Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 137 685
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Севлиево
За ЗЕТ-а май е различно.Първия път бях при Белчева,но след аборта ходех само при Владимиров.Той каза, че "ще ме следи изкъсо, за да няма рецидив"(а аз имам аборт и преди да родя сина ми,пак в 7 г.с., и с него имах проблеми тогава, та явно като цяло това е доста рисков период за мен),но уви...Сега най-вероятно пак ще съм при него.Моята стимулация също беше с бемфола,пак по-ниска доза.Изкарахме 20 яйцеклетки,14 бяха годни за оплождане,11 се оплодиха и 7 стигнаха до 5-ти ден и ги замразихме.От тези 7 ми останаха 3,дано в тях се крие моето бебе  Praynig Успех

# 631
  • София
На мен ми каза, че тя ще ме следи, а трансфера той ще го прави.
Свежия трансфер ми го направи Белчева. Дано сега доктора да ми е на късмет Simple Smile

# 632
  • Стара Загора
Точно минах прегледа при д-р Белчева - 4 в дясно и 6 в ляво. Тази бройка дали би се увеличила на следващия преглед или остават толкова. Три дни съм приемала хормона, днес ще 4-ти. Как разбирате кой ще прави трансфера?

# 633
  • София
ще се увеличи малко бройката, но няма да е фрапиращо.
Аз на първия преглед имах по 10 в яйчник, после ме водеха по 10+ в яйчник.
Много се страхувах от хипер, защото очаквах, че при мен може да стане така, но доктора по-късно предприе мерки и бях идеална Simple Smile

Суджуче - винаги съм мислила, че по-добре нормална бройка - 10 примерно, но да растат с еднакъв размер и да узреят добре, отколкото както при мен се получи от над 20 фоликула, само 14 зрели Я, от които само 3 качествени бластоциста накрая.

Всеки пациент си има драми, моята е ИР и СПКЯ и качеството ми не е добро. При теб може това въобще да не важи Simple Smile
Сигурно си имала по-малко антрални, за това дозата ти е висока, доктора е преценил кое е правилно.

Успешна стимулация Simple Smile

# 634
  • София/Севлиево
По принцип трансфера обикновено ги праи доктора,ако има бременност и има желание да се следите в клиниката е при д-р Белчева,но в моя случай ще съм пак при него поне до края на 1-ви триместър.От самия доктор знам, че д-р Белчева е изключително добра в проследяването на бременността.
За фоликулите-и моите в началото бяха по-малко,но не им се увеличи количеството драстично.При нас така и не се откри проблем и до днес се водим с неизяснен вторичен стерилитет-купища изследвания и какво ли още не,според които няма проблем, а бебе не се получава по естествен път...
Успех момичета

# 635
  • Стара Загора
Brayda, благодаря за куража! Елислава и не сме така като Вас и аз за това реших да пробваме инвитро, за да видим да не би да има проблем, където досега изследванията не са успели да покажат нещо.

# 636
  • Стара Загора
Честит празник, дами! Днес ми беше пункцията - извадиха 8 яйчица - сега да видим кал ще се държат след оплождането Simple Smile

# 637
  • София
Честит празник и браво за хубавия резултат, дано всички станат хубави бластоцисти Simple Smile

# 638
  • София/Севлиево
Честит празник!И успех с деленето  Hug

# 639
  • Стара Загора
Здравейте! Днес сутринта ми звъннаха от клиниката - от 8 яйцеклетки, 7 са се оплодили. В понеделник щи ми е трансфера-дано повечко стигнат етап бластоцист

# 640
  • София
браво Simple Smile

# 641
  • Ruse, Bulgaria
Стискаме палци sudju4e  Peace Peace

# 642
  • София/Севлиево
Дано всички стигнат до бластоцит,че да си замразите.Успех  Praynig Аз трябваше сега да правя поредния ЗЕТ,но ми излязоха един куп проблеми и го оставих за май месец.Все си повтарям, че има време, ама вече хич не ми се чака...

# 643
  • Стара Загора
Ели, явно че така е трябвало да стане - по-добре да се опрашчт нещата преди евентуално забременяване. Някои от Вас знае ли дали използват ембрио лепило и въобще има ли полза?

# 644
  • София
Не съм сигурна. Това ми беше един от въоросите, но забравих да попитам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт