Отговори
# 600
maminka23, по принцип отговаря на 6ти месец вече.
Благодаря ти! ((:

Sweet_machine, моят хемоглобин в сравнение с твоя си е по-добре - 110, НО все пак ми предписаха да пия ампули с желязо. В събота ще отида да говоря с АГ, оххх дано не ми предписва нещо друго, по-добре да ме прати на хематолог, за да се разбере причината за ниския хемоглобин и после да се действа. Успех ти пожелавам, дано при теб се нормализира.  Hug

# 601
[...Относно пола - не знам от къде Петьофи ми беше честитила мъжа в другата тема, но явно нещо се е объркала, защото нито аз, нито доки знае  Mr. Green hahaha Предполагам от там се бъркаш и ти  Hug [/color]
... Joy да, от Петьофи,  Embarassed
може пък да е познала  Rolling Eyes

# 602
  • Пловдив
тайничко се надявам да не е Mr. Green
пък и този път си имам усещането за момиченце (то не, че предния път го нямах, но сякаш повече клонях към момче тогава) Mr. Green

maminka23
, аз ако го докарам до 110 изобщо няма да се притеснявам Simple Smile

# 603
Най-лесно си изчислявам месеца по датата на термина - 4ти април. Значи от 4ти дек. се смятам за влязла в 6ти месец. Няколко дни нямат абсолютно никакво значение  Peace  Който както и да си ги смята, все някога ще роди  Wink и това е най-важното. Да сме живи и здрави само - и ние и децата..

# 604
Barbaletka, и аз така си го смятам, на Коледа ще вляза в 6-ия:))

# 605
  • София
Божее, пак сте се уляли с писането!  Crazy

За месеците - и аз горе-долу така го смятам, около датата на термина.

Аз се разходих до Джъмбо днес. Просто щях да пукна с всичките коледни красоти там. С триста зора се удържах да пазарувам основно за едно бебе, на чиято погача съм в неделя. Е, и щерката намаза 1-2 дребни неща, нооооо другата седмица отивам да пазарувам разни коледни украси и туй то!  Blush

# 606
Здравейте най-после и аз да седна на компютъра че правим грандиозен ремонт на новото ни жилище и сме затрупани с работа ,но пък аз ще се пръсна от щастие че ще имаме наш дом .Днес бях при доки защото от 3;30 вечерта ме заболя корема в ляво на нивото на пъпа.Остра болка както като се умориш и днес ту ми мине ту пак се появи.Е лекаря ме успокой каза ми но-шпа че ми бил и по твърдичък корема но ако не ми размине задължително да го посетя.Обясни ми че най-вероятно е от разширението на матката понеже нямам температура за да са проблеми с бъбреци,жлъчка  и тн. На 5.12 ще пускам 2 изследвания и тогава съм и на ФМ !! Нямам търпение въпреки че и днес видях бебо,толкова е пораснал (и разбира се пак показа пишлето Simple Smile )   Лека вечер мами и стискайте палци да ми минат тия болки че.... Sad

# 607
yara При Балев ходих в 14 и 2 дни и тогава ми каза пола-"момиче ще е",много категоричен ми прозвуча и до преди два дни не бях допускала,че може да е друго.А на последната консултация при док, бях в 17 седмица, но човечето си беше кръстосало крачетата и не се видя нищо.

# 608
Ками, пази снежинките, да изкарате поне до 35та седмица, после не е страшно толкова. Е,колкото повече, толкова повече и в слуая.
Като си помисля, че можеше и аз да съм с близначета, но не било писано.

пазя ги милите,няма начин трябва да изкарам.

# 609
ще си имаме момченце Simple Smile днес бях на преглед и тайничко се надявах на момиченце,но ще съм мъжка мама живот и здраве Simple Smileдекември съм на фетална да си го видя пак.

# 610
ще си имаме момченце Simple Smile днес бях на преглед и тайничко се надявах на момиченце,но ще съм мъжка мама живот и здраве Simple Smileдекември съм на фетална да си го видя пак.
честито мъжле  Two Hearts

# 611
Аз днес ходих по бебешките магазини и си поръчах количка, купихме кошарка и комодче за преобличане.За кошарката изкарахме голям късмет,защото преди да я купим реших да минем през един отдел,където продават шоу модели и там имаше точно същата кошарка с едни микроскопични одрасквания на половин цена. Изобщо не й се замислих. Само после трудно я вкарахме в колата,че е сглобена и трябваше да пътуваме с отворен капак отзад.
Към количката ми подариха столче за кола на Maxi cosi и чанта за памперси в същия цвят.
http://www.baby-dump.nl/index.php?page=product&id=14845& … 248&merk=1103
В магазина ми дадоха и кутия с много подаръци,бодита,шише, играчка, биберон..... От такива кутии с подаръци вече имам много такива неща. Изобщо днес съм доволна!  Grinning

# 612
имаш още няколко дни май до 6 мес.-аз следя лентичката в подписа Wink
Ами гледах табличката на началната страница и там 22г.с. отговаря на 6-ти календарен месец?  Rolling Eyes
В подписа също ми е отбелязано, че съм в 22г.с., а и по сметките на ФМ... пак съм така.  Blush
може грешката да е моя,аз следя лентичката(но това не е толкова важно)  bouquet

# 613
Аз вече съм на половината на шести, остават ми 2седмици до края. )
Както ми и изместиха термина пак.
Мисля към средата на декември да отида на един ехограф на частно, че на този в държавната болница нищо не се вижда.
Накрая да не се окаже, че 2012 ти е термина? Wink

# 614
ani27, е чак пък толкова....))))

Общи условия

Активация на акаунт