Отговори
# 585
Ваксината, която се поставя в 28 г.с и до 72 часа след раждането се отнася само и единствено за случая, когато жената е отрицателен резус фактор, а мъжът положителен. Като ваксината след раждането е необходима само, ако бебето е положителен резус фактор.  А превантивната ваксина не е много разпространена в България.

Предвид, че ти си положителен резус фактор, нямате никакви проблеми с крвъните групи.
оле миличка много ти благодаря,направо се бях хакнала,свекито като ми се обади днес и ме филмира с тези неща.
някои свекърви си нямат друга работа  Outta Joint
няма страшно щом си с резус фактор +
пък и АГ ти знае кръвната група, вярвай на АГто в случая. за да си спокойна питай и там, за да го чуеш и от специалист, няма за какво да се тревожиш.
въобще, сега повече си почивай, харесай си хубави книжки, гледай списания за обзавеждане, каквото ти душа иска, пък нека и да те поглезят малко сега   chef

# 586
Ками, пази снежинките, да изкарате поне до 35та седмица, после не е страшно толкова. Е,колкото повече, толкова повече и в слуая.
Като си помисля, че можеше и аз да съм с близначета, но не било писано.

# 587
http://apteka.framar.bg/30062947/enterosan-osnoven-tabl-360-mg-20
Ето нещо хубаво против разтройство и киселини.

# 588
Ние днес продължаваме с майка ми да кроим и шием тапицерията за стола на Калина. Страшно чудо е, колкото успеем до утре, че те ще пътуват. А ние пък в неделя. ) Ама важното е стола да не е гол. ) Пък като трябва и едно одеало ще метна отгоре и готова работата.

# 589
Не мога да повярвам, че вече съм в 6-ти месец!!!  preggo
Времето лети и след около четири месеца, живот и здраве, моята бебка ще е в прегръдките ми! newsm32
Половината път е минат....  bowuu
имаш още няколко дни май до 6 мес.-аз следя лентичката в подписа Wink

# 590
имаш още няколко дни май до 6 мес.-аз следя лентичката в подписа Wink
Ами гледах табличката на началната страница и там 22г.с. отговаря на 6-ти календарен месец?  Rolling Eyes
В подписа също ми е отбелязано, че съм в 22г.с., а и по сметките на ФМ... пак съм така.  Blush

# 591
Аз вече съм на половината на шести, остават ми 2седмици до края. )
Както ми и изместиха термина пак.
Мисля към средата на декември да отида на един ехограф на частно, че на този в държавната болница нищо не се вижда.

# 592
Мирама, тъй като ти си по-напред.... 22г.с. на кой месец отговаря?  Rolling Eyes
Явно още не съм им хванала цаката на седмиците и месеците.  Blush

# 593
vitaivan  аз пия Екомер, масло от черен дроб на акула за имунната система,док ми каза,че е хубаво за предпазване от развитие на гъбички и не само.

На 01.12 сме на ФМ при Балев и нямам търпение,на първата ни каза момиченце, но вече на две познати чувам,че не е познал първоначално и се запритесних, че може и нас да е заблудил,някак вече се настройх, гледам само розови нещица...въпреки,че беше сигурен в това което казва.. Thinking

# 594
  • Пловдив
Аз се прибрах от преглед и познайте... пак няма пол Crossing Arms
40 минути лежах на ЕХО-то и пак през цялото време човечето ни показваше задните си части Laughing Laughing Laughing
Иначе всичко си е наред с него - отговаря си точно в седмиците Simple Smile След 4 седмици съм на 4Д, надявам се там вече да ми кажат пол, ако ли не - вече пък няма да искам да знам hahaha

Другата седмица съм на консултация с хематолог, заради ниския хемоглобин, да видим той какво ще каже по въпроса... най-вероятно ще минавам на ампули желязо, че явно от таблетките не мога да го усвоя добре, въпреки космическите дози вит. С Whistling

# 595
sweet_maniche, колко ти е хемоглобинът?
Правила ли си си изследване за желязо или са ти предписали директно да пиеш таблетки?
Питам, защото и аз съм с нисък хемоглобин.  Blush

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 15:17 от maminka23

# 596
Мъниче, при миналата бременност пих ампули тотема, гадни ми бяха въпреки "плодовия" си вкус, ама и не целите  Embarassed че ми бяха и гадни, и ме беше страх  ooooh!
но ми помогнаха, наред с храната. щото ти е нисък хглб. малко повечко, да.

и аз до раждането не знаех пола със сигурност, май писах тук, все така се получаваше на прегледите Wink чак на раждането питах док какво е (първо ни казаха момче май, после док каза, ааа, май е момиче, ама нали и аз гледам, така се въртеше все, че не се видя отчетливо  Mr. Green)
пожелавам ти скоро да знаеш пола, не писа ли преди за момче  Rolling Eyes май се бъркам нещо, сори.

# 597
  • Варна
За месеците, аз се придържам към акушерските т.е 10 месеца по 4 седмици = 280 дни
Така ми е най-лесно и това значи, че в неделя влизам в 6тия месец. Живот и здраве да стигнем до 37-38 седмица и пълни 9 месеца завършени ще е чудесно Simple Smile

Забавното е, че за момента всичко ми върви по план, измежду разни други неща, точно тогава, когато като изляза болничен в майчинство ще имам пълни 24 месеца на пълна осигуровка Simple Smile Та сега се надявам, че бебчо ще реши да се появи около средата на април (АГто изчислява термина на 14 април). Мъжо ще е свободен 3 семици между двете работи и от 1ви до към 25 април ще си е вкъщи.
Би било просто чудесно.. но какви планове си правя аз и какви бебока е друг въпрос

felicita85 А твоя АГ какво ти казва за пола? При мен Балев не позна, но ме гледа 13г.с, а АГто в 16+ и още тогава беше сигурна, но аз до тази седмица се надявах Балев да ми каже момиче - да ама не  Grinning

# 598
  • Пловдив
maminka23, в момента е 94 и това при положение, че от 20 дни съм на строга диета... писала съм по-напред Rolling Eyes
По принцип си имам проблеми с хемоглобина (и без да съм бременна) и какви ли не изследвания ми правят, та не като да е без изследвания изписването на желязото Whistling

jos и аз миналата бремноост от 3тия месец бях на тотема... Разтворени в портокалов сок почти се ядваха на вкус, Mr. Green но познай от тогава дали пия сок от портокал Sick Само като го видя и ми става гадно... Ама и 6 месеца по два пъти на ден да се наливаш без изключения... Смятам, че и любимото нещо да е, ще омръзне Simple Smile
Относно пола - не знам от къде Петьофи ми беше честитила мъжа в другата тема, но явно нещо се е объркала, защото нито аз, нито доки знае  Mr. Green hahaha Предполагам от там се бъркаш и ти  Hug

# 599
maminka23, по принцип отговаря на 6ти месец вече.

sweet_maniche, и ти като мен, голямо чакане ще чакаш за този пол. )

Общи условия

Активация на акаунт