моята е от значение в случая и аз се филмирах за момент..... Joy
тва бременните сме опасна работа - всяко нещо е повод за паника  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт